Şimdi Ara

Aydın'da F/P LPG İstasyonu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracı aldığımizdan beri iki kere Aydın Merkez BP Lena Petrol'den, bir kere de Isabeyli Kadoil'den LPG aldım. Öncelikle bunlarla ilgili değerlendirmelerimi yapayım.

1) BP'den aldığımız LPG 2.32 TL/L. Aracın performansını kesmiyor. Kalkislarda araç oldukça iyi kalkıyor. Gaza bastıkça da araç gitmek istiyor. Bu yönden hosumuza gitti fakat daha diğer istasyonlarla en az 20 krs oynayabilmesi canımızı sıkıyor.

2) Kadoil'den aldığımız LPG 1.99 TL/L. Ancak araç kalkislarda bir hantal davranıyor. Ancak 4.vitesten sonra açılıyor. Bu yakıtta ise 52 liralık gaz ile 330 km mesafe katettik. Gel gelelom hantallik bizi memnun etmedi.

Yukarıdaki iki karsilastirmadan sonra aracı cekisten düşürmeyen, F/P oranı yüksek, öncelikle Aydın Merkez'de olmak üzere istasyon tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav kardesim 10 lira icin bu kadar kasmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Arkadaşlar merhaba,

Aracı aldığımizdan beri iki kere Aydın Merkez BP Lena Petrol'den, bir kere de Isabeyli Kadoil'den LPG aldım. Öncelikle bunlarla ilgili değerlendirmelerimi yapayım.

1) BP'den aldığımız LPG 2.32 TL/L. Aracın performansını kesmiyor. Kalkislarda araç oldukça iyi kalkıyor. Gaza bastıkça da araç gitmek istiyor. Bu yönden hosumuza gitti fakat daha diğer istasyonlarla en az 20 krs oynayabilmesi canımızı sıkıyor.

2) Kadoil'den aldığımız LPG 1.99 TL/L. Ancak araç kalkislarda bir hantal davranıyor. Ancak 4.vitesten sonra açılıyor. Bu yakıtta ise 52 liralık gaz ile 330 km mesafe katettik. Gel gelelom hantallik bizi memnun etmedi.

Yukarıdaki iki karsilastirmadan sonra aracı cekisten düşürmeyen, F/P oranı yüksek, öncelikle Aydın Merkez'de olmak üzere istasyon tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

hocam bizde aydındayız aylık 7-8 bin TL lik mazot alıyoruz lena'dan bence şaşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Lafım meclisten dışarı ama mazotta 6 kuruşluk indirim olduğu zaman ortalık depoyu fulleyenden geçilmiyor. Sevinç nidaları atılıyor forumda. Bende bırakın LPG de olsa 30 kuruşun hesabını yapayım.

@sünnetçi34 valla hocam Lena'dan aldığımız zaman araç kendini belli ediyor. Tamam çok güçlü bir aracımız yok ama yakıt da önemli derecede fark ettiriyor aracın üzerinde etkisini. Lena'dan devam o zaman şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.