Bildirim
Aylık 2000 TL mi Ankara Hukuk mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hukukta uni. cok farkediyor mu? Şu soruyu tip icin soruyor olsaydin bahsettigin uni.de cok vasat bir yer degilse orayi tercih ederdim ama hukukta uni. Ne kadar onemlidir bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı durumdayım.ben de antepteyim burda vakıf üni 1500tl+ yurt teklif ediyor.iddalı bi üni ama yine de çok kararsızım.hacettepe felan... -
Savcılık ve hakimlik düşündüğüm için eğitim açısından biraz fark oluyor ama kişinin kendisinde bitiyor tabiki -
Bu tercih dönemi daha zormuş ya -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihbey95
Arkadaşlar Tm-2 sıralamam 2354 konyada yaşıyorum buradaki Vakıf üniversitesi olan Karatay ticaret odası üniversitesi 1000-2500 arasındaki derecelere aylık 2000 tl burs veriyor fakat akademik kadrosu ankara hukukla kıyaslanamaz sizce ne yapmalıyım?
not:iki tercih de hukuk fakültesi için geçerli
Hukukta bende farketmez diye düşünüyordum ama araştırdım detaylı olarak köklü bir üniversite fark yaratıyor.Sen birde hakim savcılık istiyorsun fark yaratır. -
Ankara Hukuk bence -
quote:
Orijinalden alıntı: oldupekitsk
Ankara Hukuk bence
-
ankara tabiki -
bende aynı ikilemde kaldım ama ankara seçeceğiö herhalde
karatay üniv ne ya bööh -
ankara hukuk tabiki hiç düşünme bence -
ikisinden birini seçmem o size kalmış ama hukukta iş kendinizde bitmez yani hiçbir alanda kendinizde bitmez siz üniversiteyi liseyle falan karıştırıyorsunuz herhalde iyi bir akademik kadro öğrenci için iyi bir gelecek demektir -
Ankara'nın adı yeter. Sıralamam öyle olsaydı düşünmezdim bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhukuk_gakguguk -- 12 Temmuz 2013; 15:43:30 > -
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için sanırım kararım ankara hukuk yönünde olacak -
eğer o para olmadan yaşayabiliyorsanız kesinlikle tercih etmeyin. aileniz zor geçiniyordur, paraya ihtiyacınız vardır tamam tercih edersiniz ama eğer o paraya aşırı derecede ihtiyacınız yoksa tercih etmeyin arkadaşlar. -
hakim savcı idealin varsa ankara hukuk ama avukat olacaksan hiç fark etmez 2000 lirayı kaçırma derim pişman olursun -
Ankara -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
ikisinden birini seçmem o size kalmış ama hukukta iş kendinizde bitmez yani hiçbir alanda kendinizde bitmez siz üniversiteyi liseyle falan karıştırıyorsunuz herhalde iyi bir akademik kadro öğrenci için iyi bir gelecek demektir
Ornek verebilirmisin kardes selcukta veya yalovada okusam bi fark olurmu mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 yaşında bir abinin tavsiyesini dinleyecek olursan ailenin yanı ve karatay uni seç derim hakimlik savcılık sınavlarına sıkı bir çalışma ile çok rahat kazanırsın bence tıpta uni önemli hukuk için geçerli olacağını düşünmüyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: krayola
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
ikisinden birini seçmem o size kalmış ama hukukta iş kendinizde bitmez yani hiçbir alanda kendinizde bitmez siz üniversiteyi liseyle falan karıştırıyorsunuz herhalde iyi bir akademik kadro öğrenci için iyi bir gelecek demektir
Ornek verebilirmisin kardes selcukta veya yalovada okusam bi fark olurmu mesela.
hocam iyi hocalarla çok şey öğrenirsiniz örneğin ben bugün osmanlı tarihini Halil inalcık'tanmı dinlesem daha etkili olur yoksa farklı bir profesörden mi ?
Benzer içerikler
- ip gerilmesi formülü
- sınav stresi için ilaç
- kontrol kayıtlı sürekli tedavi raporu nasıl alınır
- erime noktası periyodik tablo
- ilk iki sınav merkezi tercihlerinden her ikisini de istanbul olarak seçmeniz için, adres ve okul illerinin her ikisi de istanbul olmalıdır.
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X