Şimdi Ara

AYDA 49 TL YE 8MİT E GEÇTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet yetkili servisinden beni aradılar 1mbit sınırsız olan ve ayda 44TL ödediğim tarifeyi sadece 4tl fark ile ayda 49 tl ye 8mbit sınırsıza çevirebileceğimi söylediler bende geçtim ama hala kuşkuluyum bağzıları neden 99 tl 8 bit sınırsız da benimki 49 tl 8mbit nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 6 Ekim 2009; 22:07:45 >

• seninksi sınırsız değil biraz araştırsan görürsün netlimitsiz tarifen 15 gb a kadae 8mb 15 gbdan sonra 512kpss
  • 15gb yeter zaten telefondaki bayanda söylemişti 1mbit sınırsızda max 11gb fln yapmıştım
  • Yeterse sorun yok dostum. Hayırlı olsun,www.speedtest.net da hız testini yapta hızını öğren bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Yeterse sorun yok dostum. Hayırlı olsun,www.speedtest.net da hız testini yapta hızını öğren bakalım :)

niye öyle kinayeli bir şekilde söyledin
  • Senin ki 15 GB'ye kadar 8 Mbt sınırsız internet..
    99 TL ödeyenler sonuna kadar 8 Mbt sınırsız internet
  • Ben 3 gün 3g kullandım sınırsızdı. 60 Gb yakın download yaptım. 8mb 15 Gb tam bir aldatma onu ben bir günde bitiririm. 1mb Limitsiz ile devam etmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım hızın 8 mbit olduğunda hızınla doğru orantılı olarak daha fazla şeyler indirmek istiyceksin, tamam 15 gb a kdr sorun yok ama ondan sonrası kötü işte, keşke 1mbit de kalsa idin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ben 3 gün 3g kullandım sınırsızdı. 60 Gb yakın download yaptım. 8mb 15 Gb tam bir aldatma onu ben bir günde bitiririm. 1mb Limitsiz ile devam etmeni öneririm.

sınırsız 3G var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Ben 3 gün 3g kullandım sınırsızdı. 60 Gb yakın download yaptım. 8mb 15 Gb tam bir aldatma onu ben bir günde bitiririm. 1mb Limitsiz ile devam etmeni öneririm.

sınırsız 3G var mı

vodafone'da günde 5 TL'ye var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

sınırsız 3G var mı

vodafone'da günde 5 TL'ye var.

Vodafone'da günde 5 tlye sınırsız var ama 250mb sınırı geçtikten sonra 128kbps'ye düşüyor diye biliyorum.

• heryere 8mbt gitmiyo ama, hızını bi test et, bana 2 mbt geliyodu en fazla ondan yine normal 1mbt sınırsıza döndüm
  • Sen yeteceğini san 8 mbitin. 1 Mbit ile 11 gb yapan adam doğal olarak 8 Mbit ile 88 gb yapabilir. Misal 8 mbit yok bende fakat verseler günde 13 GB kesin.
  • Arkadaşlar rapidde hız sorunu var.30-40 larda sürünüyor.Güya 2 gün önce TTnetden aradılar sizin 1 mb i - 8 mb yapalım dediler,46 tl. ye ek olarak ilk 3 ay ücretsiz ondan sonra 3,65 tl. fark vereceksiniz dediler,tamam dedik.bu sabah int.yoktu ttnet müşteri ilişkilerini aradık,internet geldi ama hızımızın 4 mb olduğunu söylediler.Bize 8 mb denerek bu farkı aldığınızı ama 4 mb kullandırdıklarını bunun için tekrar 1 mb dönmek istediğimizi bildirdik.Bize en yakın telekom müdürlüğüne gidip dilekçe vermemi söylediler.Kardeşim beni arayan kişi bunu 8 mb yapıyorda aynı yeri biz aradığımız da neden 1 mb. yapmıyor,bizi işimizi gücümüzü bırakıp telekom müd. gitmeye zorluyorlar anlamış değilim.Hem telefonda tüketiciyi yanıltıcı bilgi vererek vaat ettileri 8 mb veremiyorlar hemde bilmem nereye gidin başvurun diyorlar.Daha ne diyeyim bunlara arkadaşlar.Şuan bırakın 4 mb, 1 mb bile değil hız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.