Şimdi Ara

6 kişilik steam aile hesabı kurma ve hikaye oyunlarını ortak oynama hk. 3 kişi kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 6 kişilik steam aile hesabı kurma ve hikaye oyunlarını ortak oynama hk. 3 kişi kaldı

arkadaşlar 6 kişilik aile hesabı kurmak istiyorum güvelir üyelerden 1 hesap açıp oyunları 6 kişi ortak o hesaba alıp diğer arkadaşlarda çevrimdışı hikaye odaklı oyunları oynayabilir bu şekilde oyunu 6 ya bölmüş oluruz ilerde oyunlar çoğaldıkça biri başka diğeride başka oyun oynabilir fikir ve yorumlarını bekliyorum bana mantıklı geldi bir tane hesap açacaz diğer 5 üye keni steam hesabını aile hesabı olarak bağlayacak steam guardda olacak steam şartları ise genel olarak aile hesabında hesabın sahibi ben yada güvenilir başka üyede olabilir.bir wp grubu kurarız ilk çıkan oyunlarıda sırayla 2 kişi halinde 1 i çevrim içi diğeri çevrim dışı şekilde.wp grubuna yazarız kim girecekse sıraya da sokabiliriz.tabi bunlar hikaye odaklı oyunlar için.mesela oyunları ben alırım hesaba diğer arkadaşlar bana gönderir payına düşüneni stean guard bende olur wp grubundan yine.bu şekilde mesela 70 doalrlık oyun 11.67 dolara gelir 60 dolarlık oyun ise 10 dolara gelir güven lduktan sonra bence bi sorun yaşanmaz..

Steam Aile Paylaşımında Aynı Oyunu Oynama Detayları:

• Kopya Sayısı Kuralı: 6 kişilik ailede, 2 kişi aynı oyunu oynamak istiyorsa kütüphanede 2, 3 kişi oynamak istiyorsa 3 kopya bulunmalıdır.
    • Farklı Oyunlar: Aynı anda, aynı kütüphanedeki farklı oyunları birden fazla kişi oynayabilir.
    • Çevrimdışı Mod (Offline): Bir kullanıcı çevrimdışı moda geçerek oyunu başlatıp, diğer kullanıcı çevrimiçi kalarak aynı oyunu oynamayı deneyebilir, ancak bu her oyunda (özellikle çok oyunculu) çalışmayabilir.
    • Hile Cezası: Aile üyelerinden biri hile sebebiyle banlanırsa, oyunu paylaşan asıl hesap sahibi de ceza alır. 

dönüşlerinizi bekliyorum...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.