Bildirim
AYNI ANDA İKİ ANTİVİRÜS
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
peki gerekli mi böyle bir işlem yapmam.kaspersky yeter mi yoksa avast a da taratayım mı pc yi .tşkrler _____________________________ Bad Company 2 BF egekalan/kevin_adONis -
Merhabalar,bence iki antivirüs aynı anda çok riskli,hdd niz arızalanabilir.Tek ama sağlam bir antivirüs ile arada sırada taramak ve antivirüs programının otomatik update konumunda olması yeterli bence..Bir keresin de norton un yükleme sırasında hdd yi bozduğunu gördüm..Nod32 ve kaspersky iyi programlar,bir de spyware tarayıcı program ile sisteminizi arada sırada taramanızı ve tabi ki güncel olması lazım Ad-Aware Se işinizi görür.. _____________________________ -
aynı anda değil de kaspersky devre dışıyken olsa sorun olmaz değil mi?hem kaspersky nin bulamadığı virüsleri bulmam iyi olmaz mı avastla...tşkr. _____________________________ Bad Company 2 BF egekalan/kevin_adONis -
Biri bilgisayarında bi program halinde, diğeri de internet üzerinden Online Scan şeklinde yaparsan olur...
yoksa ikisini birden nası kuracaksın ki?? İkincisini kurmaya kalktıın zaman , ikisinden biri uyarı verir genelde. He vermeyenlerde oluyor. Ama daha güvenli olmaya çalışırken, güvenlik açığı oluşturmuş olduğunun farkına varmıycaksın.
Yani tavsiye etmem.
Bak bende Avast yüklü. Kaspersky i de sitesinden Online Scan yapıorum.
Sen de avastın sitesine bak, online scan varsa ööle bi tarattır ordan. Başka türlü zor o iş. Kasperskynin ayarlarıyla oynaman lazım, yanına Avast ı kurabilmek için._____________________________ -
Antivirüslerinden birini deactive (devredışı bırakıp diğeri ile taramanı yaptır.) tarama işlemi bittikten sonra hangi programı kullanmak istiyosan o kalsın diğerini uninstall yap. Sakın unutma. sonra bilgisayarını kaptıp bi sonraki açılması sırasında birbirleri ile çakışıp sistemi kitleyebilirler. Gerçi güvenli kiple açarak birini silip eski haline getirirsin ama SİSTEM den SİSTEM e fark var uğraşırsın gereksiz gere. SpyWare olarak Arkadaşın tavsiyesi adware ve eklentili Adwatch da mutlaka bulunsun.
Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 76586 -- 19 Haziran 2006; 23:13:03 >_____________________________ 
Nus ile Uslanmayanı Etmelidir Tekdir. Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı KÖTEKTİR. -
valla bi keresinde ben kaspersky yükledim ardından sildim ama tam silinmemiş avast ı yükleyince kıllandı dedi ki kaspersky var o yüzden avast devre dışı kalıcaktır dedi bence ikisi birden olmaz _____________________________ -
panda da öyle demişti bende. pc cillin i kurmuştum sora kaldırdım. ama sistem içinde pccillin le ilgili dosya kalıyomuş. pandanın setup ı yüklemedi. Format tan sonra ancak yükleyebildim.
ya Kaspersky pc yi çok kasmıyo mu ?_____________________________ 
Nus ile Uslanmayanı Etmelidir Tekdir. Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı KÖTEKTİR. -
ARKADAŞLAR her web sayfasına girdiğimde pc de inceden gürültü oluyor... motor gibi...bu kaspersky den mi kayanaklı...tşkrler.... _____________________________ Bad Company 2 BF egekalan/kevin_adONis -
Kaspersky'nin bulamayıp Avast'ın bulacağı bir zararlı olma ihtimali yok! Bu yüzden 2 antivirüs kurmak gerekmez ve çakışma riski var. Özellikle Kaspersky'nin çakışma riski "kapalı bile olsa" var. Bu yüzden gerek yok.
Gürültünün de sebebi Kasperky değildir._____________________________ Parmak basıyorum
-
arkadaşım bende avast wardııı...bide ayrıyetten panda yükleyem dedim bommm pccc pc kitlendi bidaha çalışmadıı zor kurtardımm wallahh _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: celcin
Kaspersky'nin bulamayıp Avast'ın bulacağı bir zararlı olma ihtimali yok! Bu yüzden 2 antivirüs kurmak gerekmez ve çakışma riski var. Özellikle Kaspersky'nin çakışma riski "kapalı bile olsa" var. Bu yüzden gerek yok.
Gürültünün de sebebi Kasperky değildir.
benim başıma geldi, Kaspersky'nin bulamayıp Avast'ın bulduğu 2 zararlı
"yok yok" diye bişey yok valla, oldu mu olur yaniii
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı