Şimdi Ara

Ayku Kocaman gerçekten sırbistana gittimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaynak: Milliyet

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'ın gizlice gittiği Sırbistan seferinde Sırbistan Milli Takımı'ndan dört oyuncuyu gözlem altına aldığı belirlendi.

Teknik Direktör Daum'un izlenmesini istediği Lazio'nun solbeki Aleksander Kolarov, Udinese'nin sol beki ve ön liberosu Aleksander Lukoviç, Standard Liege'in golcüsü Milan Jovanoviç ve Valencia'nın forveti Nicola Zigiç'i takip eden Kocaman, ara transferde bu oyuncuların alınıp alınamayacağını araştırdı.

Fenerbahçe'de takımdan ayrılmak istediğini bildirip, ocak ayında sözleşmesini feshetmek isteyen Carlos'un yerine yeni bir oyuncu arayan Daum-Aykut Kocaman ikilisi, bu oyuncuları yarın oynanacak olan Litvanya-Sırbistan milli maçında bir kez daha izleyecek.

Genç ve yetenekli bu oyuncuların en azından ikisini kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de ocak ayına kadar sürecek çalışmalara başlangıç verilirken, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın büyük gizlilik içinde başka oyuncuları da izleyeceği belirlendi.

geçen yine milliyet yazmıştı sanırım sırbitana gitti diye.inanasım gelmiyo

bi bilgisi olan?

• Sırpların defansları sağlam olur, 1-2 genç yetenek bulursak hiç de fena olmaz yani.
  • Jovanoviç veya Zigiç tam aradıgımız forvet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo1903

Jovanoviç veya Zigiç tam aradıgımız forvet

aradığımız derken...fenere mi BJK ye mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

quote:

nickinden, avatarından ve imzasından anlaşıldığı gibi, çemişkezek spordan bahsediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

quote:

nickinden, avatarından ve imzasından anlaşıldığı gibi, çemişkezek spordan bahsediyor

• doğru olduğunu zannetmiyorum..ama eğer doğruysa çok sevinirim..çünkü arkadaşında dediği gibi sırplar ın defansı sağlam sert ve disiplinli oluyor...
    ancak forvet konusunda zigiç istemiyorum nedense...bulduğunu atabilen agresif bir forvet bulmalıyız...
    ama eğer birisi güiza mı zigiç mi dese bin defa zigiç derim çünkü en azından fiziğini kullnabiliyor ve genç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayku Kocaman kim bu arada
  • IQ kocaman adamda ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKYYDGN

IQ kocaman adamda ya

Boşuna suportif dayrektır olmadı
  • sky türkte de söyledi neydi o fiorentinanın 10 numarası sırp forvet ona teklif yapmış diyordu...
  • Stevan Jovetić çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

sky türkte de söyledi neydi o fiorentinanın 10 numarası sırp forvet ona teklif yapmış diyordu...

jovetic mi yoksa?

fm de çok iyi lan

bizde bütün oyuncuları fm ye göre değerlendiriyoruz ha

• quote:

sky türkte de söyledi neydi o fiorentinanın 10 numarası sırp forvet ona teklif yapmış diyordu...

oha harbimi inanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

quote:

oha harbimi inanmam

evet dün veya bugün sky türkte söyledi...neydi o elemanın adı fiorentinada 10 numara hatırlayan yokmu...
  • pardon araştırdım elenman adrian mutu...ayrıca fiorentinada 10 nr giymemiş olabilir ama gösterdikleri görüntülerde hep 10 nr idi... ve ayrıca adam romen sırbistana neye gitti IQ anlamadım...sırbistan-romanya milli maçı oldu ondan olabilir...sky türk çok çelişkili canım...
  • Boşuna takip etmesinler Mutu gelmez.....Zigiç felan bilmemde....
  • jovetic sandım bi ara ben
  • GENE UCUSA GECTIK TRANSFER KONUSUNDA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.