Şimdi Ara

Aykut Kocaman vs Zico

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aykut Kocaman vs Zico

Zico : Geldiği ilk sene takımı açık ara şampiyon yaptı.Bütün maçları neredeyse keyifli ve gollü geçti.UEFA Kupasında son saniye golü ile AZ Alkmaar'a elenerek çeyrek finalin kapısından döndü.
    İkinci senesinde son 2 hafta kala şampiyonluğu kaybetti ama tarihimizin en güzel sezonunu yaşattı.Avrupa devlerini dize getirdi.Gökhan Gönül'ü kazandı.Şampiyonlar Liginde yarı finalin kapısından döndü.Hedefler tam büyümüşken sözleşmesi aniden feshedildi.Gönderildi.

Aykut Kocaman vs Zico

Aykut Kocaman : İlk senesinde şampiyon oldu FAKAT o sene Beşiktaş ve Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu geçirmekteydi.Biz ise tarihimizin en iyi kadrosuna sahiptik,ona rağmen Trabzon'u averaj farkı ile geçerek şampiyon oldu.

Aynı yıl PAOK'a elenerek Şampiyonlar ligine veda ettik.Young Boys'a rezil olarak Uefa Avrupa Ligi'ne.

2. yılında ise bana göre başarısız değildi.Türkiye kupasını aldık.Fakat ligi kaybettik.Galatasaray'a karşı olan galibiyet üstünlüğümüz Aykut hoca yönetiminde sekteye uğradı.
    Akabinde Emre'yi saçma sapan olaylar yüzünden kaybettik ve yerine herhangi bir transfer yapılmadı.Devamında ise önce Süper Kupa'yı kaybettik.Daha sonra Spartak Moskova'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik.

Sorum açık,ZICO'nun suçu neydi ? Aykut hoca bu sonsuz krediyi nereden alıyor ?

• Bize günler yaramıyor. Izdırap kahır cektirilmeli bu taraftara. O yüzdende zico kardesi bahane edilerek yollandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Bize günler yaramıyor. Izdırap kahır cektirilmeli bu taraftara. O yüzdende zico kardesi bahane edilerek yollandı.

Aklım almıyor.Kardeşi Deivid'e en çok yardımcı olan ve forma sokan kişiydi.Zico başımızda olsa adım gibi eminim Ligi domine edecektik.Bugün Ganso gibi yıldızlar düşünmeden bizi seçecekti.Zico kalsa idi o dönem Nilmar ve Josue transferlerini istiyordu zaten.İnanamıyorum,gittiğinden beri durdurulamaz bir düşüş içerisindeyiz.Böyle efendi,idol,yetenekli,karizmatik,önü açık bir adamı nasıl kaybettik.
  • Bence birileri Fenerbahçe'nin önünü kesmek için Zico'nun ipini çekti.
    Zico ŞL'de çeyrek finalde elendi diye kovuyorsan adamı Aykut'a ne yapsan yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Bence birileri Fenerbahçe'nin önünü kesmek için Zico'nun ipini çekti.
    Zico ŞL'de çeyrek finalde elendi diye kovuyorsan adamı Aykut'a ne yapsan yeridir.

Sözde avrupa ve lig aynı anda yürümez ya hani.
    Adam son 2 haftaya kadar şampiyonluğu da kovaladı.Hilario doksandan çıkarmasa o şutu Yarı Finale yükselmiştik.

üstelik bunları Uğur,Maldonado,Deniz,Önder,Kezman,Semih gibi isimlerle yaptı.

Sırrını sorana ise SEVGİNİN GÜCÜ diyordu.

Aykut ise oyunculara trip atıyor,küsüyor.Allah,belamızı verdi.
  • Bize başarı batıyor sonucu çıkarılabilir.
  • Aykut Allah ıslah etsin seni, kapasitesiz insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zico dönemi gerçekten bambaşkaydı.Şimdi maç izlemek bile içimden gelmiyor.Takım saldırmıyor anca rezilleri oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Zico dönemi gerçekten bambaşkaydı.Şimdi maç izlemek bile içimden gelmiyor.Takım saldırmıyor anca rezilleri oynuyor.

Zico döneminde aklımda kalan maçlar

Antep 5-2
    Rize 4-2
    Gs 3-1
    Erciyes 6-0

uzar gider
    yiyorduk ama atıyordukta.
    Zico bu taraftara FUTBOL izletti.
    7-8 kişi hücum yapardık,rakip sahadan çıkamazdı.Kezman her maç 3-4 tane kaçırırdı.Şimdi bırak forveti,koskoca takım 2 pozisyona zor giriyor.9 kişi savunma yapıyoruz.
  • Şu kadroya + olarak zico gelse nasıl bayram eder takım varya öf.
    şu takımın hakkını verecek en düzgün adam zico dur.
  • zico zamanında herkes imrenirdi fenere. helal olsun denirdi. şimdi alex bana hımm yaptı. bende ona küstüm muhabbetleri gırla gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

zico zamanında herkes imrenirdi fenere. helal olsun denirdi. şimdi alex bana hımm yaptı. bende ona küstüm muhabbetleri gırla gidiyor.

Aynen öyle. Tercihim kesinlikle Zico.
  • Geçen gün bursa'nın maçını izledim futbol gördüm ya. Bizim takım futbol oynamıyor, top tepikliyor. Maç sürekli ortasahada geçiyor sert fauller. Anca karambol olursa kuyt vurup gol atıyor. Ya da sow'un önü boşsa Allah ne verdiyse vuruyor gol oluyor. Böyle çirkin bir futbol olamaz izlemek bile istemiyorum maçları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

zico zamanında herkes imrenirdi fenere. helal olsun denirdi. şimdi alex bana hımm yaptı. bende ona küstüm muhabbetleri gırla gidiyor.

Aynen.
  • Bugün başarılı tüm teknik adamların sırrı futbolcularıyla olan ilişkilerinden geçiyor. Bir baba,abi gibi olmayla. Taraftarla bağ kurmasına,maç esnasında veya sonrasında adından söz ettirebilmesinde. Zico çok iyiydi. Taraftar onu seviyordu. Zico da deneyimli adam bunları becerebiliyordu.

Aykut kocaman ın en büyük handikapı budur. Futbolcusuyla,taraftarıyla bağı yok. 3 senedir bu takımda doğru düzgün konuşamıyor. Fener'in efsanelerinden birisisin,yıllardır bu klüpte ekmek yemişsin,tüm oyuncular senin tek bir sözüne bağlı. Ben gelip röportaj veremem değil mi? Kocaman sıkılıyor,ifade edemiyor,sorun yaşıyor taraftar destek verdiği halde de böyleydi. Bir türlü iyi olamadı. Sahip çıkamadı veya sözünde diretemedi. İlişkimizi keseceğiz,takımda düşünmüyorum,artık farklı kadro kuracağım türünden milyonlarca laf ettiği halde tükürdüklerini yaladı. Sözünü tutamadı. Daha doğrusu içi dışı bir adam olamadı.

Kim gelecekse gelsin sıkı takip eden taraftarların Aykut kocaman'ı arayacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.