Şimdi Ara

Aynı Anda 3 Ağ Bağlantısı-Garip Bir Sorun-Uzmanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş yerimdeki bilgisayarım
    1) 1. Bağlantı Şirket yerel ağına bağlı otomatik ip ile ağa dahil oluyor.Aynı anda bu hatta sınırlı internet bağlantısıda mevcut.

2) 2. Bağlantı kendi bölümümüzde bulunan yerel ağa farklı bir eternet kartı ile sabit tanımlanmış ip ile ağa dahil.Bu bağlantıda internet hattı vs mevcut değil.

3)Son bağlantı ise Kablosuz wireless ile otomatik ip alarak direk internete bağlı.

Benim sorunum 1. ve 2. bağlantı berraber çalışıyorlar.3 kablosuz bağlantıyı gerek duyduğumda (Sınırsız İnternet)
    yine sınırlı bağlantıdan 1. bağlantı üzerinden çalışıyor.
    Kısaca yine maillerimi ve ağ üzerinden kullandığım veri tabanlı programları 1. bağlantı üzerinden yapsam.Sadece internet işimi 3.bağlantı üzerinden nasıl yapabilirim.Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Netsetman isimli ufak program işinizi görecektir
    http://www.netsetman.com/index.php?s=nsm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 6 Ekim 2009; 20:15:31 >
  • Program hakkında kısada olsa bir bilgi verebilirmisiniz.
    Ben uğraştım ama yapamadım,kendi sitesinde örnek olarak gösterilen program eski sürüm,bazı özelliklerini(Yazıcı)Yaptım ama internet bağlantısını paylaşamadım.
    Çünkü kendi yerel ağımla, kablosuz ağ bağlantım otomatik ip alıyor.değiştirdiğimde de ikisi de girmiyor.
    Nasıl bir ip girmem lazım bilen varsa söyleyebilirmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desing -- 7 Ekim 2009; 10:15:49 >
  • Öncelikle ağ kartını seçiceksiniz diyelim Wireless ip'yi el ile verirseniz sorunsuz çalışacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.