Şimdi Ara

Aylık 1200TL ile nasıl yatırım yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aylık kenara 1200TL koyabilirim bu parayla nasıl yatırım yapılabilir? Şimdiki fiyaa göre her ay 3gr altın kalan parayla da euro almak gibi bir yol düşündüm ama emin olamıyorum ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkcelik16 B kullanıcısına yanıt
    forumda neden bu tarz dolandırıcı sitelerin yorumlarına izin veriyorlar
    Konuyu açan kişiye'de Bitcoin piyasasını araştırıp bakmanı önerebilirim aylık veya haftalık düzenli alıp uzun vadede elinde tutarsan güzel kâr edebilirsin

Orijinalden alıntı: berkcelik16

Dolandırıcı olduğunu nerden çıkardın? Ben 2 aydır sorunsuz bir şekilde kazanıyorum. Ayrıca şirketin adı TOPRAĞIN SESİ TARIM HAYVANCILIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. Ticaret odalarının sitesinden aratabilirsin. Adamlar tapularını ver nolarını paylaşmışlar. Her şeye dolandırıcı demeyin, ben kazancımı sağlıyorum isteyen girer istemeyen girmez bu kadar basit boş yapmayın

Maşallah tüm yatırım konularında da aynı mesajı kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Bu şirketin reklamını yapmak için üye oldunuz sanırım, Buradan para kazanan yatırımcı gibi değilde şirketin çalışanı gibi veya benzer biri gibi dürüstçe yapın bunu. Haa diyorsanız ki ben şirketin müşterisiyim başka bağım yok diye attığın mesajların % 100 ü bu şirketin reklamı bedavaya yapacak halin yok yaa!!!

• berkcelik16 B kullanıcısına yanıt
    ticaret odasına kayıtlı olsa nolur ? epitelyum gibi patlayıp gidebilir heran 5 ay çok iyi gider 10 ay iyi gider şansı yaver gider 3 sene çok iyi gider sonra bir bakmışsın adamlar tası taraği toplamişlar tüm paraları cebe koyup yollarına bakmışlar epitelyum kairos gibi olur bakakalırsın sadece arkasından devletin bile elinden birşey gelmez öyle giden paranın üstüne soğuk su içersin bu tarz yatirimlar bi yerde sıkışırlar patlarlar yada şirketler paraları çekip ülkeden kaçarlar

1200 lira iyi para biriktirmek ayri iyi bir aliskanlik

Damlaya damlaya gol olur

Iyi yatirimlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sayman56

merhaba

Forum sayfalarından ve diğer sitelerden detaymaxineti yeterince araştırmışsınızdır

Benim tekrar anlatmama gerek yok

Herkesin daha çok kazanması için aşağıdaki linkim üzerinden yapacağınız üyelik ile bana yatacak olan 70 $ ın 35 $ ını direk hesabınıza gönderiyorum.Ayrıca altın paket alımlarındaki yanlış hatırlamıyorsam prim 180$ dı onunda yarısını (90$)direkt gönderiyorum

Bu iş bazıların hoşuna gitmeyecek ama yapacak bişey yok.

Sonuçta herkes kazanmak için burada herkese bol kazanç.

Güvenlik içeedin telefon numaramı yazmıyorum bana 7/24aşağıdaki mailden ulaşabilirsiniz

Link :https://sys.detaymaxinet.com/?r=87T4SD

Mail: sercanbk@hotmail.com

Ufak yatırımla bol kazanç

Size özelden de sordum cevap vermediniz. Paket alımları neden 1 yıl süre kullanım ile sınırlı?

• MOBIL-ON KAZANÇ KALEMLERİ VE YANSIYAN ÜCRETLERİ.
    1 sefer 299tl yatirim ile

Mobilon her saat kazandırıyor!
    Uygulamayı indirip
    Organizasyon kısmına 21580507 Referans kodunu girerek hemen kazanmaya başlayın. Daha fazla bilgi için mesaj atmanız yeterli.

.1. REKLAM KAZANCI:
    .Video bonus: 20 kuruş
    . Saatlik bonus: 5 kuruş
    .Anket : 5 kuruş
    .Soru – cevap : 5+5 (toplam 10 krş)
    . Saat başı kazanç: 0.40 krş -
    . Günlük kazanç : 9,60 tl.(24 saatlik)
    . Aylık kazanç: 288 TL.

https://www.facebook.com/Mobilon-Kazanca-T%C4%B1kla-173504629943319/

kafana takılan yerleri face sayfasıda sürekli aktifim ordan sorabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yapmaya karar verdiniz. bende yaklaşık aynı tutarda her ay altın almaya karar verdim.

Orijinalden alıntı: WoodGuy

ne yapmaya karar verdiniz. bende yaklaşık aynı tutarda her ay altın almaya karar verdim.

Hocam kurdan dolayı çok bi şey alamıyorum ama gram altın dolar euro karışık yapıyorum
    Close®
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.