Bildirim
Aylık 1 GB 1 TL Fırsat Paketi sizce gerçekten fırsat mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
BaZılar 1günlük veriyor gerisini sen düşün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10GB 15₺ deseler alırım da bu fırsat değil gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
peki normalde 1 liraya 1gb alabiliyor musun ? -
Normalde zaten bunu sunmuyorlar. Sunsalar alırım. Paket yapınca çıkıyor.
demek ki fırsat oluyor o zaman
benim fırsat daha gelmedi beklemedeyim https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
konuda daha çok fırsat var -
Fikrinize saygı duyuyorum. Size göre demek ki fırsat oluyor. Bakalım diğer üyeler ne diyecek.
Kardeşim 1GB 1TL eğer haftalık yada aylıksa tartışmasız fırsat. Burada insanlar böyle bir teklif gelmesi için dua ediyor. Eğer size paketiniz zaten yetiyorsa tabiki fırsat değil,ihtiyaç yoksa neden alasınız ki?
Normal şartlarda 1GB 1TL havada kapılır. Bana 10 GB 15 TL ye teklif edilse düşünmem kabul ederim. Kaldı ki sizde 10 GB 10 TL'ye geliyor.
Tekrar yazıyorum 1GB 1TL tartışmasız büyük avantajdır,herkes böyle teklif bekliyor ama sizin ihtiyacınız yoksa,zaten internetiniz yetiyorsa almayın.
Ayliksa cok iyi bence. Ben alirim
1 gb'ı 1 tl'ye istediğimiz kadar kadar alabilsek fırsat olur ama böyle bi anlamı yok.
Aynen böyle düşünüyorum. Yoksa çok iyi fiyat.quote:
Orijinalden alıntı: meculadam
1 gb'ı 1 tl'ye istediğimiz kadar kadar alabilsek fırsat olur ama böyle bi anlamı yok.
Hangi fırsat ürününü nü istediğin kadar alabiliyorsunuz kiquote:
Orijinalden alıntı: meculadam
fiyatı cok pahalı 0.50 kurus olmadan almanızı tavsiye etmıyorum. zaten 20 gb netiniz var -
Bana 3ay 1gb hediye vf eyvallah dedim
Ben geçen ay aldım fakat aldıktan 2gün sonra silsüpürden haftalık 5gb geldi 5gbyi bitireyim derken bir baktım aylık olan 1gb bitmiş. müşteri hizmetleri önce alınan önce bitirilir dedi ben de geri kalan 2 ayı hemen iptal ettim. bunu hesaba katarak alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X