Şimdi Ara

AYDIN'ın neresinden, kimden İNCİR ALMALI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
24.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

aydının her yerinde incir iyidir.İncirliovadan cuma günü alabilirsin.

eyv hocam.. ben 4-5 kilo civarında alacağım.. minibüsçü bi abi o kadar az alacaksan gitmene değmez al burdan istersen dedi.. orada çoğunlukla toptan alınıyormuş.. aydında da gıtgıt dönerin az yukarsınki parkın yanıdna bir adam satıyor(seyyar).. ondan da alabilirim diye düşündüm ama bilmiyorum..

ben aydınlı olarak sana tavsiyem pazar yerlerinde satılan incirlere bak.Böyle kuruyemiş satan dükkanlara hiç bulaşma.En güveniliri pazarlarda veya seyyar olarak satan yaşlı amcalardan al.Çünkü onlar genelde kendi ağaçlarından toplayıp satarlar.Hile hurda yapıcaklarına ihtimal bile vermiyorum.

+1

Konunun adını değiştirip Aydınlılar toplandık yapalım bari Birkaç dakika önce yedim daha inciri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 1 Şubat 2012; 23:02:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

Hocam güya incirle ünlü şehrimiz var ama ne hikmetse merkezde fazla satan yok Seçen, Tuğba gibi yerlerden alabilirsin dicem ama ilk başta belirtmişsin (kızma sakın ) Birde otogarda da bulunuyor. Ama en kalitesi, en lezzetlisini istersen İncirliova, Nazilli ilçelerine gidip bakabilirsin (ama kaybolma ). Birde bi aralar Kuşadası yolunda Tariş ürünleri satan market vardı hala duruyorsa oradan bakabilirsin.

önerilerin için gönülden teşekkürler hocam.. kendime alsam zerre düşünmem herhangi bir yerden alırımda.. kadın hamile.. benden incir istedi.. en iyisi olmasa da kötüsü de olmasın istiyorum.. çok da severim öz ablamdan ayırmam.. ondan özeniyorum.. sanırım cumaya bir incirliova yapacağız..

• quote:

quote:

Hocam güya incirle ünlü şehrimiz var ama ne hikmetse merkezde fazla satan yok Seçen, Tuğba gibi yerlerden alabilirsin dicem ama ilk başta belirtmişsin (kızma sakın ) Birde otogarda da bulunuyor. Ama en kalitesi, en lezzetlisini istersen İncirliova, Nazilli ilçelerine gidip bakabilirsin (ama kaybolma ). Birde bi aralar Kuşadası yolunda Tariş ürünleri satan market vardı hala duruyorsa oradan bakabilirsin.

önerilerin için gönülden teşekkürler hocam.. kendime alsam zerre düşünmem herhangi bir yerden alırımda.. kadın hamile.. benden incir istedi.. en iyisi olmasa da kötüsü de olmasın istiyorum.. çok da severim öz ablamdan ayırmam.. ondan özeniyorum.. sanırım cumaya bir incirliova yapacağız..

Sorması ayıp yolunuz nasıl Aydın'a düştü

• quote:

quote:

quote:

Sorması ayıp yolunuz nasıl Aydın'a düştü

kardeşim burada okuyor.. adnan mendereste... ameliyat olması gerekti.. 15 tatilde eve de gelemedi.. ben geldim onun yanına.. hem yardımcı olmaya hem de yalnız kalmasın diye.. okul açılacak ve ben döneceğim.. böyle anlayacağın..

• Anladım, çok geçmiş olsun.
  • Nazilliden olan yok mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydında yaşasanız nefret ederdiniz. Ki ben ediyorum
  • quote:

Anladım, çok geçmiş olsun.

sağol, varol hocam.. Allah hasta olan herkese acil şifa versin.. insanın evinin olmadığı bir yerde ameliyat olması ve sonraki süreçe eve dönemeyip, otel vs araması, dışardan yemek alması vs vs çok büyük bir yük.. Allah kimseyi bizim durumumuzda bırakmasın..

ama şunu da söylemeliyim.. ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE.. geldi geçti denilebilir zaten.. kardeşim yurduna, ben eve döneceğim inşallah.. iyisiyle, kötüsüyle atlattık sayılır.. ama kimse bizim gibi sıkıntılı bir durumda kalmaz umarım, kimse.. düşmanım bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 1 Şubat 2012; 23:32:05 >
  • geçmiş olsun hocam yazın ben de ameliyat olmuştum adnan menderes üni hastanesinde.bilirim az çok zorlugunu. Sizin isınız bayagı zormuştur kalacak ev olmayınca. İhtıyacınız olan birşey varsa ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sağol, varol hocam.. Allah hasta olan herkese acil şifa versin.. insanın evinin olmadığı bir yerde ameliyat olması ve sonraki süreçe eve dönemeyip, otel vs araması, dışardan yemek alması vs vs çok büyük bir yük.. Allah kimseyi bizim durumumuzda bırakmasın..

ama şunu da söylemeliyim.. ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE.. geldi geçti denilebilir zaten.. kardeşim yurduna, ben eve döneceğim inşallah.. iyisiyle, kötüsüyle atlattık sayılır.. ama kimse bizim gibi sıkıntılı bir durumda kalmaz umarım, kimse.. düşmanım bile..

Keşke bu konuyu baştan açsaydınız daha önce haberim olsaydı valla evde anneme yemek yaptırır size ikram ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing

Nazilliden olan yok mu ya

napcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ToRTuRe_

geçmiş olsun hocam yazın ben de ameliyat olmuştum adnan menderes üni hastanesinde.bilirim az çok zorlugunu. Sizin isınız bayagı zormuştur kalacak ev olmayınca. İhtıyacınız olan birşey varsa ulaşabilirsiniz

sağol, varol hocam.. ameliyat olmak ayrı bir zorluk da "eve dönememek" bambaşka.. birde ev yok yurt yok.. otelleri geziyorum hepsi pahalı, ucuz olanaın da temizliğine güvenemiyorsun, enfeksiyondur filan birşey olur diye.. yemek desen, o apayrı bir dert zaten..

olayları baştan anlatsam resmen roman olur.. bir kandırmacaya geldik kardeşimle.. söz verildi ve tutulmadı.. bizde başımızın çaresine baktık.. yoksa onun yurdunda kalacaktık.. PARAMIZLA.. Allah onları ıslah etsin ne diyeyim başka..

söylemen yeter hocam.. tekrardan sağoli varol

konu nerden nereye geldi.. neyse.. sizleri üzmek filan değildi amacım.. yanlış anlaşılmasın sakın ola..

kısmetse cumaya gidip incirliovadan incir alacağım.. sanırım minibüsçüler uygun yerde indirir.. umarım kaybolmayız.. gerçi sanırım pek de büyük yer değil..

• küçük yer incirliova germencik. İncirliovadan germenciğe giderken yolun solunda erbeyli incir araştırma enstitüsü var. organik tavuk almak için oraya gidiyordum. sanırım incir de var orda iyisinden.
  • Hocam sen üniversite için Aydın nasıl bir yerdir diye görüş isteyen arkadaşsın sanırım konu açmıştın kardeşin için miydi o. Merkez'de Tuğba'dan alabilirsin aslında ama belli ki problemin var hem fiyatı da pahalı gelebilir zaten Germencik'ten al derim hem merkeze de yakın..
    Girince sol tarafta kahveler var zaten istasyon mahallesi diye geçer kime sorsan incir alıcam ben diye uygun bir yere yönlendirirler sanırım insanı iyidir..
  • quote:

quote:

quote:

Keşke bu konuyu baştan açsaydınız daha önce haberim olsaydı valla evde anneme yemek yaptırır size ikram ederdim

hocam düşünmeniz yeter inan bana.. sağolsun çevredekiler de ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.. ama kardeşimin yurdunun yaptığını hiçbir zaman, ömrüm oldukça unutmayacağım... bu kesin!!!

şimdi ismini anmayacağım ama zamanı geldi mi, herşeyi ayrıntısıyla forumda anlatacağım..

quote:

küçük yer incirliova germencik. İncirliovadan germenciğe giderken yolun solunda erbeyli incir araştırma enstitüsü var. organik tavuk almak için oraya gidiyordum. sanırım incir de var orda iyisinden.

sağol hocam.. minibüsçüye söylerim yeri.. bakarım oraya da.. teşekkürler..

• akademi ya da örnek sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooNCooL

Hocam sen üniversite için Aydın nasıl bir yerdir diye görüş isteyen arkadaşsın sanırım konu açmıştın kardeşin için miydi o. Merkez'de Tuğba'dan alabilirsin aslında ama belli ki problemin var hem fiyatı da pahalı gelebilir zaten Germencik'ten al derim hem merkeze de yakın..
    Girince sol tarafta kahveler var zaten istasyon mahallesi diye geçer kime sorsan incir alıcam ben diye uygun bir yere yönlendirirler sanırım insanı iyidir..

aynen hocam.. o adam bendim

germencikteki kahveler mi hocam?

quote:

akademi ya da örnek sanırım :)

şimdilik söyleyemem.. ama yazın olayı anlatacağım inşallah..

• @photo_canon1

Abi Allah'ın şanslı kuluymuşsun valla. Gerçi senin memlekette kar vardır da buraya uzun aralardan sonra yağdı be
  • 10yıldır ilk kez bukadr kar yağıyor ım am sure that ı have never seen snow in aydın
  • valla yaw yıllar sonra kar gördükistanbuldan kar mı getirdin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.