Şimdi Ara

AYNI SINIFTA 10 TEOG BİRİNCİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeri değil ama tartışma gereksinimi duydum.

AYNI SINIFTA 10 TEOG BİRİNCİSİ

Aynı sınıfta 10 TEOG birincisi
    BATMAN Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman genelinde 60 öğrencinin TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yaptığını, bunlardan 16'sının İMKB Belde Ortaokulu'nda eğitim gördüğünü, okuldaki bir sınıftan da 10 birinci çıktığını söyledi.

Kaynakhttp://www.sozcu.com.tr/2017/egitim/ayni-sinifta-10-teog-birincisi-1876505/

Böyle bir şey olabilir mi? Madem bu kadar başarılı bir okul neden geçmiş senelerde de aynı başarıyı duyamadık? Herhangi bir cemaatin işi olabilir mi?

• NOT: Sınıftaki diğer öğrenciler de 118,119 doğru falan yapmış
  • Öndeki kızda o tip var ama diğerleri... özellikle erkekler şüphelendirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zamannnn

şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • Pek inanasim gelmedi bazı okul müdürleri gelecek vaat eden öğrencileri tek sınıfa alıp onlarla özel ilgilendirtiyor ama bu olayda pek onu göremedim

• Yoksa yeni bir cemaat mi doğuyorrrrrrrrr
  • Batmanda 60 tane teog birincisi, 10 tanesi aynı sınıfta, sınıfın geri kalanında 15 kişi 119 yaparken 6 kişi 118.

ok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hahahahah

• olabilir. Kendi mezun olduğum okulda 4 türkiye birincisi 6 tane 119 net (biri de ben ) 3 tane de 118 net çıkardı. İlçenin ve ilin 113.7 net ile birincisiydik. Hemen aklınıza art niyet gelmesin dışardan bakılınca garipsenebilir ama ön yargınızı kırın
  • hocam sbs değil miydi ya? :D
  • donanımhaber ortaokul versiyonu maşallah herkes fullemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 galatasaray 1 istanbul erkek 2 kabataş 5 çapa fen 4 cağaloğlu diye devam ettik hocam.

istanbulda ikamet ediyorduk hepimiz hepsiyle hala görüşüyorum.
  • Bunlar büyüyünce hep +70 net abisi
  • yav gardaşım suçlamayın. zamanında cemaatten kardeşlerimizi de bu şekilde suçluyorlardı. yok hile falan hepsi alnının akıyla aldı :d
  • olabilir basit zaten teog her yıl 10bin falan birinci çıkıyor sisteme bak anasını satim bizde sbsde 1-2 tane çıkarsa anca
  • Eger haklarıyla aldırlarsa bu başarıyı ki umuyorum oyle , hepsinin alinlarindan öpüyorum, mukemmel bir basari.

Ha yok şaibe varsa bunu yapan ve yaptıran insanlara en ağır sekilde yaptırım uygulamak devletimizin boynunun borcudur

• Sınıf elit sınıf olabilir. Ayrıca teog sınavı kolay bir sınav.
  • Ya baktim simdi 2017 teoga o kadar kolay ki bizim girdigimiz sbs ile alakasi yok.

Kesin konusuyorum full cekerim. Simdi 8. Sinifda olsam yata yata girerdim sınava.

• Doğudaki birinciliklere inanmiyorum devletin isi. Yada sinavlar cok kolay oluyor benzer sorulari devlet kazanim testi vb yollarla dagitiyor hocalarda essek gibi calistiriyor.

Ama yine de bu her sinavda doguda birinci cikmasina inanmıyorum artik

• la o dönemde iki denklem toplama çıkarma öğrensen derece yaparsın bide sürekli ders calışsan tertemiz sen neden yapamadın derseniz bizim dönemde metin2 cs1.6 vardı gençliğimizi yediler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.