Şimdi Ara

Aynı ev içinde daha iyi çekmesi için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın belki bu konudan çok açıldı ama bayadır araştırıyorum net bir cevap almak istiyorum, modem odamda, ps3 başka bi odada. Ps3 şu an %40 ile çekiyor, ama yeterli olmuyor sürekli kesilmeler yaşıyorum. Aynı şekilde balkondan falan da laptopla görmüyo modemi, eve ne almalıyım? Teknosa ya bile gittim, adamlardan birisinin bile net bi bilgisi yoktu. Ne yapmalıyım sizce? Modem markası TP link

• Aynı daire icinde %40 cekim gücü çok düşük modeminiz iyi degil demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

Aynı daire icinde %40 cekim gücü çok düşük modeminiz iyi degil demekki

Evet bunun zaten farkındayım, modemim tp link td-w8961nd, sadece 2 oda olmasına rağmen arada %40 ile çekiyor bazen hiç çekmediğini görüyorum. Ne yapmalıyım?
  • Ayarlariyl ilgili fazla Yapılacak birsey yok arayüze girerseniz bazı markalarda sinyal gücü bölümü var az orta yüksek gibi o ayarı kontrol edebilirsiniz

• quote:

Ayarlariyl ilgili fazla Yapılacak birsey yok arayüze girerseniz bazı markalarda sinyal gücü bölümü var az orta yüksek gibi o ayarı kontrol edebilirsiniz

Ayarlardan bahsetmiyorum zaten, access point falan ne almaliyim onu soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

quote:

Ayarlariyl ilgili fazla Yapılacak birsey yok arayüze girerseniz bazı markalarda sinyal gücü bölümü var az orta yüksek gibi o ayarı kontrol edebilirsiniz

PS3 ün yanına 1 tane 740n veya 701nd gibi ucuz yollu bir Access Point alırsın, ordanda kablo ile PS3'e girersin. Ama en sağlıklısı tabiiki modemden PS3'e direk kablo çekmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

quote:

PS3 ün yanına 1 tane 740n veya 701nd gibi ucuz yollu bir Access Point alırsın, ordanda kablo ile PS3'e girersin. Ama en sağlıklısı tabiiki modemden PS3'e direk kablo çekmek.

Modemden ps3 kablo çekmek gibi bi durum söz konusu değil şu an, bi dediklerinize bakayım teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.