Şimdi Ara

Aydınlar Federasyon Başkanı Olursa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehmet Ali Aydınlar Federasyon başkanı olursa o zaman yandık işte beyler .. Herhangi bir hakem hatasından tutunda; en ufak bir ceza indiriminde yemin ediyorum iç savaş çıkartır rakiplerimiz ..

Bakalım ne olacak bu hikayenin sonu

• onlar bizden önce destekledi Aydınları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

onlar bizden önce destekledi Aydınları...

Hakikaten yahu, madem öyle getirmesinler federasyonun başına.

Bana öyle geliyor ki, sırf Fener ile uğraşabilmek için bilerek yapıyorlar bunu. Zaten adımız çıkmış dokuza inmiyor sekize.
  • Şenes Erzik başkan olduğunda çok fena puanlarımız çalındı der Babam hep
    Yani aksine ekstra dikkatli olacaktır,ama olsun,yabancı sınırına esneme getireceğine adım gibi eminim !!
  • Yabancı sınırlamasına 1000% el atacak
  • Bencede sorun olur. Aldıkları tüm yenilgilere hazır bahane çıkacak. Başkan olması Türk futbolu açısından hayırlı olmaz gibime geliyor.
  • quote:

Yabancı sınırlamasını kaldırıyor
    Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanını seçmeye hazırlanırken en kuvvetli aday olan Aydınlar seçilmesi durumunda ilk icraatının yabancı sınırlamasını kaldırmak olduğunu açıkladı.

08:09 | 17 Haziran 2011

29 Haziran'da başkanlık seçimine gidecek olan TFF’de herkesin seçilmesine kesin gözüyle baktığı başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, başkanlığa gelmesi durumunda hayata geçireceği ilk icraatını açıkladı. Radyospor ve Sports TV'den Aydın Cingöz'ün edindiği bilgiye göre Aydınlar, ilk olarak yabancı sınırlamasını kaldıracak.

Halen 6+2+2 olan yabancı sınırlaması uygulaması, yeni düzenlemeyle sadece saha içindeki yabancı oyuncuları sınırlayacak. Buna göre saha içerisinde maksimum 6 yabancı bulundurulmasına izin verilirken, saha dışında ise herhangi bir sınırlama olmayacak.

İyide yabancı sınırlamasının kalktığı falan yok. saha içinde 6 yabancı olacak diyor. Yedek oturtmak için niye yabancı adam alınsın ki ? Saçma . İlk 11 de yabancı sınırlamasını 9 a çıkarın ıolsun bitsin ya. Takoz adamlara yılda 2 milyon euro ödeniyor bu ülkede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aydınlar bizim değil , diğerlerinin adayıdır arkadaşlar.
    Aziz Yıldırım'ın adamı Gümüşdağ idi , Aydınlar'a aday olmak için gaz verenler , diğer takım yöneticileri...Bir anlamda kendilerince Aziz Yıldırım'ın oyununu(!) bozmuş oldular.
  • Yabancı sınırını sanırım sahada 6 gerisi sınırsız olacak en çok bjk ye yarar.
  • Sahadaki yabancı sınırlaması 7 olsun başka hiçbirşey istemiyorum. Oynayabilecek Volkan, Gökhan, Emre ve Mehmet var ama 1 tane daha Türk koymaya çalışınca tüm dengemiz bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Şenes Erzik başkan olduğunda çok fena puanlarımız çalındı der Babam hep
    Yani aksine ekstra dikkatli olacaktır,ama olsun,yabancı sınırına esneme getireceğine adım gibi eminim !!

Baban çok haklı.

Şenes Erzik 7 yıl şampiyon olamadığımız dönemde başkanlık yapmış bir insan zaten. Ali Şen Fenerbahçe başkanı olduğunda Şenes Erzik'i kulüp üyeliğin den çıkarmak için çok çabaladı ama kulüp de yer alan yaşlılar engel oldular. Şenes Erzik'i günahım kadar sevmem ve yaşı en az benim gibi 30 olan Fenerbahçe taraftarı da sevmez. Hatta onun kongre üyemiz olmasını hiç içime sindiremiyorum ki eminim bir çok renktaşta aynı fikirde dir.

Onun başkanlığında sürekli hakemler tarafından mağdur edildik. Fenerbahçe’mize yaptığı şeylerin aynını şimdi UEFA da Türk takımlarına ve A Milli Takıma yapıyor. Tarafsız olmak adına yıllarca Fenerbahçe'yi ezdi şimdi UEFA da asbaşkan yardımcılarından biri olarak Türk takımlarını ve A milli takımı ezdiriyor.

Şenes Erzik’in son senesinde ancak şampiyon olabildik. O sene biraz sallansak o şampiyonluk da engellenecekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Aydınlar bizim değil , diğerlerinin adayıdır arkadaşlar.
    Aziz Yıldırım'ın adamı Gümüşdağ idi , Aydınlar'a aday olmak için gaz verenler , diğer takım yöneticileri...Bir anlamda kendilerince Aziz Yıldırım'ın oyununu(!) bozmuş oldular.

Mehmet Ali Aydınlar ''Acıbadem'' Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı . Voleybolda yabancı sınırlaması 3 kişiye düştüğü için Acıbadem Fenerbahçe'den ayrıldı diye biliyorum. Peki o zaman neden diğer takım yöneticilerinin lehine bir durum , bir kişi veya yönetim olabilir ki bu ?

Yabancı sınırlamasına el atacak bu adam biliyor çünkü mevcut imkanlarla bu Türk futbolu gelişemez. Veya yaptıklarını ben böyle yorumluyorum. Türkiye'deki genç yeteneklerin önüne somut bir örnek koyun ki hırs yapsınlar çabalasınlar ve daha üst düzeyde bir futbolcu olsunlar değil mi ?

• Hıncal Uluç'un M.A. Aydınlar hakkında ki yazısını okuyuyanınız oldu mu?
  • Hayır. Ne yazmış merak ettim. Gerçi kesin gine atıp tutmuştur.
  • quote:

Mehmet Ali Aydınlar'ın adının federasyon başkanlığı için ortaya atılması tüylerini ürpertti. Çünkü Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe başkanlığını tehdit eden tek adam Mehmet Ali Aydınlar.

Mehmet Ali Aydınlar'a federasyon başkanı olduğu zaman, laf geçiremeyeceğini biliyor. Mehmet Ali Aydınlar olduğu zaman kuklası bir federasyon olmayacağını biliyor. "Bana karşı" demesi bu nedenle. Yoksa en başta Aziz'in ortaya çıkıp, desteklemesi gerekirdi.

"AYDINLAR FENERBAHÇE'Yİ BARCELONA YAPAR"
    Bir Galatasaraylı olarak, Mehmet Ali Aydınlar'ın Federasyon Başkanı seçilmesine zil takıp oynamam lazım. Çünkü Aydınlar, Fenerbahçe'ye başkan olursa Fenerbahçe'yi Barcelona ayarında takım yapar. Sonra Türkiye Ligi ikincilik için yarışan takımların ligine döner.

Aydınlar insan olarak da yönetici olarak da alkışa layık bir adam. Türk futbol tarihinin en iyi başkanlarından biri olacağına inanıyorum. Ben Mahmut'un bırakmasını katiyen istemiyordum ama Mehmet Ali Aydınlar olacaksa eğer, Mahmut bırakabilir; gönlüm rahat.

Göksel Gümüşdağ olacak diye tüylerim ürperiyordu. Gümüşdağ'ın iki yanında iki iktidar var; siyasi iktidar ve F.Bahçe iktidarı. Gümüşdağ'ın her eylemi ve söylemi ya Başbakan'a ya da F.Bahçe başkanına bağlanacak. Bu ortamda Türk futbolunun sağlıklı gitmesine imkan yok.

Adnan Polat'ın da federasyon başkanlığı için adı ortaya atıldı ama bence Adnan bitirdi kendini. Adnan'ın yapacağı en iyi şey ortadan kaybolmak. Manşetlerden de ekranlardan da kaybolmak. "Galatasaray'a CHP darbesi vuruldu" lafını unutturması lazım

KAYNAK : EN SON HABER

Böyle açıklamaları olmuş Hıncal Uluç'un . Başka bulamadim

• hala hıcanl uluç u mu takip ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Bana öyle geliyor ki, sırf Fener ile uğraşabilmek için bilerek yapıyorlar bunu. Zaten adımız çıkmış dokuza inmiyor sekize.

konu hortlatma mod: on

arkadaş önceden tahmin etmiş

konu hortlatma mod: off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiz

quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

konu hortlatma mod: on

arkadaş önceden tahmin etmiş

konu hortlatma mod: off

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.