Şimdi Ara

Aynakol Kadroya Sürtüyor...(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde çok sert düştüm, bunun yüzünden ayna kolun pedala giden kısmı kadroya 1 veya 2 cm değiyor ve tık tık ses çıkıyor, aynakolu değiştirmek gerekir mi? Bisikletçide yaptırıcamda kaç para ister tahminen?

Çözüm: Bisikletçiye gittim baktırdım. Dişlilerde vs hiçbirşey yokmuş. 10 TL'ye değiştirdim, sonucunda problemim çözüldü. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBangZero -- 8 Ağustos 2017; 23:23:14 >

• Eğer dişliler yamulmadıysa bence düzeltilebilir çok da birşey tutmaz ama ayna kol değişirse takacağın ayna kolun fiyatını alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3121

Eğer dişliler yamulmadıysa bence düzeltilebilir çok da birşey tutmaz ama ayna kol değişirse takacağın ayna kolun fiyatını alır.

Dişlilerde bi yamulma yok, bisiklet yeni zaten. Aynakol Kadroya Sürtüyor...(Çözüldü) bu kısım, geriye doğru gelmiş, bu bisikletin pedal döndüğü yerin sadece o kısma 1 cm arayla falan vuruyor, çeliğe hiç birşey yapmıyor bi zararı yok fakat tık tık ses yapması rahatsız ediyor.

• Vites sisteminiz nedir ? . Arkadaşımın Sram red aynakolu için 1000tl istemişler idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer dişlilerde, pedalde ve aynakol da sıkıntı yoksa değişmesine gerek yok. pedal ile aynakolu birbirine bağlayan ortadaki uzun pedal kolu yamulduysa düzeltilebilinir. fakat ne kadar sağlam ve iyi olur bilemem. eğer kol bulursan yeniden kol alman daha iyi olur bisikletin sağlığı açısından!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbekteki bilyalar dağıldı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.