Euro 2008 den sonra burada destek başlıkları açan, bu sene iki takımımızı da destekliyoruz diyenler şu an gene larını çıkarmışlar.Bu akşamdan sonra kimse benden(ve eminim GS'lilerin pek çoğundan) Şampiyonlar Liginde falan destek beklemesin. Her kötü sonuçta dalga nasıl geçilir göreceksiniz.
Zaten bu forumda o tür şeylerin olacağını beklemek hayal gibi bir şeydi...
gaziantep maçından sonraki yorumları görmedin galiba bjk ile gs lilerin..
Sakin ol... 2 yanlış bir doğru etmez
yazık ya imzama bile koymuştum ama bunların yaptığı soysuzluk değildir de nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
ayy nolur destek ol bize,senin desteğin olmassa biz nasıl maç kazanacağız:)bu arada 16 milyon avroyuda tek başımıza cukka yaptık sağolun varolun,Allah sizi basımızdan eksik etmesin
Biz bu gidişle bulgaristandaki yayla kupasını alacaz.HASAN ŞAŞ DEFOL ARTIK GALATASARAYDAN
quote:
ayy nolur destek ol bize,senin desteğin olmassa biz nasıl maç kazanacağız:)bu arada 16 milyon avroyuda tek başımıza cukka yaptık sağolun varolun,Allah sizi basımızdan eksik etmesin
FENERBAHÇELİ ARKADAŞLAR YAPMAYIN BİZE YAKIŞMAZONLAR GEÇEN SENE İNGİLİZ BAYRAKLARIYLA DONATTILAR İMZA VE AVATARLARINI AMA BİZ YAPMAYALIM SONUÇTA RAKİBİMİZDE OLSA AYYILDIZ TAŞIYOR
çok seviyorum abi gs lileri kızdırmayı içim de var ve emin ol o istek senin içinde de var
öyle bir dalga geçicemki karadenizde yok böylesi
fener elenseydi bizde sevinicektik bu yüzden bunları kafaya takmaya gerek yok bu işin zevki burda zaten güle oynaşa aşk bile yaşanmıyor.
Fenerbahçem benim be. Siz adamı bu hale bile düşürürsünüz
quote:
Orjinalden alıntı: meriva75
Sakin ol... 2 yanlış bir doğru etmez
doğruyu arayan mı var sanki
quote:
o 16 milyon euro yu da verirsiniz yine saçma sapan birine.
Fenerlilerede bu yakışır =]
Erwin , sen ne zaman kime ne destek verdinki ? şimdi zoruna gidiyor...
İllaki bu tür olaylar olucak kim ne derse desin düzen böyle....
İşin komik yanı Fb elenince GS li veletler GS elenince FB li veletler foruma kışkırtıcı şeyler yazıyolar.KARGAŞAYA GEREK YOK ...
quote:
E o zaman görürsün sen
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
quote:
Zaten seni adamdan sayan yok git kumda oyna...
Sen kendini adamdan mı sayıyorsun ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
Erwin , sen ne zaman kime ne destek verdinki ? şimdi zoruna gidiyor...
İllaki bu tür olaylar olucak kim ne derse desin düzen böyle....
Geçen sene Sevilla maçından önce desteğimi belirtmiştim.Bazı dengesizler yüzünden gene tepem atmıştı.(5-1 lik maç)
Neyse aman geçerim dalgamı nasılsa. Çocuklar eğlensin bu akşam.