Şimdi Ara

Ayı gibi oldum, ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 kilo vermistim 2 sene once, su iki senede 10 kilo aldim.

Aslinda cok kolay kilo alan bir yapim yok, ama asiri yemek yiyen birisiyim mesela su an canim pizza cekti soylememek icin zor duruyorum...

Bacagim agriyor diye ayin 11 i icin de ortopediden landevu aldim.

Her yere yuruyerek giden birisiyim ama cok cok yiyorum ve yemenin yerini hic bir sey durduramiyor ne yapacagimi bilemiyorum...

Spora gidecegim ama spor da bir yere kadar bu sefer spora gidiyorum diye gece 1 de 12 dilim pizzayi 2.5 litre kola ile bitiriyorum.

Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boy ve kilo?

Bu arada 30 kilo vermişsin daha önce, hani kendini tutmayı da biliyorsundur. İlginç.
  • Yaşın kaç?

Gençsen, değerini bil ve hayatını mahvetme derim :( İradene hakim ol. Bugün benim de canım hamburger vs çekti ama durdum düşündüm ve gidip 2 parçacık bitter çikolata yedim, uslu durdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

Boy ve kilo?

Bu arada 30 kilo vermişsin daha önce, hani kendini tutmayı da biliyorsundur. İlginç.

1.79 90

Ya hocam tutuyorum ama bir noktadan sonra dayanamiyorum. Ben o 30 kiloyu 4-5 ayda verdim diyetisyen kontrolu ile.

• oda bişey mi ? 4-5 yıldır 72 kiloydum. 1 sene içinde 20 kilo aldım. 92 kilo olduk . boydan kurtardık çok şükür 1.84.
    gerçi memnunum. göbek önde gidiyor ama kalıplı olmak için uğraşıyodum senelerdir.
  • Kilolu biri ölse hemen gömülmesi gerekir neden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miden ac degil gozun ac senin.
    Yeme islemini durdurmak icin bos yemelisin.

Yani hazmi zor ama enerjisi olmayan seyler ye.

Bir demet maydonoz
    Aksamdan haslanmis karnibahar yada brokoli.

+acikinca uyu.
    +mekik cek
    +cik sokakta yuru gece soguk iydir veya balkona cik 10 dak telefonda oyun oyna.

Yani o duygunu bastir. En guzel soguk hava ve uyumaktir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Yaşın kaç?

Gençsen, değerini bil ve hayatını mahvetme derim :( İradene hakim ol. Bugün benim de canım hamburger vs çekti ama durdum düşündüm ve gidip 2 parçacık bitter çikolata yedim, uslu durdum

22 yasindayim. Bugun ben de aciktigimda yogurt yedim, ama aciktim mi bir oturusta 3 tane cift lavasli kasarli durum yiyen insanim ben.

•  Ayı gibi oldum, ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Yaşın kaç?

22 yasindayim. Bugun ben de aciktigimda yogurt yedim, ama aciktim mi bir oturusta 3 tane cift lavasli kasarli durum yiyen insanim ben.

Metabolizman tam çağında kardeş. Bozma seyrini. Dikkat et. Geleceğini düşünerek hareket et.

• Arada tabi ki kaçar da tekrar diyetisyene görünmende fayda var. Spor sadece zayıflama açısından değil her açıdan faydalı. Düzenli uyuyorsun, sigara içmiyorsun falan. Ben de 1.77'ye 70'im ama hayatımda spor yapmadığım için çok şekilsiz bir vücüdum var. Bu yüzden mümkün olduğu kadar gece bir şeyler yememeye falan çalışıyorum. Bir de mesela ben de karar aldım kola falan içeceğim zaman durduruyorum kendimi. Cidden bomboş bir içecek ve beslenmen normal olsa bile kilo yapıyor zamanla. @Gamlı Baykuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarbi Sapsarıoğlu98

Bu daha guzel. Olsa da yesek. Yaninda da kozlenmis patlican,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Yaşın kaç?

Metabolizman tam çağında kardeş. Bozma seyrini. Dikkat et. Geleceğini düşünerek hareket et.

Su an boyleysem gelecekte mahvoldum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: elente

Arada tabi ki kaçar da tekrar diyetisyene görünmende fayda var. Spor sadece zayıflama açısından değil her açıdan faydalı. Düzenli uyuyorsun, sigara içmiyorsun falan. Ben de 1.77'ye 70'im ama hayatımda spor yapmadığım için çok şekilsiz bir vücüdum var. Bu yüzden mümkün olduğu kadar gece bir şeyler yememeye falan çalışıyorum. Bir de mesela ben de karar aldım kola falan içeceğim zaman durduruyorum kendimi. Cidden bomboş bir içecek ve beslenmen normal olsa bile kilo yapıyor zamanla. @Gamlı Baykuş

Ben eskiden sutopu takimindaydim ama artik alakam kalmadi.

Bacagim agriyor diye ortopediye gidecegim sonra spora baslayacagim ben de bostancida yer tavsiyesi olan var mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.