bu camiada kaldığım süre içersinde bu futbol ortamında....
quote:
Orijinalden alıntı: Venganza
quote:
Orijinalden alıntı: Enion
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
quote:
Orijinalden alıntı: johnwayne
Açıkçası .
İşin açıkçası...
3 Temmuz'dan beri yaşanan bu zorlu süreçte...
bu camiada kaldığım süre içersinde bu futbol ortamında....
Açıkçası.
Bızım taraftar cok gerı kafalı 2 sene once 3 temmuz surecını desteklıyen taraftarlar sımdı dalga gecıyor ısın garıp tarafı rakıp takım taraftarı 3 temmuz ıle dalga gecerken sımdı kendı taraftarımız dalga gecıyor garıp.
Ve ince bir sesle feda dedi Seref Bey.
quote:
Orijinalden alıntı: Téquila
Bızım taraftar cok gerı kafalı 2 sene once 3 temmuz surecını desteklıyen taraftarlar sımdı dalga gecıyor ısın garıp tarafı rakıp takım taraftarı 3 temmuz ıle dalga gecerken sımdı kendı taraftarımız dalga gecıyor garıp.
Süreçle değil AK'la dalga geçiyoruz.
Halk olarak yapılan kötülükleri unutmaya çok meyilliyiz. Hatırlatanlara da kızıyoruz. Her şey müstahak bize
Son sözü selçuk oyuna giriyosun olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: memocan2468
quote:
Orijinalden alıntı: Téquila
Süreçle değil AK'la dalga geçiyoruz.
abi harika ya
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Halk olarak yapılan kötülükleri unutmaya çok meyilliyiz. Hatırlatanlara da kızıyoruz. Her şey müstahak bize
Paşam şimdi sen ne yapacaksın? Aziz Yıldırım mı Aykut Kocaman mı
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
quote:
Beni herkes yanlış tanıyor. Ben geçmişte karşısında durduğum adamı, sırf içimizden birine sahip çıkıyor diye savundum. Saha dışındaki olaylarda da haksızlık olduğunu düşündüğüm için. Şike mike oralarda yine "FB Başkanı"na destek veririm. Ama bir an önce Yargıtay'dan herkes için hayırlı sonuç alıp kulüpten gitmesi dileklerimle. Hizmetleri için teşekkürler. Aykut Kocaman'ı kimse yiyemez.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
quote:
Beni herkes yanlış tanıyor. Ben geçmişte karşısında durduğum adamı, sırf içimizden birine sahip çıkıyor diye savundum. Saha dışındaki olaylarda da haksızlık olduğunu düşündüğüm için. Şike mike oralarda yine "FB Başkanı"na destek veririm. Ama bir an önce Yargıtay'dan herkes için hayırlı sonuç alıp kulüpten gitmesi dileklerimle. Hizmetleri için teşekkürler. Aykut Kocaman'ı kimse yiyemez.
Futbolcu Aykut tamam efsaneydi. İlk aldığım forma Rıdvan ikincisi Aykuttu. Penaltıları onun attığı gibi atardım hep.
Bu resmi gördüğümde içimi sevinç kaplar mutlu olurum. O zamanlar gelir aklıma.
bu resim için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Kimin ne olduğu ne olacağı içimizden ya da herhangi bir yerimizden olup olmayacağı önemli değil. Önemli olan Fenerbahçe benim için. Tdlik döneminde zararı olduğuna inanıyorum Kocamanın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme