Şimdi Ara

Aynı Seyahat İçin İki Farklı Seyahat Sağlık Sigortası Yapılabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Erasmus için Nisan ayında Çekya ya gideceğim. Bunun için vize alırken konsolosluğun gerekliliklerini karşılayan bir sigorta yaptırmıştım. Ancak şuan o poliçeyi okulum kabul etmiyor ve daha kapsamlı istiyor. Bu kapsamda eski poliçeyi de iptal etmeyerek farklı bir firmadan daha kapsamlı yeni bir poliçe yaptırabilir miyim?

Aynı anda iki poliçe olacak yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Engel bir durum yok. Yaptırabilirsiniz.

• bazı özel durumlar için tercih edilebilir örneğin bir sigorta poliçesinin belirli kapsamları sınırlı olabilir ve başka bir sigorta poliçesi ile eksik kalan kısımlar güvence altına alınabilir prosedürleri öğrenmek gerekir benim seyahat sigortam Türkiye sigortadan sigortada güvenilir isimlerden biri, sunduğu geniş teminatlar ve müşteri memnuniyeti ile biliniyolar seyahatim boyunca  poliçem her türlü sağlık problemine karşı güvence sağladı ordan destek alabalirsiniz 

https://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/saglik-sigortalari/seyahat-saglik-sigortasi 

• geçen ay yurt dışı seyahatim olacaktı ve vize için seyahat sigortası gerekli olduğunu öğrendim hemen araştırıp Türkiye sigortadan yaptırdım, yol boyunca içim rahattı insan ne olur ne olmaz hele yurt dışındayken hastaneye gitmek zorunda kalırsan masraflar uçuk olabiliyor sigorta olunca kafanda bi yük kalmıyor. benim için küçük bi şeydi ama yol boyunca büyük rahatlık sağladı iyi ki halletmişim

türkiye sigorta ve türkiye hayat emeklilik
    Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik
    https://www.turkiyesigorta.com.tr/seyahatsaglik-satin-al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.