Şimdi Ara

Aylık 1500 tl ile neler yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesinde okuyorum bölümüm elektrik elektronik bu sene 12. Sınıfım ve staja başladım haftada 3 gün staja gidiyorum aylık ortalama 3800 tl alacağım bu paranın her ay 1500 tl si ile yatırım gibi bişey yapmayı düşünüyorum dropshopping yapmak için başlangıç için 1500 tl yeterli değil gibi geliyor bana, sahibinden veya letgo dan ucuza alıp satabileceğim bişeyler varmı yada ekranı kırık telefon veya tablet alıp alıp onları tamir edip satabilirmiyim Veyada benim bir Web sitem var açalı 1 ay oldu ekranı kırık telefonları alıp web siteme koysam ve web sitemi telefon ekran değişimi ve satışıda yapsam kâr yaparmıyım veya başka yapabileceğim neler var aklınıza gelen fikir olursa benimle paylaşabilirmisiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• xBurjuva X kullanıcısına yanıt
    Borsa öğrenmeni tavsiye ederim, üzerine ekleyerek kazancını artırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AA1D5045 -- 18 Eylül 2023; 23:25:36 >
  • haftada 3 gun ortalama kac saat calisiyorsun gunluk??

• Kardeşim o parayla aileni İskender yemeye götürebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk arzları takip eden bir tanıdığın varsa 1500 ü ona atıp bir şeyler aldırabilirsin. Ticaret yapmak istersen de Letgodan bir şey alıp biraz karla satmayı deneyebilirsin.

• The Notorious II kullanıcısına yanıt
    Ortalama 30 saat çalışıyorum

• 4Sfenks kullanıcısına yanıt
    Letgo dan ne alıp satabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    7 yıl önce açıldı
    500.000 tl ile ne yapilir ?? Ciddi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • letgoyu boşver halka arzlara gir 1 sene sonra 50k paran olur

• pozza kullanıcısına yanıt

Hocam bu halka arz tam olarak nedir hisse senetlerinden farklı bir şey oluyor sanırım.

• fakiramaseksi kullanıcısına yanıt

Arkadaş çok haklı bunu yatırım olarak düşün her ay aileni iskender yemeye götürsen ileride sana açacakları kredi bir o kadar büyük olacaktır.

• Yatırım yap hocam. Dolar al, altın al, borsaya bak yani 1500₺ yi türk lirasında tutma da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çılgın şeyler yaparsın beach klup kapatırsın 100 rus esc toplar havuz partileri yaparsın falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.