Şimdi Ara

Aykut kocamanı anlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer teknik direktörünüz Aykut Kocaman ise izlediğiniz futbolu bu güne kadar baktığınız gözle değil, onun gözüyle izlediğiniz zaman zevk alırsınız.

Eğer Aykut Kocaman’ın gözünden bakarsanız yenilgi sizin için çok çok uzak bir yerdedir. Her maça beraberliği cebinize koyarak başlarsınız. Geriye bir iki tane vurup galip gelmek kalır.

Takımınız 90 dakika boyunca yorulmaz. Rakip önce yenemeyeceğine ikna olur. Beraberliği ister. Ama geriye düşerse yenilgiyi de kabullenir. Zira karşıda bütün hücum varyasyonlarını kapatan bir takım vardır. Rakip anca bireysel hatalardan gol atabilir. Çünkü Aykut hocanın rakip analizi mükemmeldir.

Eğer hocanın gözünden bakarsanız maçları daha zevkli ve rahat izlersiniz. Bu kadroyla başka hocanın iş yapamayacağını anlayabiliyorsanız hele, çok daha zevkle izler ve destek verirsiniz. Hele bi de üstüne hocanın bir enkaz aldığını hatırlayıp gelecek sezon kendi sistemini daha iyi oyuncularla daha mükemmel hale getireceğini düşünürseniz çok daha rahat izlersiniz.

Mesela ben izlerken çekirdek yiyip çayımı içiyorum. Biliyorum ki hepsi ama hepsi son dakikaya kadar canla başla koşmak zorunda. Koşmayan firavun olsa kenara geçiyor çünkü.
    Vallahi seni savunacağız!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rakip kendi kalesine gol atmasini da hesaplamış mıdır dersin?

O futbol ozurlusunun oynatacağı futbolun ben taaaaaaa

• Galatasaraylı yım bizde de tudoru savunacak adamlar vardı biz kurtulduk hatta bonus olarak dursun da gitti darısı sizin başınıza..

• Evet aykut hocanin takimlari yenilmezdir.

1 sampiyonlugu var ona da ulkenin yarisi inanmiyor.

Ama yenilmezdir canim 1 puan garantidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Evet aykut hocanin takimlari yenilmezdir.

Bir daha aykut kocaman hakkında kötü yorum yapma yoksa fanları sana bir koşar feleğini şaşırırsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Evet aykut hocanin takimlari yenilmezdir.

Aykut kocamanı anlamak.

• şu tipler de yeni moda oldu. önce vitor'cular vardı böyle savunan. şimdi aykut'çular çıktı başımıza. Bir ara ölümüne rvp'ciler vardı. Daha başka neler göreceğiz acaba.

sanırım forumda meşhur olmak için böyle bir şey yapmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CENTİLMEN AYKUT KOCAMAN
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Neden mi Ersun Yanal ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takımın futbol oynayamamasının sebebi aykutun konuşma tarzı ve kelime dağarcığıdır. Basın toplantısında, röportajlarda dikkat edin. Sürekli duraklayarak ve bir konuyu eksik bırakıp diğer konuya eksik başlayarak konuşuyor.

Antrenmanda Türk futbolcular, ne dediğini anlamıyorlardır. Tercüman da anlamadığı için anlatamıyor yabancı futbolculara. Benim de tespitim bu
  • Hala daha konu açıyorsun, hani çizik atıyordun kendine
  • Abartın abartın, Simeone çıkar belki içinden.

Fena değil işte, öyle böyle idare ediyor. Form tuttuğunda durdurulması zor ama takımları tır gibi, hızını alması yarım sezon sürüyor.

• En iyi teknik direktörlerden birisi. Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım gibi 2 efsane yönetici varken en doğru tercih Aykut Kocaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutuslufb

En iyi teknik direktörlerden birisi. Mahmut Uslu ve Aziz Yıldırım gibi 2 efsane yönetici varken en doğru tercih Aykut Kocaman.

Yok yok bu kesin gerçek Mahmut Uslu
  • şu kadro FMde bile champ olamaz 5-6 oyuncu dışında komple anadolu takımı şuana kadar kepaze olmadıysa Aykut Kocaman sayesindedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Capire

şu kadro FMde bile champ olamaz 5-6 oyuncu dışında komple anadolu takımı şuana kadar kepaze olmadıysa Aykut Kocaman sayesindedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.