Şimdi Ara

Aykut'u kovsunlar,Alex TD olsun: HAYALİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aykut kocaman'ın yaptıklarını hepimiz görüyoruz. alex kıskanç demedi,demez. alex adam gibi adamdır, tam bir centilmendir. yıllardır futbol "işi"nin içinde olan birisi ve şu anda alex'i bitirmeleri benim ağırıma gidiyor.

çarşamba günü,fenerbahçe'nin iyiliği için,ŞL'den elensek de aykut kocaman'ı kovsalar işler tatlıya bağlansa ve alex şu takımın teknik direktörü olsa diye hayal ediyorum. bu adam futbolu aykut kocamandan daha iyi bilmiyorsa, oyunu daha iyi okumuyorsa ben de futbol bilmiyorum. şu anda takımdaki oyuncuları tanıyor ve bu takımı düzene sokabilir bence.

"alexbahçeli" diyenler olacaktır ama bu takım alex gibi bir profesyonelden,artık kariyerinin son zamanlarına gelmişken, olduğu kadar yararlanmalı ve fenerbahçemizin geleceğini onun gibi bir hoca ile geliştirmesini istiyorum. bu alexbahçelilik olmuyor. alex gibi bi başka adam olsaydı şuan aynılarını söylerdim ahmet,mehmet farketmiyor...

• Olmayacağını sende biliyorsun
  • + Aziz Yıldırımı bugün dinlemeden konu açmışsın belliki...
  • Ya o kadar saçma bir konu ki şu. Alex i td olarak nasıl görmeyi hayal ediyorsun. Daha futbolu bırakmamış td lük adına eğitimi olmayan bir adam. Aldınız hoop takımın başına getirdiniz. Gözümün önüne defol git Hagi repliklerinin Alex e uyarlanmış hali geliyor. Fantaziye gerek yok Alex i seviyoruz tamam, Aykut Kocaman ı beğenmiyoruz onada tamam ama Alex i tut takımın başına geçir fantazi olmuş baya. Ha dersenki 10 yıl sonra istiyorum onu herkes görmek ister.
  • sen rıdvanıda istememişmiydin bir ara ya td olarak ...
  • Başkan da yaparız. Aziz Yıldırım gider. Kulübün hisselerinin tamamını da veririz kulüp onun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

sen rıdvanıda istememişmiydin bir ara ya td olarak ...

Bu adamın zaten işi gücü böyle ortalığı karıştırmak için başlık açmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın da Baroni direktör olsun dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yarın da Baroni direktör olsun dersiniz.

sıra var kardeşim yarın ben oluyorum.
  • Hatta ne gerek var arap şeyhleri alıyorlar kulübü direk alex alsın bizimkisini
  • Bence Semih olsun. Senelerdir Daumdan Zicodan Aragonesten az cok biseyler ogrenmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi biraz objektif olalım. Bana göre Aykut o kadar da eleştirdiğiniz kadar kötü yada haksız değil. Bugün bir td değişikliği olsa, kim gelecek? Ne yapacak? Hepsi muamma. En azından bu sezonu silebilirsiniz fb adına. Aykut'a neden bu kadar karşısınız anlamadım. Biraz yapıcı olmakta fayda var.
  • arsen wenger alex ferguson modeli .
    uzun vadeli işler için yerli hoca şart
    kalıcı adam şart......
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Şimdi biraz objektif olalım. Bana göre Aykut o kadar da eleştirdiğiniz kadar kötü yada haksız değil. Bugün bir td değişikliği olsa, kim gelecek? Ne yapacak? Hepsi muamma. En azından bu sezonu silebilirsiniz fb adına. Aykut'a neden bu kadar karşısınız anlamadım. Biraz yapıcı olmakta fayda var.

Arkadaş Aykut hoca kendini bi Galatasaraylılara sevdirebilmiş. Ben de Aykut Kocaman'a şans tanınmasından yanayım. Anca bu , onun yanlışlarını görmeyeceğimiz anlamına gelmez. Futbolunun son demine gelmiş olan Alex en basit ifadeyle idare edebilmeliydi. Bir iki üç derken herkesle kavgalı olursan adama sorarlar bu ne iş diye. Daha birkaç hafta önce Musa'yla ilgili yok oruç tutuyor yok Aykut onu sildi dedikoduları vardı. yalan desek bile senin öyle bir imajın var ki millet böyle haber üretiyor. Keşke takıma Ertuğrul gibi beyefendi ve hırslı bir TD gelse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Bence Semih olsun. Senelerdir Daumdan Zicodan Aragonesten az cok biseyler ogrenmistir.

mükemmel tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: maver1ck7

aykut kocaman'ın yaptıklarını hepimiz görüyoruz. alex kıskanç demedi,demez. alex adam gibi adamdır, tam bir centilmendir. yıllardır futbol "işi"nin içinde olan birisi ve şu anda alex'i bitirmeleri benim ağırıma gidiyor.

çarşamba günü,fenerbahçe'nin iyiliği için,ŞL'den elensek de aykut kocaman'ı kovsalar işler tatlıya bağlansa ve alex şu takımın teknik direktörü olsa diye hayal ediyorum. bu adam futbolu aykut kocamandan daha iyi bilmiyorsa, oyunu daha iyi okumuyorsa ben de futbol bilmiyorum. şu anda takımdaki oyuncuları tanıyor ve bu takımı düzene sokabilir bence.

"alexbahçeli" diyenler olacaktır ama bu takım alex gibi bir profesyonelden,artık kariyerinin son zamanlarına gelmişken, olduğu kadar yararlanmalı ve fenerbahçemizin geleceğini onun gibi bir hoca ile geliştirmesini istiyorum. bu alexbahçelilik olmuyor. alex gibi bi başka adam olsaydı şuan aynılarını söylerdim ahmet,mehmet farketmiyor...

ş.liginden elensek a.ligi var ve gruplara kalırsak asla gitmez ş.liginden elenmemizi istemek takıma ihanettir ortada alıncak.olan bi 10milyon€ var senin rüyanda bile göremeyeceğin bi para lütfen saçmalamayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.