Şimdi Ara

Aynı laptopun SSD li ve HDD li olan modelleri arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar MSI laptop alacağım. Aynı model için iki farklı işime gelen ilan buldum.

Birincisi:http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/msi-ge70-2oe-201tr-ge70-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68872
    Vatanda satılan modelde SSD bulunmuyor, 1TB ama windows yüklü ve fiyat 3.687 TL

İkincisi:http://www.pcdepo.com/msi-ge70-2oe-265xtr-notebook-urun10902.html
    Bu ilanda ise 1TB + 128 GB SSD bulunuyor, Freedos işletim sistemi 3.432 TL kurulu garanti devam ettirmek istedğim için windows 7 yide ordan alıp kurdurtmalıyım onunda fiyatı 350 TL toplamda 3.782 TL ye geliyor.

Karar veremememde etkili olan şeyler:

1) 128 GB lık SSD faktörü beni zaten iyi özellikleri olan bir laptopda daha fazla uçururmu :)
    2) Mağaza satışlı olanı ürünü birebir alacağım için dahamı önplanda tutmalıyım. İlerleyen zamanlarda garanti durumundan dolayı muhattap rahat kolay bulabilmek açısından.
    3) SSD'siz olanı tercih edersem, ilerleyen SSD nin ele ayağa düştüğü dönemlerde laptopa SSD taktırabilme olanağım varmı?

Her ne kadar iddiadan gelecek olan parayla alacak olsamda, ilk laptobum olacak ve iyi bir tercih yapmak istiyorum. Cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekürler.

• Siz aldığınızda ssd'ye ihtiyaç duyacaksınızdır,üzerindeki ssd msata slotuna bağlı siz 120gb'lik msata ssd'ler aradaki farkı dolduruyor zaten o fark ondan ileriye geliyor.Pcdepo'da olan freedos ama ssdli olan daha mantıklı.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım çoğu kişi aynı şeyi söylüyordu, ee aklın yolu bir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.