Şimdi Ara

Aynı Kasaya IV. Mod. (Karbonfibere geçiş son sayfada) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
57.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet328

heerşey süper eline emeğine sağlık harikasın

Alıntıları Göster
    Helal olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    Süper olmuş çılgınsız hocam

Microsoft Wireless MultiMedia (Pro) Keyboard + Mouse + Şeffaf Klavye ve USB Dönüştürücü 45 TL

• quote:

Alıntıları Göster
    karbonfiber acayip yakışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FYL -- 21 Aralık 2010; 23:51:10 >

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC

• quote:

Orijinalden alıntı: FYL

karbonfiber acayip yakışmış.

Alıntıları Göster
    gercekten hersey bır yana işcilik 10 numara elinize saglık titiz ve temiz olmus elinizi her neye attıysanız:)

Orijinalden alıntı: sCrew41

el emeği göz nuru kasa dantel hesabı ama gerçekten süper olmuş işçilik ve yaratıcılık 10 numara

Alıntıları Göster
    Üstad Müthiş Bir İş Ortaya Çıkarmışsın HELAL..

• quote:

Orijinalden alıntı: manygrap

Üstad Müthiş Bir İş Ortaya Çıkarmışsın HELAL..

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş :D eline sağlık

Orijinalden alıntı: Guest-3D589D20C

çok güzel olmuş :D eline sağlık

Alıntıları Göster
    Eline sağlık, çok güzel olmuş

Orijinalden alıntı: ThunComb

Eline sağlık, çok güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Aradığım tarzda orjinal bir karbonfiber nerde bulunur ya da kaça aldınız ?

Orijinalden alıntı: zaga20

En yakınınızdaki reklamcılara bakabilirsiniz 3m tarzı carbon folyo derseniz verirler. 30 lira civarı satılıyor.
    Gigabyte 880gm-ud2h / AMD Athlon II X3 445 (3.4GHz)/Corsair 6 Gb 1333Mhz Ram / İntel 520 60Gb SSD Samsung 500GB HD502HJ /MSI R6850 Cyclone Power / Samsung P2250 /Mid Atx Modiing Kasa / High Power 500W Psu /
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

En yakınınızdaki reklamcılara bakabilirsiniz 3m tarzı carbon folyo derseniz verirler. 30 lira civarı satılıyor.

Alıntıları Göster
    hocam o carbon olayını nasıl yapıosunuz bende MK710 klavye var carbon yapmak istiyorum folyo ile tuşları filan sökmekmi gerekiyor o aralr fila nasıl yapyıorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: HarenHall

hocam o carbon olayını nasıl yapıosunuz bende MK710 klavye var carbon yapmak istiyorum folyo ile tuşları filan sökmekmi gerekiyor o aralr fila nasıl yapyıorsunuz

Alıntıları Göster
    karbon folyo süper bi icat bence

Orijinalden alıntı: cagan34

karbon folyo süper bi icat bence

Alıntıları Göster
    çok iyi bi çalışma olmuş,özellikle kaplamalar oldukça titizlik gerektirir sanırım iyi bu iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Nedense hiiiiç şaşırmadım ben. Çünkü ortaya böyle bir şaheserin çıkacağını biliyordum zaten. Gerçek manada modifiye budur. Kasaya 2 adet renkli fan takıp, "mod yaptım" diye ciyaklıyanlar, mod nasıl yapılır görsünler..Ellerine sağlık hocam, cidden şahane olmuş..

İlle kasayı yamultalım mı yani Mustafa abi

quote:

Orjinalden alıntı: @rd@
    psu yu boyayacağım.psunun içini açtım.boyamak için içindeki devreleri çıkarmam lazım.
    fakat ben kablonun power a girdiği yeri çıkaramadım.bunu çıkarabilmek için lehimindenmi sökmem lazım???
    ...

220V girişleri psuya lehimli vaziyettedir o yüzden çıkması sorun olabilir.Onun haricinde kondansatör felan da olabilir.Onları da ayırmak lazım devreden geçici olarak.

Alıntıları Göster
    hayran kaldım üstadım bende senin yolundan gitmeye çalıcam ama malzeme nerden alınıyo bilmiyorum...bendede modifiyeye uygun kasa var ama malzeme yok o konuda yardımcı olursanız sevinirim......

Carl von Clautsewitz,Savaş Üzerine

• quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

hayran kaldım üstadım bende senin yolundan gitmeye çalıcam ama malzeme nerden alınıyo bilmiyorum...bendede modifiyeye uygun kasa var ama malzeme yok o konuda yardımcı olursanız sevinirim......

Alıntıları Göster
    HORT
    ŞU KONUYU HORTLATAYIM DA MOD YAPACAKLARA CESARET VE İLHAM GELSİN...
    VAKTİYLE HARARETLE TAKİP ETTİĞİM Bİ MODİFİYE KONUSUYDU...

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

HORT

bu konuyu görünce duygularım kabardı yıllar önce internette bir maket görüp çıktı alıp kesip yapıştırarak araba yapmıştım benzer şeylerde yapabilirim diye goole kağıt maket yazınca bundan bir önceki konuyu gördümhttp://forum.donanimhaber.com/m_8743735/tm.htm ev yapımı feel tam hatırlayamadım ama benzer bir konu daha olabilir ama gene aynı kasa ve aynı kişi baştan sona inceledim ve neden kağıtla uğraşıyımdi diyerek bilgisayarımı parçalamaya başlamıştım link attığım konunun ilk sayfasındakilerde sanırım ilk mesajım ve yanılmıyorsam bu kasada trdeki önüne 120lik fan takılan ilk kasaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

HORT

Hocam inanırmısın tam da mod yapmaya niyetlenmiştim bu süper oldu Bu arada mod o malzemelerle çok iyi olmuş elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 16 Ekim 2011; 0:18:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Nedense hiiiiç şaşırmadım ben. Çünkü ortaya böyle bir şaheserin çıkacağını biliyordum zaten. Gerçek manada modifiye budur. Kasaya 2 adet renkli fan takıp, "mod yaptım" diye ciyaklıyanlar, mod nasıl yapılır görsünler..Ellerine sağlık hocam, cidden şahane olmuş..

İlle kasayı yamultalım mı yani Mustafa abi

quote:

Orjinalden alıntı: @rd@
    psu yu boyayacağım.psunun içini açtım.boyamak için içindeki devreleri çıkarmam lazım.
    fakat ben kablonun power a girdiği yeri çıkaramadım.bunu çıkarabilmek için lehimindenmi sökmem lazım???
    ...

220V girişleri psuya lehimli vaziyettedir o yüzden çıkması sorun olabilir.Onun haricinde kondansatör felan da olabilir.Onları da ayırmak lazım devreden geçici olarak.

Alıntıları Göster
    baskan ilk goruste içim urpermişti sac makası bıcak havya ve ocetvel falan ama allahtan sonhali kusursuz olmus tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_ozbilek

baskan ilk goruste içim urpermişti sac makası bıcak havya ve ocetvel falan ama allahtan sonhali kusursuz olmus tebrikler

Alıntıları Göster
    Hortingen iyi olmuş görmemiştim bunu. Vallahi tebrikler, harikalar yaratmışsınız.

Her türlü PC konfigürasyonları , bileşenleri, sunucular, iş istasyonları, notebooklar, netbooklar, ultrabooklar, tabletler, akıllı telefonlar ve yazılım lisansları (Windows, office ve diğer bütün yazılımlar) isminize/kurumunuza faturalı, uygun fiyata, garantili olarak temin edilir.
    Bilgi İçin PM İle İletişime Geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Hortingen iyi olmuş görmemiştim bunu. Vallahi tebrikler, harikalar yaratmışsınız.

Alıntıları Göster
    Carbon Fiber Kaplama Çılgınlığı
    || Cooler Master CM690 Full Modding || Cooler Master 650W PSU PLUS 80 || MSİ P67A GD55 B3 || İNTEL i7 2600K 3.4Ghz || ASUS AMD Radeon HD6970 GDDR5 256BİT 2GB || Kingston Hyperx DDR3 1333Mhz CL7 4*4 8GB || Western Digital 7200Rpm SATA 3 640GB || Pioneer Double Layer DVD 24x SATA || Zalman ZM MFC3 Multi Fan Controller || XIGMATEK Balder CPU Cooler || XIGMATEK Blue Led 120MM 7' || XIGMATEK Red Led 120MM 1' || Western Digital My Book 1TB || Samsung 2230N 21.5 Full HD || Microsoft Wireless Desktop 1000 || Logitech F710 Wireless Gamepad || Logitech Z5500 5.1 505W Rms Dolby Digital DTS THX || Sony Ericsson W810i WALKMAN Full Modding ||

• quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

Carbon Fiber Kaplama Çılgınlığı

Alıntıları Göster
    wifi anteni asus boardlardan çıkan antenlerden sanki :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.