Şimdi Ara

Ayrılalı 1 yıl oldu, mesaj atmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son yaz ayında karşılaştık, öylece gülüp geçtik birbirimize. O benden ayrılmak istedi, birkaç hatalı davranışım da bunun bahanesi oldu.

Ayrıldıktan sonra başka bir erkekle ilişkisi oldu. Bunu sosyal medyadan acı bir şekilde öğrendim. Sonra da çocuk tahminimce gönül eğlendirip bıraktı bunu. 5 yıllık bir ilişkiydi yeni yeni toparlıyorum, kendime zaman ayırıyorum eskisinden daha çok.

Ancak bugün çok aklıma geldi dostlar. Nerdedir, ne yapıyordur, mutlu mudur. Sağlığı iyi midir. Sırf merak ettiğimden bir hal hatır sormak istiyorum. Eski heyecan, acı, tutku zaten yok acısını fazlasıyla çektim ama işte ne bileyim bi "Nasılsın?" diyesim var.

Sizce mesaj atmalı mıyım? Yoksa kurcalamamak benim için daha mı iyi olacak.. Yaş 25..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben şahsen iplenmemistim hocam. Yine de ölüp gidecek insanlariz sonucta bi sey kaybetmezsin caninin istedigini aklindan geceni yap derim

• Yeni atlattım diyorsun yazıpta aynı hatıraları hatırlaman doğru değil sevse okadar uzamaz uzasa bile ilişkisi olmazdı bitmiş gitmiş biraz daha dizginle kendini.

• Gururlu ol. Ne kadar sevsen de bitti gitti artık. Senden ayrılınca başkasını bulmuş ayrılmış bile. Sen çoktan gözden çıkarılmışsın. Ben o hataya düştüm kendimi ezik gurursuz hissettim. Bu duyguyu kendine yaşatma

• Hocam geri mesaj atınca zavallı durumuna düşüyor insan.Bırakın atarsa o atsın.Siz hiçbir zaman atmayın bence
  • Mesaj atmanız tamamen mantıksız bir davranış olur.

• Atmalısın tabii. Mesaj at ki iyice süründürsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bir an eski günler gibi düşünce yetimi kaybettiğim için sizlere danışmak istedim ve doğru da yapmışım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Mesaj atmamam daha iyi gözüküyor.

• Sakın atma sakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.