Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ın 10 numara takıntısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aykut dönemi olaylı ve daha taze olduğu için daha çok konuşuluyordur bir de sosyal medya ve burada takılan jenerasyonun Zico dönemine uzaktir belki

Zico en başarılı Fenerbahçe Teknik direktörü yoksa Aziz Yıldırım'ın en büyük hatası gerileme dönemini başlatan olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Aykut kocaman efsane felan değildir zaten.Bazı duygu somurusune kanan ergenler hemen efsane yaptı adamı.
    Saçma sapan oyun oynatmış kanser etmiştir.
    Ayrıca vefalı dediğiniz adam aziz ikna etmese kaç kere istifa etmişti.Onun umrumda değildı yani kulüp.
    Bu adamın nerden geldiği belli olmayan egosu var ama boş ego.
    Yarı final şanstır açıkça söyleyeyim.
    Yarı finale kadar her maç penaltı kazandik elemelerde açın izleyin abartmıyorum.

Dandik rakipler vardı zaten.

2 sene üst üste galatasaraya rezil bir şekilde şampiyonlugu vermiştir.

şans demek ne hikmetse kaç yıllık fenerbahçe tarihinde bir kez şans olmuş. sanki her sene real ile barça ile eşleşiyoruzda kuralar şanslıymış. bu kafanın aynından istiyorum. gruplardan aldığımız puan ortada yarı finalde ise nasıl bi kadro ile çıktığımız ortada selçuk bile sakattı yarı finalde. o dönem oynadığımız rakipleri bi araştır bakalım. boş boş konuşuyosunuz konudaki herkesi toplasan aykut kocamanın adamlığının a sı olmuyor. yaşınız yetmediği için size efsane gelmez babalarınıza sorun size gerçek efsaneyi anlatsınlar

Aykut Kocaman'ın 10 numara takıntısı

senin babandan büyüğümdür evlat, bana burda yaş dersi vermeye kalkışma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aykut bu takımın gelmiş geçmiş en büyük efsanelerindendir.20 yaş ergenlerine aldırmayın.Aykutu izlemeyenler boş konuşuyor.Teknik direktörlüğü tartışılır ( 1 sezonda en çok maç yapan türk takımı %60 kazanma oranıyla - lig tarihinde en uzun deplasman rekoru kırıldı - hem lig hem kupa şamp olan tek yerli tek. direktör - 82 den beri alınamayan türkiye kupası 2 yıl üst üste aldı - ilk kez avrupa kupalarında yarı final oynatan t. direktör vs vs ) bunları geçtim adamlıgına laf söyleyen adam değildir açık ve net..
  • Alex fanatizmi ele alınarak yazdığımı söyledin yazıyı. Konu 10 numara konusu olduğu için Alex de Souza'dan bahsettim. Ha diğer konulara girecek olursak Aykut Kocaman daha da yerin dibine girer. Alex ile olanları yukarıda yazdım. Alex'i gönderdi ve sonrasına bakalım. Gruplardan çıktık Uefa'da (Tek başarısı olarak görüyorum.) daha sonra Bate Borisov Viktoria Plzen gibi takımlara kapanarak, Fenerbahçe gibi oynamayarak , haddimizi bilerek, sıkıcı bir futbol ile penaltı alarak eledik. Lazio ilk maç 60 dakika atağımız yok içeride Lazio da Fenerbahçe kalibresinde veya bir tık altında bir takım 60 gibi oyuncuları kırmızı görüyor ve penaltıdan gol sonrasında dakika 90 da Kuyt 2-0. Deplasman yine kapanıyoruz gol yiyip tedirgin oluyoruz her maç tırnaklarımızı ısırarak izliyoruz leş gibi oynuyorum gol atalım diye değil gol yemeyelim diye oynuyoruz. Eliyoruz falan. Benfica deplasmanı maç 3-1 Stoch elindeki tek hücumcu dakika 85 te giriyor oyuna. Korkak ve ürkek bir teknik adam. Galatasaray a karşı içerideki maçlar dahil olmak üzere psikolojik üstünlüğü veriyoruz. 2-0'dan 2-2 ye maç veriyoruz vs. Aldırdığı oyuncularda işin cabası. Serdar Kesimala 4.75 m€ Krasiç vs. detay bunlar hep. Futbolu insanı kanser ederdi. Oyunculuğu döneminde benim için efsanelerin arasındayken Ali Şen'in o prim sözü ve bunu yalanlamaması. Verdiği istifalardan kaç kez dönmesi. Beni Aykut Kocamandan soğuttu. Benim gözümde adam değildir.

• Aykut Kocaman adamdır, bu kulübün evladidir , başarılı olmuştur, bunu sizin klavyeleriniz değiştiremez.

Yukarıda hakarete varan yazılar umurumda değil olamazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Alex fanatizmi ele alınarak yazdığımı söyledin yazıyı. Konu 10 numara konusu olduğu için Alex de Souza'dan bahsettim. Ha diğer konulara girecek olursak Aykut Kocaman daha da yerin dibine girer. Alex ile olanları yukarıda yazdım. Alex'i gönderdi ve sonrasına bakalım. Gruplardan çıktık Uefa'da (Tek başarısı olarak görüyorum.) daha sonra Bate Borisov Viktoria Plzen gibi takımlara kapanarak, Fenerbahçe gibi oynamayarak , haddimizi bilerek, sıkıcı bir futbol ile penaltı alarak eledik. Lazio ilk maç 60 dakika atağımız yok içeride Lazio da Fenerbahçe kalibresinde veya bir tık altında bir takım 60 gibi oyuncuları kırmızı görüyor ve penaltıdan gol sonrasında dakika 90 da Kuyt 2-0. Deplasman yine kapanıyoruz gol yiyip tedirgin oluyoruz her maç tırnaklarımızı ısırarak izliyoruz leş gibi oynuyorum gol atalım diye değil gol yemeyelim diye oynuyoruz. Eliyoruz falan. Benfica deplasmanı maç 3-1 Stoch elindeki tek hücumcu dakika 85 te giriyor oyuna. Korkak ve ürkek bir teknik adam. Galatasaray a karşı içerideki maçlar dahil olmak üzere psikolojik üstünlüğü veriyoruz. 2-0'dan 2-2 ye maç veriyoruz vs. Aldırdığı oyuncularda işin cabası. Serdar Kesimala 4.75 m€ Krasiç vs. detay bunlar hep. Futbolu insanı kanser ederdi. Oyunculuğu döneminde benim için efsanelerin arasındayken Ali Şen'in o prim sözü ve bunu yalanlamaması. Verdiği istifalardan kaç kez dönmesi. Beni Aykut Kocamandan soğuttu. Benim gözümde adam değildir.

yav senin gözunde adam olsa ne olur olmasa ne olur. fenerbahçe'de gözlerini açtiginda alexi gordugun icin gitmesinden dolayi boyle bir travma yasaman dogal. cikip fenerbahce tarihinin en basarisiz hocasi diyorsun. gorunuse bakilirsa fb tarihi konusunda cok yetkin bir arkadassin. yari finale camur atana kadar 108 yillik fb tarihinde baska bi yari final niye yok onu anlat sen.

sen ortaliga bir iddia sallamissin. aykut fb tarihinin en kotu hocalarindan diye. bir tarafta da fb tarihinin en basarili sampiyonluklarindan birisini ve en buyuk 2 avrupa basarisindan birini yakalamis bu adam. simdi acikla bakalim senin kistasin neymis. baska konulara girersen altindan kalkamazmis. soyle de bilelim. bu adam fb nin en kotu hocalarindan. oynattigi yari finale kildi tuydu diye kara caliyorsun. peki o yuce fb tarihinde kac hoca buralara gelmis. gelemediyse niye gelememis. gelemedilerse nasil aykut basarisiz oluyor. bunlari bir anlat da bilelim.

gecmis gunu yeniden yazarak laf anlatma. lazio macinda 2 golden once iki de direkten donen top var. lazio kalemize gelemedi. sen su an tarihin en degerli fb kadrosuyla lazionun 2 tik altindaki takimlari yenemiyorsun. bi de gelmis ders veriyorsun. 2011deki basari alexin diye boburleniyorsun 2013te alex yok ona da bahaneler uretiyorsun. alex 2011de mi dogdu. 2008de 2009da 2010da fb sampiyon olamazken de alex vardi. 2011de alex sayesinde olduysak ondan onceki uc senede de alex yuzunden mi olamadik. yoksa acaba 2011de hocanin etkisiyle mi olduk. hadi bir acikla da ogrenelim.

ya da kisaca itiraf et. alexi ilah olarak goruyorum. sirf alex gittigi icin delirdim. sampiyonlar liginde final oynatsa ona da bahaneler uyduracagim de kurtul

• Kadayıf olmuş Hleb'i gönderdiği için bu konu açılmıştı.

Konyayı küme düşürür falan filanlar. Sonra Konya'yi ligin diplerinden aldi, en degersiz kadrolardan biriyken tek devrede 40 puan toplayarak 3. yapti. Avrupa Ligi'ne katildi. Konya'da bunu birine soylesen dayak yerdin. Simdi de yine tarihinde ilk kez kupa finali...

Kendi taraftarimiz dalga gecmek icin "Kesin şike yapmışızdır, Aykut mümkün değil 49 puan alamaz" derken Konyayla 40 toplamak.

Velhasıl kelam Aykut o 10 numaralarını gönderdiği tüm şehirlerde sevgi ve özlemle anılıyor. Kendi camiası Fenerbahçe hariç. Fenerbahçe kadayıflara meraklı. O sebeple bugun bu hallerde. Aykut zamanı ZTK maclarina 30 bin kisi gelirken simdi 10 bin kisi geliyor.

Sene sonu gelirse insallah güncel 10 No kadayıfı gönderip yeni bir temizlenme süreci başlatacak. Bizi bu rezaletlerden kurtaracak. Konyanın gördüğü aşamayı göremez olduk. Rezillik kepazelik

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Kadayıf olmuş Hleb'i gönderdiği için bu konu açılmıştı.

Konyayı küme düşürür falan filanlar. Sonra Konya'yi ligin diplerinden aldi, en degersiz kadrolardan biriyken tek devrede 40 puan toplayarak 3. yapti. Avrupa Ligi'ne katildi. Konya'da bunu birine soylesen dayak yerdin. Simdi de yine tarihinde ilk kez kupa finali...

Kendi taraftarimiz dalga gecmek icin "Kesin şike yapmışızdır, Aykut mümkün değil 49 puan alamaz" derken Konyayla 40 toplamak.

Velhasıl kelam Aykut o 10 numaralarını gönderdiği tüm şehirlerde sevgi ve özlemle anılıyor. Kendi camiası Fenerbahçe hariç. Fenerbahçe kadayıflara meraklı. O sebeple bugun bu hallerde. Aykut zamanı ZTK maclarina 30 bin kisi gelirken simdi 10 bin kisi geliyor.

Sene sonu gelirse insallah güncel 10 No kadayıfı gönderip yeni bir temizlenme süreci başlatacak. Bizi bu rezaletlerden kurtaracak. Konyanın gördüğü aşamayı göremez olduk. Rezillik kepazelik

Ağzına sağlık. Adam gittiği her yerde yatan, çalışmayan, bedava para kazanan kim varsa kesmiş üstüne bu sebepten eleştiriliyor şaka gibi ülke cidden :)

RVP nickli kardeşimiz Alex'in şampiyon yağptığını iddia etmiş. Alex'in 10 penaltı golünü Niang'a yaz.
    25 gol 12 asist Niang, 18 gol Alex oluyor. Gerçi bu seferde Niang şampiyon yaptı derler :)

• Vay be Alexi ezenleri de gördüm ya ölsem de gam yemem. Alex o kadayıflaşmış dediğiniz topçulardan mıydı la görgüsüzler. Fenerbahçete gelmiş en zeki en karakterli adamlardan biri hakkında ayıptır be.

• Alex'i ezen kimse yok. Alex Fenerbahçe tarihinin en iyi yabancı oyuncusudur. Kimse Alex'e hakaret etmiyor burda.

Bizim sitemimiz saçma sapan, arkası bomboş hatta hakarete varan Aykut Kocaman eleştirilerine. Eleştirin demiyoruz ama bomboş eleştireler yapan arkadaşlar var ne yazık ki. "Çok kolay kurayla yarı final oynadı" gibi veya "Alex şampiyon yaptı" gibi vb."
  • Maalesef camia olarak illaki başımıza kötü olaylar gelince birbirimizin değerini anlıyoruz bü yüzden Tr nin tıpatıp aynısıyız.
    2011 12 sezonunda kimse Kocaman hakkında kötü 1 tane söz söyleyemezdi herkes canı kadar seviyodu dik duruş takımı sahiplenme vs durumlarından
    Nne olduysa 12 13 sezonunda Alexin gönderiliş şekli dolayısıyla oldu.
    Bence de bu değişim olmalıydı bence de Alexe bağlı oyun düzeninden kurtulup günümüz standartlarında oynamalıydık evet hatalı bir şekilde gönderildi Alex.
    Ama gönderilmeliydi 34 yaşındaki adamın ayağına bakarak top oynayamaz Fener.
    Burada asıl olay Fb tarihinin en karakterli en düzgün adamlarından (Alex her yerde Kocaman hakkında atıp tutuyor 1 tane cevabı olmadı Alex e bu bile ne kadar büyük gönüllü bir adam olduğunun kanıtı) Aykut Kocaman hakkında yapılan hakaretler.
    Kocaman hakkında konuşurken en azından onun adamlığından zekat almış olmak gerekir diye düşünüyorum.

Ayrıca Kocaman gelmesin istemiyorum.
    #Azizistifa #Kocamanistifa

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ben konyada defalarca maç izledim Aykut kocamanın oynattığı futbol orda dahi homurtulara sebep oluyor. Kadıköyde ıslık kıyamet olacak seneye

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Ben konyada defalarca maç izledim Aykut kocamanın oynattığı futbol orda dahi homurtulara sebep oluyor. Kadıköyde ıslık kıyamet olacak seneye

kesin oluyordur. her mac aykut kocaman koreografisi oluyor. yonetim aykut kocamani kusturdu diye yonetime gidiyor o homurtular. uc bes curuk elma bulup da cogunluk sanmayin

• burxzc kullanıcısına yanıt
    Webonun yerine forvetde Alex oynayabilirdi.Webo Alexden iyi midir?

Ben Alex gibi tek yönlü(Sadece hücüm yapan) orta sahalarının devrinin kapandığı görüşündeyim ancak Alex pek ala forvet olarak oynabilirdi o sezon.
    Bana tribünde hep çürük elmalar denk geliyor demek ki. bahsettiğim üç büyükler ile olan maçlar değil anadolu takımlarıyla oynanan maçlar. yeter hoca bu takım bir hücum etsin diyen taraftar, stadda ıslıklama olduğu maçlar var ayrıca başkanın maç sonu biraz hücumda etmeliyiz dediği maçlar var.

Onu bunu boşver sen aykut kocamanın oynattığı oyundan memnunmusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 18 Mayıs 2017; 17:1:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Bana tribünde hep çürük elmalar denk geliyor demek ki. bahsettiğim üç büyükler ile olan maçlar değil anadolu takımlarıyla oynanan maçlar. yeter hoca bu takım bir hücum etsin diyen taraftar, stadda ıslıklama olduğu maçlar var ayrıca başkanın maç sonu biraz hücumda etmeliyiz dediği maçlar var.

Onu bunu boşver sen aykut kocamanın oynattığı oyundan memnunmusun?

demek ki grup kurmussunuz

başkan onu dediği için binbir türlü R yaptı, oyle demek istemedim bilmem ne. baskan oyle dedi diyor. Aziz de bir suru sey diyor, baskan oyle dediginde dogru mu oluyor? Konya baskani ukalalik yapti aykut gidince 5 milyon euroluk transfer butcesiyle 15. siraya geri donunce bedelini oder. sosyal medyadaki tum konyalilar bizimle kal diyorlar.

bana oynanan oyun vs. gibi istedigin yere cekebilecegin her turlu kendini hakli cikarabilecegin soyut kavramlarla gelme. basariyla gel. basari var mi? var. isterse 11 kisi kale cizgisini doldursun. konyaya hayatinda goremeyecegi basari yakalatti. sonrakileri gorecegiz.

fenerbahcede de son derece basarili oldu. basarilarina tesaduf diyenler 2014ten beri tek kupa goremiyor. kura sansi diyenler 2 sezondur kasaba takimlarina eleniyor avrupada. ztkda tokat manyagi oluyor. anliyoruz ki aykut buyuk is yapmis fenerde de. aykutu begenmeyenlere son 3 yilin fenerbahcesi iyi gidiyor. ben zaten fenere gelmesini istemiyorum aykutun sizin gibilerin elinde harcanacak. ben istiyorum ki vitor gibi vasifsiz ya da dick gibi sorumsuz bir yabanci gelsin, sezon boyunca sinir krizi yasayin, aykutun hakki bi nebze yerini bulmus olur

ya ölümü gösterip sıtmaya razı etmek seninkisi zico gibi ersun gibi futbol oynatan hücum oynayabileceğimiz bir hoca istiyorum ben advocaatıda, vitoruda, ismail kartalıda, aykut kocamanıda istemiyorum. büyük takım öyle oynamaz oynarsa zaten başarılı olamaz(ligte) aykut kocamanın oynattığı futbol avrupa kupaları ve elemeli maçlar için uygundur ancak 34 maçlık bir lig periyodu için domine eden bir futbol lazım bunu anlamak bu kadar zor mu?
  • aynen çözüm bulunabilirdi bir takımın efsanesi böyle gönderilmemeliydi ama burası fenerbahçe :/
  • burda övenler seneye saydırmaya başlar.iyi futbolcu kötü t.d . forvet oynayıpta t.dlik kariyerinde bu kadar defansı özümseyen başka t.d var mı acaba ? aykut kocaman denince 1-0 lar kısır futbol rakiplerinden ciddi puan farkı yeme aklıma geliyor inşallah gelmez.ha avrupa liginde daha uygun bir taktik ama ilk dişimize göre rakipte elendik zaten orası da ayrı.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 27 Şubat 2018; 23:22:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.