Şimdi Ara

Aylık İngilizce Dergi 'hotenglish'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
4.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz önce bir mail geldi, http://www.hotenglish.com.tr/

bu dergiyi tanıtıyor, bende son sayısı sipariş verdim, bu hafta gelir sanırım. Kargo dahil 18 tl.

Daha önce okuyan inceleyen oldumu.

İngilizcemin ilerlemesi için değişik şeyleri denemeyi seviyorum. Gelsin bakalım, inceleyince bende görüşlerimi yazarım.

• kursda kantine koyuyorlardı eski sayılarını....

baktım inceledim...hos buldum....

lakin bir dergiye para vermek istemedigimden almadım :)
  • Çok inceledim almayı düşünüyordum.
    Tor..nt ile geriye dönük indirdim. bir kaç ay geriden internette bulabilirsiniz.
  • Gitar sağol haberdar ettiğin için harika bir sisteme benziyor, seviyesi nedir acaba bu dergilerin yani bildiğimiz dergi gibi mi yazılmış yoksa kolaylaştırılmış mı ? yani sen efforlleste çalıştığın için farkı anlarsın yazım dili hakkında....

Bende alayım 1 tane, bence en sıkıcı olmayan yöntem budur eminim..
  • Dün verdiğim dergi siparişi sabah elime ulaştı.

Dergiyi detaylı inceledim. Sayı 133 / Nisan 2013 Toplam 46 sayfa Yanında 66 dakikalık bir DVD içinde MP3 dosyalar var.

Dergi tamamen dil öğrenenler için hazırlanmış ve hayatın içinde diyaloglar haberler genel kültür ile ilgili bilgiler testler vs. herşeye yer verilmiş.

Sayfaların üst köşeleri renkli.

Mavi Renk: A2 ( Pre İntermediate syf 3-14 )
    Yeşil Renk: B1 ( İntermediate syf 15-26 )
    Sarı Renk: B2 ( Upper İntermediate syf 27-35 )
    Kırmızı Renk: C1 ( Advanced syf 36-46 )

DVD içinde 27 tane MP3 dosyası var, mesela sayfa 28 de 15 nolu mp3 dosyasını okurken dinleme imkanı vermiş gibi, derginin bir kısmı seslendirmiş. Diyalog geçen sayfalarda tiyatro gibi seslendirilmiş.

Dergi çok profesyonel ve zevkli.

Tek eksi yanı fiyatı pahalı ama sınırlı üretim olduğu için normal karşılıyorum. Talep ne kadar çok artarsa ona göre ileride düşebilir.

İlk defa ingilizce bir dergim oldu, okuduklarımı anladım, arkadaşların yanında havam oldu :)))

Not: Benim Seviyem B1 intermediate

• Gitar sağol açıklama için çok güzel açıklamışsın..

DVD olması'da harikaymış gerçekten..

effortless textleri ve mp3'lerinin katkılarını analiz edebilirsiniz, efforless incelemende, bu dergide ve cdlerinde farkedersiniz belki.....Bu arada zaman ne çabuk geçiyor daha dün başlamıştın gibi 6 ay geçti tebrik ederim..
  • Bu derginin mayıs ve haziran sayısını da aldım. Hergün 2 sayfa okuyorum, her dergi toplam 48 sayfa, cd ile dinlemekte ayrıca yararlı.

Temmuz ağustos yeni sayısı çıkmıyor, her yıl 10 ay, bir aksilik olmazsa eylülde abone olacağım.

Her arkadaşa mutlaka 1 sayı alıp okumalarını tavsiye ederim. İnternette çok kaynak var ama dergi şeklinde ele alıp okumanın keyfi ayrı bir güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende dayanamadım son sayısından bir adet sipariş verdim an itibariyle bakalım gelince incelediğimde daha detaylı bilgi vereceğim. torr.ntten bir kaç sayısını indirip bakmıştım gayet güzel duruyor ama bakalım elimde nasıl duracak

not düşmüştüm şu kargolardan biriyle yllayabilir misiniz diye şimdi aradılar aras kargo ile çalışıyorlarmış bende uygundur dedim teşekkür ettim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eqageke -- 5 Ağustos 2013; 14:10:01 >
  • araya bayram girdiği için hala elime geçmedi ama trrntn takip ettiğim bir sayısını bitirdim sayılır süper bir dergi
  • Arkadaşlar bu dergiyi Nt mağazalarında da gördüm. Fiyatı aynı 18 liraydı. Eğer evinize yakın Nt mağazası varsa kargo falan uğraşmayıp gidip alabilirsiniz.
  • Dergiyi bende inceledim ve beğendim, takip etmeyi düşünüyorum. Konuyu açan arkadaşın dediği gibi ingilizce öğrenmek için değil de ingilizceyi belirli bir seviyede bilenler için kaynak olarak kullanılabilir.
  • Bugün itibari ile yıllık abone oldum.

10 değil 12 sayı olacakmış artık, kıydık artık 180 tl ye :))
  • gitar G kullanıcısına yanıt
    Son izleniminiz nedir?
  • geçen sezon nisan mayıs haziran sayılarını aldım, memnun kaldım.

Dergiyi merak ediyorsanız ama abone olmak için karar veremediyseniz sadece tek sayı 18,5 tl kargo dahil sipariş edebiliyorsunuz, tavsiye ederim.

Eylül sayısı salı günü elimde olur büyük ihtimal, merakla bekliyorum.
  • bu ayki sayısı elime dün geçti gayet severek takip ediyorum tavsiye edeirm ayrıca gerçekten en büyük katkısını idioms, Phrasal Verbs, ve bilmediğim kelimelerde görüyorum eğlenerek çalışmanın bir başka yolu
    içindeki antrenman test boşluk doldurmalara çok ısınamadım ama reading olarak kesinlikle faydalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.