Şimdi Ara

aydında gezilecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tatile aydına gidiyorum ve gezilecek yerlerini hiç bilmiyorum gittiğim yer milli park diye bi yer kadınlar plajına cok yakınmıs kusadasına 1saat uzaklıkta

arabamız oldugundan gittiğim yerin önemi yok aydının güzel gezilebilecek yerlerini yazarsanız sevinirim bide aydında tüple dalıs ve paraşüt merkezi varmı geçen yıl gittiğimde boş boş durdum ama bu yıl eğelenceli geçirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 17 Haziran 2010; 18:37:05 >
  • didime gittim cok beğenmedim bide benim istediğim bar disco türü şeyler değil böyle aile ile gidilebilecek yerler gecen yıl bi doğanbey diye bi yere gitmiştik cok güzeldi eski yunan evleri filan vardı

Düzenle: imlâ hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icanfootball2016 -- 20 Haziran 2010; 15:34:05 >
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Ankara gezilecek yerler?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aydınlı olanlar kimler? Bu konuya yazsınlar

Kuşadasında milli parkı tavsiye ederim
  • Ben 4yıldır aydındayım eger turistik gezi yapmak istiyorsa afrodisiasa falan gidebilirsin kuşadasından 2.5 3 saat yol sürer şirinceye falan gidebilirsin meyveli şarabı ünlü kücük bir yer zaten turistik yerler haritası edinebilrsen gidilebilecek heryer yazıyor,ayrıca turlarla yunan adalarını gezebilirsiniz
     aydında gezilecek yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 20 Haziran 2010; 16:55:13 >
  • Gezilip görülecek illerden biridir Aydın'ımız

Orijinalden alıntı: Ketum

Vayy sen benim memlekete mi geliyorsun Kuşadası'na uğra ve gez derim .

Düzenle: imlâ hatası.

dostum kasabalıdan geçilmiyor.kuşadasında tat yok artık.forever DİDİM
  • slm milli parkin oralar dedigine göre yazlik bölge bende oralardayim. Gece nazilli sitesinin oralarda(migrosun oldugu yer) ya da kusadasi merkezde vakit gecirebilirsin. Sahilde bisiklet kullanabilirsin(eger bi uca dogru gidersen oradan da diger uca gidip geldigin ilk noktaya dönersen 25 km ediyor.
    Ailecek yer istiyosan kipa tarzi avmlerde vakit gecirebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.