Merhabalar elimde bir adet vodafone hat var. Hat 22.07.1998 yılında açıldı.Fakat ben o tarihten beri her ay aylık sabit ücret ödüyorum.Abonelik paketim cepözel-kamu çalışanları olarak görünüyor ama benim kamuyla uzaktan yakından alakam yok Şimdi bunu neden şimdi farkettim diyeceksiniz.Aslında elimde şu an iki fatura var biri 22.06.2009 a ait diğeri ise 20.10.2009 a ait.Bu iki fatura arasında aylık sabit ücret farkı var.(1,69tl ve3.39tl).Benim bu sabit ücreti kaldırma şansım varmı? Kaldırırsam abonelik statüm değişirmi hani kamu çalışanları olarak görünen hattım normale mi döner? Ne yapmam lazım?
20.10.2009 da sana gelen fatura 2 aylık olmasın belli bir miktar altına fatura gelmiyor çünkü...1,69tl*2 :3,38 tl...bende aynı tarifeyi kullanıyorum sabit ücret vergi hariç 1,69 tl
Eğer faturalı olarak devam etmek istiyorsan o ücreti kaldırma şansın yok...Vodafonenun faturalı tarifeleri arasında en uygun sabit ücreti olan bu tarife...Bende kullanıyorum...3 ayda bir 10tl civarı bişey geliyor...Benim faturada bir gariplik yok...Temmuz sabit ücret 5,08, Ekim sabit ücret 5,08...
cevaplar için teşekkürler son bir sorum var benim bu tarifede(kamu çalışanı) kalmamın bana ne gibi bir avantajı var?
quote:
Orijinalden alıntı: lion_koc
cevaplar için teşekkürler son bir sorum var benim bu tarifede(kamu çalışanı) kalmamın bana ne gibi bir avantajı var?
Sadece seninle aynı tarifede olanlar yani cep özellilerle dakikası 6 kuruşa konuşursun...Saati 3,60 tl ye gelir...Bu bile pek avantaj sayılmaz...Ama sadece kenarda bir faturalı hattım bulunsun diyenler için ideal bir tarife...
güzel bi faturalı tarifeymiş sabit ücreti düşük ve aynı tarifelilerle dk sı 6krş
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
quote:
Orijinalden alıntı: lion_koc
Sadece seninle aynı tarifede olanlar yani cep özellilerle dakikası 6 kuruşa konuşursun...Saati 3,60 tl ye gelir...Bu bile pek avantaj sayılmaz...Ama sadece kenarda bir faturalı hattım bulunsun diyenler için ideal bir tarife...