Şimdi Ara

Aylık harcamanız ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beslenme ve supplement gideriniz ne kadar arkadaşlar toplam ?

Orijinalden alıntı: Nehoo

Beslenmeye 500-600 gidiyo heralde :(

supp hariç ??
    suplementle 1i geçiyordur herhalde ?

Benim ayda 400 suplement hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AYLIK NE KADAR BURS ALIYORSUNUZ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

suplementle 1i geçiyordur herhalde ?

Benim ayda 400 suplement hariç

kırmızı et tüketiminiz ne kadar hocam ? Bir de et tavuk alışverişinizi kaçar kilo yapıyorsunuz ?
    Vücut ağırlığı için:75 yağsız vücut ağırlığı diyelim(mesela benim 70'dir. ama 75 hesaplıyorum günlük 150g protein eder)
    150gr protein için günlük 5 katından 600gr tavuk eder.
    birgün çalış diğer gün off olduğunu varsayalım aylık 15günden hesap edeceğim diğer günlerde günlük 600gr değil 300gr tavuktan hesap edersek:
    Toplamda aylık 13,500gr yani 13kg'dan yuvarladım 15kg etti.
    tavukta hep göğüs yemesen bile yine de 15tlden hesap edersek 15x15'den: 225TL eder.

Diğer gıdaları saymıyorum çünkü normal ev alışverişinde temin edilecek ürünler.
    Sadece protein için aylık 225tl ideal şartlarda yeterli hatta fazla bile hiç bir zaman optimum çalışma ihtiyaç vakit olmadığını varsayalım hatta Yumurta, fıstık, sebzelerden aldığınız proteinleri hiç hesaba katmadım.
    (not: kırmızı et yemeyin boşverin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 18 Aralık 2016; 2:36:22 >

• 7/24 tavuk yemeye ben şahsen hayat demem. Kırmızı et +ton balığı ekle.

Normal ev alışverişi diyip hesaba katmadığın şeyler ayda 250 civarı tutuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Franz Schubert

7/24 tavuk yemeye ben şahsen hayat demem. Kırmızı et +ton balığı ekle.

Normal ev alışverişi diyip hesaba katmadığın şeyler ayda 250 civarı tutuyor.

Onlar normal alışverişe dahil , spor yapsanda yapmasanda zaten harcanacak.
    (Misal spora kayıt olduktan sonra giyim masrafımızıda saymıyoruz neden çünkü zaten giyineceğiz :) ya da barınma ulaşım falan :) )
    Yani sporun getirdiği bir harcama değil.
    Ayrıca ben tavuk yemiyorum zaten sürekli, yukarıda 500-600diyen arkadaşı görünce kabataslak tavuk yense ne kadar olur diye hesapladım.

Ben öyle günlük 150gr ile beslenecem diye de kasmıyorum,
    Vücut ağırlığımda 75kg ve zaten tamamı kastan oluşmuyor maksimum 70kgdir ideal vücut ağırlığım.

Birde bu x2 olayı bana nedense çok gerçekçi gelmiyor. Protein kasmayıp dümdüz ev yemekleri(karbonhidrat ağırlıklı hep pilav makarna)
    yiyen adamda gelişiyor sürekli takviye kullanan adamda...(Tabi aynı değil ama uçurumlar yok arada)

Ben ton balığı,tavuk,kırmızı et ile besleniyorum ama normal insanlar kadar ve eve alıyorum genelde.
    Beni ayrı bir spor masrafım olmuyor. Takviye kullanmıyorum , normal besleniyorum sporu zevk için yapıyorum ve belli kalıplarda illa bunu yiyeceğim diye kasmadan istikrarlı takılıyorum.

Bir arkadaşım var o çok sayar böyle şeyleri her yediğini neredeyse kimyasal analizine kadar araştırır hesap eder. Bir süre sonra insanlarda takıntı oluyor. Bende tam tersi canım istediyse yiyorum, rahat olduğum için kasmadığım için ulaşabileceğimi bildiğim için canım deli gibi tatlı çekmiyor(Zaten neredeyse hiç yemem canım istemiyor).

• Sonuç alıyor musunuz hocam peki ?

Kirmizi et yemiyorum(yiyemiyorum) protein kaynagim tavuk. 2 günde bir baby piliv tava aliyorum 20liraya bir kiloluk. Beni zorlayan tek mâsraf bu, yumurta gunde 4 tane yiyorum, yulaf yarim paket ediyor(2tl)
    Lor yarim paket (2 tl)
    Makarna falan bunlari saymiyorum.

Ekleme:
    Gelisim tabiki goruyorum ek olarak da salona 40 lira veriyorum en cok bu konuda rahatim :) 100-150 vermeye gerek yok hic. Bi arkadas gidiyor senelik 2.5a anlaşmış. Gerrksiz bence yok havuzmuş saunaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 18 Aralık 2016; 18:59:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sonuç alıyor musunuz hocam peki ?

Ben toplamda 2 yıldır yapıyorum fakat gecen sene iş dolayısıyla hiç düzen yoktu. Bazen 1.5-2 ay gidemediğim oluyordu. Fakat şuan 5-6 aydır düzenliyim ve fiziki olarak spor yaptığıma memnunum. Ağırlık olarakta geride değilim (2 yıllık orta seviye düzenli birisine nispeten çok geride değilim)
    Memnunum, kasmıyorum moral yüksek, bazen fena abandığım oluyor yemeğe :)

Hocam her gün hem yulaf hem yumurta hem tavuk bir de üstüne whey kaç gram protein alıyorsunuz siz :)

yağ oranım 15

kilom 87 boyum 1.87

bu aralar kaloriyi baya arttırdım örneğin bugün 4000e kadar çıktım, aldığım protein 300 karb 480

@Go Hard Or Go Home nasıl hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 18 Aralık 2016; 20:30:54 >

salon fiyatıda 60 tl
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat iyi, biraz daha detaylı anlatır mısınız ne aldığınızı ?

Hocam fiyat iyi, biraz daha detaylı anlatır mısınız ne aldığınızı ?

bunla ilgili yakında konu açıcam

Kırmızı et hiç yemiyorum. Pahalı olduğu için bütçe dayanmaz ona. Günde 600 gr tavuk yiyorum 1 ayda 18 kilo tavugun kilosu yaklasık 12 liradan 220 lira tavuk parası tutuyor. Makarna bulgur tutarı günde 2liradan 60 lira . Yulaf ezmesi ayda 4 paket 20 lira. Yumurta günde 5 den 150 tane 75 lira 25 lirada meyve arada bir kuruyemiş alıyorum totalda 400 civarı tutuyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.