Şimdi Ara

AYNI WIFI'DEN COUNTER STRIKE OYNAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşimla evde counter strike oynamak istiyoruz eski günlerdeki gibi oyunu nerden indirebiliriz ve nasıl karşılıklı oynayabiliriz yardımcı olur musunuz

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Steamden alabilirsin onun dışındaki çözümler burada geçmez.
  • Oyunu steamden alabilir yada burada satan arkadaslar var onlardan alip oynarsiniz 15 liraya satiorlar forumda giftleri
    konusmaya ekledigim arkadasdan alabilirsiniz ;)
  • Evet gift 15 TLdir hocam ilgilenirsen CSGO
  • Wifiden cs oynanmaz simdiden söyliyim. Lag lug olur canini sikar.

• Kalsın o zaman ya basit sanıyordum steam falan ne bilmiyorum gene de cevapladınız için teşekkürler

• Turkuazımsı kullanıcısına yanıt
    sadece kendi aranızda eski versiyonlardan oynayacaksanız -CSGOda da vardır elbet ama ben görmedim- googleda offline versiyonlarını arayabilirsiniz. Sadece kendi aranızda oynayacaksanız zaten 1.6daha iyi olacaktır, zira onda LAN özelliği var.
    İyi oyunlar size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam nosteam cs go yazın lan ile oynuyorsunuz zaten hiç sıkıntı çekmeden halledersiniz. Gerçi farketmez crackli herhangibir cs go versiyonu indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

sadece kendi aranızda eski versiyonlardan oynayacaksanız -CSGOda da vardır elbet ama ben görmedim- googleda offline versiyonlarını arayabilirsiniz. Sadece kendi aranızda oynayacaksanız zaten 1.6daha iyi olacaktır, zira onda LAN özelliği var.
    İyi oyunlar size.

Oyunu iindirip kurmam ve oyundan lan bölümünden mi yapılıyor diyorsunuz? Yani herhangi başka bir ayar gerekmiyor ağ paylaşımı gibi şeyler??

zannetmiyorum en kötü birbirinize "ip" den bağlanırsınız, ama aynı ağda olduğunuzdan yine sorun olmaz. iyi oyunlar
    Ethernet kablosu bağlayabilirsen çok rahat oynarsınız. İnternet cafedeki gibi landa gözükür oyun sadece nonsteam 1.6 indirin modemde varsa yer ethernet kablosunu 2. bilgisayar bağlayın.
  • Aynı ağa bağlıysanız başka birşey gerekmez sadece eğer lan kısmında göremezseniz yada bazı clientlerde olmuyor source de yoktu galiba neyse olmazsa konsoldan bir kişi host olacak map_xxx şeklinde kuracak diğerleride connect host ip şeklinde girecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.