Şimdi Ara

Aynı kart Farklı Çıkışlar (HD4830)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda enişteme bilgisayar topladım.Televizyonla bilgisayarın arası çok yakındı, ve DVD player'ı yoktu.Bana bilgisayardan görüntüyü televizyona vermemi, ve televizyondan film seyretmeyi istediğini söyledi.

Bende ekran kartının S-video çıkışını kullanarak bunu yapabilirim diye düşündüm ve Sapphire HD4830 sipariş ettim.Kart elime geldi, 2 DVI çıkışının ortasında S-video beklerken HDMI ile karşılaştım.Televizyon LCD değil yani HDMI girişi yok.Scart girişi var.Ortada kalakaldım...

1-Bu kartların farklı çıkışlara sahip olmasının sebebi ne?

2-Görüntüyü televizyona nasıl aktarabilirim?

• Son çıkan HD 4830'ların çıkışları farklı. Dönüştürücüler olması lazım.
  • Son çıkanda HDMI ve VGA çıkış direk verilmiş bende de bu versiyonu vardı.

Kutudan hiç birşey çıkmadı sadece 6pin power molex kablosu ve sürücü cd'i çıktı.

Almışken yeni çıkanı tercih et HDMI ve VGA çıkışı direk vereni al, sanırım artık bu model geliyor ama sor yine de ilk çıkanı vermesinler yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Son çıkanda HDMI ve VGA çıkış direk verilmiş bende de bu versiyonu vardı.

Kutudan hiç birşey çıkmadı sadece 6pin power molex kablosu ve sürücü cd'i çıktı.

Almışken yeni çıkanı tercih et HDMI ve VGA çıkışı direk vereni al, sanırım artık bu model geliyor ama sor yine de ilk çıkanı vermesinler yani.

Kartı aldım.Dediğin gibi sadece 6 pin power kablosu ve CD vardı.Herhangi bir dönüştürücü veya kablo aparatı çıkmadı.

Ben eskisini istiyordum ama.S-video lazım bana.

HDMI'dan yada DVI'dan Scart'a dönüştürecek bi aparat da bulamadım.Böyle yapmaları kötü olmuş.S-video'yu eksik etmemeleri lazımdı...
  • Turkey'de bu tarz çevirici heryerde bulunmuyor fakat istediin türde çaviriciler var.
    Aşaıdaki resimdeki genelde Mac systemler'le birlikte verilen, yani Mac satan yada servisliini yapan 1 yerde bulabilirsin aşaıdakinii fakat mac'e ait 1 malzeme olduundan 1 az pahalı olabilir.
    Sapphire ATI 9800Pro kutu içeriinde varmış bu çevirici.

Dediim gibi DVI to sVideo çeviriciler var, HDMI to sVideo çeviriciler de olmasına rağmen çok pahalı ve genellikle adaptor'lu kutular'da var fakat bu basit çeviricilerin axine 150~200$ gibi fiyatları var.
    En basiti resimdekiler gibi DVI to sVideo converter bulabilmen.

Edit :
    Kısaca; Eğerki bu malzemeye Oem parça satılan 1 yerden erişemiyorsan, sana PS3 servisliini yapan veya Mac satan / servisliini yapan 1 yer lazım, PS3 dedim çünki en üstteki resim PS3'ün DVI to sVideo çeviricisi, Sapphire servisi bulabilirsende bu 9800Pro kutu içeriinden çıkan çeviriciyi ordan temin etme ihtimalin yüxek.

HDMI den çıkış alabilicein böyle 1 kablo'da var ama dediim gibi bulabilmen zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 23 Temmuz 2009; 20:14:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.