Şimdi Ara

Aylık ortalama ücretlerine göre Avrupa ülkeleri listesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ülke dışında hepsi bize fark atmış .Altımızda birkaç doğu Avrupa ülkesi kalmış Bulgaristan romanya geçmiş Kazakistan-Rusya fark atmış...Üstelik araştırma bizim 2022 temmuz çoğu Avrupa ülkesi için 2012 yılına ait

Aylık ortalama ücretlerine göre Avrupa ülkeleri listesi.

Aylık ortalama ücretlerine göre Avrupa ülkeleri listesi - Vikipedi (wikipedia.org)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hahahhah oğlum çok güldüm lannn. Hahdhahhaha valla ben böyle gülmemiştim. Almanyadan selamlar. Doğalgaz faturam için kışın “1 saat” çalışıyorum. Çok kötüğğğ keşke Türkiye’de yaşasaydım.  

Bu arada bir pazarım var. 65 inç oled televizyonumda playstation 5’imle FIFA oynayacam. Rahatsız etmeyin beni 😘

• Oooooo harbimisin vavvvvvv uçuyoruz, huloooooo. Hadi git Almanya'da şöyle afilli bir tatil yap ta görelim seni. Alım gücü yüksek ülkelerin bireyleri alım hucu kendine göre daha düşük ülkelerde çok rahat tatil yaparlar.

Hadi git Avrupa'da şöyle iki hafta onların bizde yaptiklari gibi dolu dolu ye iç tatil yap ta gorelim seni. O tuvalet kağıdından haber paylaşmaya benziyor muymus?

Hollandalilar isvicreliler herhalde konsolosluk kapılarımızda Turkiye' ye kaçmak için kuyrukta derler sana, sen de bunu yer misin? Bence yersin. Sizi keklemek dünyanın en kolay şeyi. O sabah tuvalet kağıdından tut Cumhurbaşkanına kadar hepsi akşama kadar sizi kekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 31 Temmuz 2022; 11:34:49 >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

Bırakı şunlara laf anlatmayı.

Bunlar olanın bitenin herşeyin farkındalar.

H...... N olduklarından yapıyorlar.

Bunlardan sonra gelecek unuykan olmasın.

Bizlerde olmayalım.

• OsmanBuğrahanBiçer O kullanıcısına yanıt

hahahhah oğlum çok güldüm lannn. Hahdhahhaha valla ben böyle gülmemiştim. Almanyadan selamlar. Doğalgaz faturam için kışın “1 saat” çalışıyorum. Çok kötüğğğ keşke Türkiye’de yaşasaydım. Aylık ortalama ücretlerine göre Avrupa ülkeleri listesi. 

Bu arada bir pazarım var. 65 inç oled televizyonumda playstation 5’imle FIFA oynayacam. Rahatsız etmeyin beni 😘

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 31 Temmuz 2022; 11:30:36 >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyin. Bunca şeye göz yummak için sadece h....n olmak lazım. Ne kadar yerli ve milli okduklarini biliyoruz hepimiz de tutamıyoruz işte kendimizi.

• Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt

Sana da yazık hocam sen şimdi Almanya'da yılda 1 oyun aliuorsundur. Malum surunuyosunuz orda ;)

• avruba bildigin gibi degil yigenim..maasi taneynen veriyola

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz saçma bi liste olmuş hollanda da yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki hollanda da maaşlar almanya ya göre daha fazladır ama hayatta biraz daha pahalıdır kafa kafaya gelir.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Hollandanın 2012 yılına ait bilgi Almanya ise 2021 yılına ait... En güncel Türkiye'nin ki sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Havaalanlarındaki kaosun sebebi, çalışanların zam talebi ve greve gitmesi. O da saatlik ücretin 17-18 Euro'dan, 20-21 Euro'ya çıkması için. Herifler bizler gibi koyun değil, hakkın, hukukun bilincindeler.. Alacakları üç kuruşa toz kondurmuyor. Bizim komple maaşımıza çökseler, kimse sesini çıkarmaz bu ülkede.

Havalimanlarındaki krizin sebebi insanlar covid döneminde işten çıkarılmış ve çoğu da o dönem yeni iş bulmuşlar dolayısıyla havacılık sektörü eski yoğunluğuna döndüğü zaman da personel sıkıntısı yaşanıyor. Havalimanlarına güvenlik gerekçesiyle çok rahat personel alamıyorlar ve çoğu insan da maaşı düşük bulduğu için uğraşmak istemiyor. Son dönemlerde epey iyileştirme yapıldı bir sonraki yaz dönemi sorun olmaz ama bu yaz biraz sıkıntılı geçiyor.

1 ay önce Amsterdam Schiphol’de 2.5 saatte geçtim sırayı o da hafta içi uçuşu olmasına rağmen.

yalnız şunu söyleyebilirim Avrupa hafif bir krize girerse olan Türkiye’ye olur. Burada insanların alım gücü taş çatlasın yüzde 10 etkilenmiştir.

• Arkadaşım neden avrupa ile karşılaştırıyorsunuz?
    Yaşadığınız ülke yöneticileri ile Avrupa'nın yöneticilerinin eğitim seviyeleri aynı mı?

Afrika ile karşılaştırın biraz.

• egonomi çog iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.