Şimdi Ara

Aynı Zamanda Hem Yağ Yakıp Hem Kas Kazanmak Mümkün!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu adama da yabancıların Savaş Cebeci'si diyebiliriz. Aşağıdaki vidyoda hem yağ yakıp hem kas kütlesi kazanmanın mümkün olduğunu söylüyor. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bir yorumlarsa çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 19 Mart 2015; 15:06:44 >

• Videoda ne diyor pek bilmiyorum ama bu aralar bende bu olay mevcut gibi diyeti bırakalı 1 aya yakın zaman oldu kardiyoyu hiç bırakmadım bulka geçince (dirty değil) Hem kaslarda doluluk arttı ufakdan ölçüde alıyorum ayrıca define olurken çıkmayan damarlar dahada belirginleşmeye başladı valla bende anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Videoda ne diyor pek bilmiyorum ama bu aralar bende bu olay mevcut gibi diyeti bırakalı 1 aya yakın zaman oldu kardiyoyu hiç bırakmadım bulka geçince (dirty değil) Hem kaslarda doluluk arttı ufakdan ölçüde alıyorum ayrıca define olurken çıkmayan damarlar dahada belirginleşmeye başladı valla bende anlamadım.

10 gündür definasyondayım sabah ve idmandan önce alıyorum sadece karbonhidrat, bende de aynı durum söz konusu.Ayrıca damarların geldiğini görmek de sevindirici oldu benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaş video da özetle hem kas yapıp hemde yağ yakmak için 3 şart söylüyor
    1.antramanı abartmayın aşırı yapmayın yani
    2.iyi uyuyun
    3.çok kaliteli düşük karbonhidratlı izole whey protein alın diyor.

birde çok kısa sürede bu işler olmaz sabırlı olun diyor
  • BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE BROSCİENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 18 Mart 2015; 23:54:15 >
  • vidyo açılmıyo ama şöyle söyleyeyim yağ yakımı katabolik kas yapımı anabolik bi süreçtir anabolik ve katabolik reaksionlar aynı anda gerçekleşmez o yüzden yağ yakarken kas alamazsın. fakat yüksek kalorili ketojenik diyetle deli gibi yağ yakarken aynı zamanda ölçü alabildim denedim onayladım sen de dene belki faydasını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

vidyo açılmıyo ama şöyle söyleyeyim yağ yakımı katabolik kas yapımı anabolik bi süreçtir anabolik ve katabolik reaksionlar aynı anda gerçekleşmez o yüzden yağ yakarken kas alamazsın. fakat yüksek kalorili ketojenik diyetle deli gibi yağ yakarken aynı zamanda ölçü alabildim denedim onayladım sen de dene belki faydasını görürsün.

bi videoyu istersen izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir insan neden kas yapmak ister ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu adama da yabancıların Savaş Cebecisi diyebiliriz

savaş hoca en azından spor atlet ile çıkıyor şaka şaka.biraz terimsel kaçacağı ve ingilizcemin yetmeyeceği için videodan pek bişey anlamadım.
  • Hem yağ yakıp hem kas yapmak birtek yeni başlayanlarda olur bu kadar basit

• Recomp diye bir durum gerçeği var arkadaşlar yavaş süren fakat sonuç veren bir gerçek bir araştırın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Recomp diye bir durum gerçeği var arkadaşlar yavaş süren fakat sonuç veren bir gerçek bir araştırın..

Teşekkürler hocam bende bu tipte bir cevap gelir mi diye bekliyordum açıkcası.. araştırayim hemen.
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Kilonuz ayni kalirken yagdan verip,kas kutlesini arttirarak durumu esitleme olayi kisacasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 19 Mart 2015; 22:56:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.