aydınlı arkadaşlar çektiğiniz resimleri paylaşın.Ayrıca bu forumda oluşturacağımız bi platformda aydında temel fotoğrafçılık,dijital fotoğrafçılık konulu kurslar ve geziler düzenlemek için birlikte çalışalım...
quote:
Orijinalden alıntı: fps5700
aydınlı arkadaşlar çektiğiniz resimleri paylaşın.Ayrıca bu forumda oluşturacağımız bi platformda aydında temel fotoğrafçılık,dijital fotoğrafçılık konulu kurslar ve geziler düzenlemek için birlikte çalışalım...
quote:
Alıntıları Göster
birkaç yeni resim
quote:
birkaç yeni resim
Alıntıları Göster
Arkadslar Aydin liyim ancak aydin da yasamiyorum.fakat boyle bir grubun olusmaya basladigini gormek beni mutlu etti.umarim bir cok katilim olur.tebrikler kolay gelsin....
CANON S3
quote:
Orijinalden alıntı: DM Precious
Arkadslar Aydin liyim ancak aydin da yasamiyorum.fakat boyle bir grubun olusmaya basladigini gormek beni mutlu etti.umarim bir cok katilim olur.tebrikler kolay gelsin....
CANON S3
Alıntıları Göster
dm precious, fotolarını bizimle paylaştığın için ve manevi desteğin için çok minnettarım,Çabalarım boşa gidecek sanıyordum desteğin beni yeniden kendime getirdi, umarım aydında böyle bi oluşum başlatabiliriz... zorlu bi yol ama imkansız değil,desteğini esirgeme bizlerden. tüm kalbimle sevgiler....
quote:
Orjinalden alıntı: DM Precious
CANON S3
Aydın'dan merhabalar
quote:
Orijinalden alıntı: erbilge
Aydın'dan merhabalar
evet güzel aydınlıyım, katılımları bende bekliyorum 3 eylülde açılmış ilk mesaj ben görmemişim ya
quote:
Orijinalden alıntı: rondo1194
evet güzel aydınlıyım, katılımları bende bekliyorum 3 eylülde açılmış ilk mesaj ben görmemişim ya
Alıntıları Göster
arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Ne güzel aydında yanlız değilmişim
quote:
arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Ne güzel aydında yanlız değilmişim
Alıntıları Göster
kimler hangi makinayı kullanıyor....?
mesela ben fuji film finepix S 5700 kullanıyorum...
quote:
kimler hangi makinayı kullanıyor....?
mesela ben fuji film finepix S 5700 kullanıyorum...
Alıntıları Göster
canon s3
quote:
Orijinalden alıntı: DM Precious
canon s3
Alıntıları Göster
Aydınlı arkadaşlar noldu ya neden kimseden ses seda çıkmıyo, Ben yanlızmıyım
quote:
Aydınlı arkadaşlar noldu ya neden kimseden ses seda çıkmıyo, Ben yanlızmıyım
Alıntıları Göster
aydın damısın sen hocam????
quote:
Orijinalden alıntı: kibrit
Alıntıları Göster
selam aydinli arkadaslar bu forumda aydinli arkadaslarin bulunmasi beni sevindirdi aydina ve aydinspora gonul vermis herkese selam olsun aydin ilimizin guzel fotolarini bu forumda yayinlayalarim..
EL ANLAMAZ EFELERİN DİLİNDEN EFELER ÇIKAR A .Y .D .I .N .İLİNDEN
quote:
Orijinalden alıntı: efekentli1966
selam aydinli arkadaslar bu forumda aydinli arkadaslarin bulunmasi beni sevindirdi aydina ve aydinspora gonul vermis herkese selam olsun aydin ilimizin guzel fotolarini bu forumda yayinlayalarim..
EL ANLAMAZ EFELERİN DİLİNDEN EFELER ÇIKAR A .Y .D .I .N .İLİNDEN
Alıntıları Göster
unutmadan bu ara bi aralarwww.egefotoclub.com sitesi vardi ama ne yazikkki kapandi oarada bircok aydinli amator fot. vardi/ hos anilarin yasandigi bi yerdi ama bayadir site kapaliydi ama yakinda acilacak olmasi sevindirdi beni guzel egemizden ve aydin ilimizden binlerce fot. vardi umarim acildiktan sonra sizleri orayada bekliyoruz..
benimelimdede canon powershot a70 canon powershot a75 canon powershot a610 makinalar var ama senelerden beri amatorlukten kurtulamadim
quote:
Orijinalden alıntı: kibrit
Alıntıları Göster
evet kibrit aydındanım
quote:
Orjinalden alıntı: kibrit
quote:
unutmadan bu ara bi aralarwww.egefotoclub.com sitesi vardi ama ne yazikkki kapandi oarada bircok aydinli amator fot. vardi/ hos anilarin yasandigi bi yerdi ama bayadir site kapaliydi ama yakinda acilacak olmasi sevindirdi beni guzel egemizden ve aydin ilimizden binlerce fot. vardi umarim acildiktan sonra sizleri orayada bekliyoruz..
benimelimdede canon powershot a70 canon powershot a75 canon powershot a610 makinalar var ama senelerden beri amatorlukten kurtulamadim
Alıntıları Göster
efekentli kardeşim sağol beni yanlız bırakmadığın için tek amacımız aydında bir fotoğraf topluluğu oluştura bilmek desteklerini bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: efekentli1966
quote:
efekentli kardeşim sağol beni yanlız bırakmadığın için tek amacımız aydında bir fotoğraf topluluğu oluştura bilmek desteklerini bekliyoruz
quote:
Alıntıları Göster
ege foto clup web sitesinin bir an evvel hayata geçirilmesini ve aydınlı amatör arkadaşların bir araya toplanarak seminerler ve geziler düzenlemesini hasretle bekliyorum... bu yolda bizleri yanlız bırakmayan herkeze sonsuz teşekkürler....
quote:
ege foto clup web sitesinin bir an evvel hayata geçirilmesini ve aydınlı amatör arkadaşların bir araya toplanarak seminerler ve geziler düzenlemesini hasretle bekliyorum... bu yolda bizleri yanlız bırakmayan herkeze sonsuz teşekkürler....
Alıntıları Göster
benim her türlü destegim olur elimden geldiğince yeterki aydından ve istanbuldan bizde destek verecek efeler olsun yeter....pm den maillerinzi verirseniz iyi olur hem tanışırız hemde geziler v.s düzenleyebiliriz.
quote:
benim her türlü destegim olur elimden geldiğince yeterki aydından ve istanbuldan bizde destek verecek efeler olsun yeter....pm den maillerinzi verirseniz iyi olur hem tanışırız hemde geziler v.s düzenleyebiliriz.
Alıntıları Göster
efekentli kardeşim sen şuan hangi makinayı kullanıyorsun?
quote: