Şimdi Ara

Aynı Bilgisayar Üzerinden Oynanabilen 2 Kişilik Oyunlar Nelerdir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aynı bilgisayar üzerinden oynanabilen 2 kişilik oyunlar nelerdir? Spor ve yarış oyunları haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bildiğim 4 tane oyun var.

1. Kane & Lynch: Dead Men
    2. Fantastic 4
    3. Watchmen
    4. Terminator Salvation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBerkO -- 2 Temmuz 2011; 19:26:03 >

• borderlands
  • Dirt3
  • marvel ultimate allince
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

borderlands

Borderlands nasıl 2 kişilik oynanıyor? İnternette epey zahmetli yollar anlatılmış.

quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

Dirt3

Tavsiyeniz için teşekkürler. Spor ve yarış oyunları haricinde bir tavsiye istediğimi belirttim.
  • Heroes Might and Magic serileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

Heroes Might and Magic serileri

Nasıl oynanıyor? Aynı ekranda mı, yoksa ekran bölünüp de mi oynanıyor? Ayrıca kendinde normal olarak var olan bir özellik mi? Karmaşık ayarlar isteyip istemediğini merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satranç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

Heroes Might and Magic serileri

Nasıl oynanıyor? Aynı ekranda mı, yoksa ekran bölünüp de mi oynanıyor? Ayrıca kendinde normal olarak var olan bir özellik mi? Karmaşık ayarlar isteyip istemediğini merak ettim.

Sıra tabanlı oyun olduğundan sanırım bir sen bir diğer oyuncu yönetiyor aynı ekranda.
  • borderlands'te ekran bölerek co-op gibi oluyor ama hiç denemedim nasıl olduğunu. Ayrıca shank da olabilir senaryo modunu bitirip.
  • Platform seviyorsanız, Jazz Jackrabbit 2 ve ek paketleri... Hayatımda yaşadığım en keyifli CO-OP maceralarını onunla yaşadım. Hele ki iki kişi aynı bilgisayardan (4 kişiye kadar) netteki sunucularda kapışıyorsunuz ki, tadından yenmez.
  • Pocket Tank.

Küçük ama aşırı zevkli bir oyundur. Arkadaşlarla az turnuva düzenlemedik.

Şiddetle denemeni tavsiye ederim.
  • Shank.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 30 Haziran 2011; 12:54:53 >
  • Shank'i deneyeceğim. Açıkçası istediğim tam olarak sıra tabanlı oyunlar değil. Olayları aynı anda yaşamalıyız.
  • DeathSpank, Dungeon Defenders, Lara Croft and the Guardian of Light, Obscure, Shadowgrounds
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

DeathSpank, Dungeon Defenders, Lara Croft and the Guardian of Light, Obscure, Shadowgrounds

Lara Croft and the Guardian of Light'ı deniyorum, yeni indirdim. Obscure'un hangi oyunu, ilk oyunu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBerkO -- 30 Haziran 2011; 13:27:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

DeathSpank, Dungeon Defenders, Lara Croft and the Guardian of Light, Obscure, Shadowgrounds

Lara Croft and the Guardian of Light'ı deniyorum, yeni indirdim. Obscure'un hangi oyunu, ilk oyunu mu?

Evet, 2. oyunu da oynanabiliyor diye biliyorum. Bu arada DeathSpank'i de dene derim, uzun soluklu bir RPG. Grafikler öyle ahım şahım değil ama çoğu grafikli oyundan daha çok beğenerek oynadım.
  • Aynı zamanda birkaç yerde daha araştırıyorum. Birçok kişi Call of Duty 4'ü önermiş. Nasıl oynanıyor, bilginiz var mı? Eğer bu oyun 2 kişilik oynanabiliyorsa başka Call of Duty oyunları var mı, iki kişilik?
  • quote:

Aynı zamanda birkaç yerde daha araştırıyorum. Birçok kişi Call of Duty 4'ü önermiş. Nasıl oynanıyor, bilginiz var mı? Eğer bu oyun 2 kişilik oynanabiliyorsa başka Call of Duty oyunları var mı, iki kişilik?

CoD 4? İlk defa duyuyorum. Coop oynanan CoD 5 zombi modu ve MW2 spec ops modu var ama onlar da aynı PC'den oynanmıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 30 Haziran 2011; 13:48:02 >
  • Mesaj bulunsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.