Bildirim
Aynı fatura 2 kere ödendi!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Durumunu anlat yardımcı olurlar
http://forum.vodafone.com.tr/ -
Biri sonraki fatura dönemi herhangi bir ücret ödemezsiniz. Benimde otomatik ödeme talimatı verdiğim ay hem internet şubesinden faturayı ödemiştim,hem de hesaptan çekilmişti. Bu durumu ancak fatura bilgilendirme mesajı aldığımda farketmiştim, vodafone bir ay sonraki faturaya mahzup etmiş fazla ödenen tutarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Mart 2014; 12:30:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su an ayni durum basimda hortt. Bende otomatik odeme talimati vardi kendim odedim. İki kere para almis oldu
Musteri hizmetlerini aradigimda kredi kartima iade yapmayacaklarini soyledirler. Hat sahibi annem. Hay sahibinin hesabina para iadesi olur dedi. Annemin hesabi yok. kredi kartima geri iade niye olmuyor anlamadim. Parayi alirken oluyor iade ederken olmuyor
Burası Türkiye kardeşim kim kimi yerse dolandırırsa parasını çalarsa böyle şeylere alıştık artık vodafone hayatta acımaz abi o para gitti alırsın 5 ay sonra :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 23 Temmuz 2019; 10:15:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vodafone yanımda 4 haneli kod gelmiyor
- 44" lü numara mesaj engelleme türk telekom
- 90 gün dolmadan hat taşıma olur mu?
- vodafone 65 yaş üstü tarifeler
- telefonum e-sim desteklemiyor ne yapmalıyım
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- vodafone hediye internet
- iphone şebeke sorunu
- her şey yanımda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X