Şimdi Ara

Ayda 1800 alan babamın terimin maaşını savunması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
13.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babanın hangi partiye oy verdiğini sormama gerek yok :D
  • En güzeli bireysel protesto arkadaşlar. Kısa vadede yapabileceğimiz tek şey bu. Gitmeyin maçlara. Lig tv satın almayın. Forma satın almayın. Hiç bir futbol kulübüne bir kuruş harcamayın. Ben milli takım maçlarını çok uzun zamandır izlemiyorum. Bu kadar para harcanıp bu kadar başarısızlığın ve rezaletin olduğu başka bir olay yoktur herhalde. Ve bir kuruş hakkım varsa terime hakkımı helal etmiyorum.
  • Tututuğumuz takimin hocasina,futbolcusuna milyonlarca euro odenirken hicbirimizin sesi cikmiyor.Takimlarimizin borclari milyarlari asmis.Sesimiz cikmiyor.Aksine havaalanlarinda topcu karsiliyoruz.En marka futbolculari istiyoruz.Sonrada agliyoruz.KOMEDI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyin israfısın cocugum. baban keşke seni tuvalet deliğine atsaymış zamanında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk 1 -- 1 Ağustos 2017; 10:46:26 >
  • baban gene iyi pazardan arta kalanları toplayıp makarna yiyip akpyi savunanlar var
  • Kapat hocam konuyu millet babana neler demis hicmi zoruna gitmiyor milletin dedikleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbola çok büyük paralar gidiyor, reklam anlaşmaları, bilet satışları, eve televizyon bağlatmalar, gereksiz ürün satışları...

    Milli takımın ve diğer takımlarımızın başarılı olması elbet bizi gururlandırıyor ve hatta milli takımımız için belki bilet alma ve bir iki ürün alma yapılabilir ama diğer takımlar için hastalık haline gelenler var. Adamın ağzında dişi yok, kafasında saç kalmamış, 7/24 çalışmaktan gözleri artık görmüyor ama gidip her sene yeni çıkan formalara yüzlerce lira harcıyor. yaw sen önce sağlığına yatırım yapsana. Sonuçta bir top ve 22 kişi oyun oynadığı için böyle büyük paralar kazanıyor. Ama senin ülkende eğitimli kişiler asker-öğretmen-doktor vs. gibi, üreten kişiler kasap-çiftçi-işçi vs.gibi daha doğru dürüst iyi bir para kazanamazken yurt dışından gelecek futbolculara böyle onlarca milyon dolar verilmesi de pek doğru değil. Koskoca dünya çapında takımlar olmuşsunuz, yap abi alt yapını, yetiştir kendi futbolcunu, paran yurt dışına gideceğine,sen sat yurt dışına... Brezilyalıdan iyi futbolcu çıkıyor da bizden neden çıkmasın? Bak abi Almanya'ya adamlar bizim gibi Türklerden ne futbolcular yetiştiriyor... Sen nasıl yetiştiremiyorsun?

    Kusura bakmasınlar ama alt yapıdan kendi futbolcularını yetiştirmedikleri sürece ve 11 futbolcunun 5 tanesi yabancı olduğu sürece kendi takımın bile maçına bilette o ürünleri de almam(zaten gereksiz pahalı)... Sadece gidersem milli takımımızın maçına giderim.

    Ha hiçbir şekilde eve o televizyon kanallarını bağlatıp para da vermem, izlemeyiveririm daha iyi... Bir tp 22 oyun oynayan genç değil mi sonuçta, burada halı saha maçlarını izlemek bedava...




  • Ayda 1800 Tl aldığı için protein yerine karbonhidratla beslenmek zorunda kalıyordur. Yıllarca bu şekilde beslenen insanların böyle düşünmesi çok normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babana sor bakalim bu futbolculara neden bazen actiklari prim haric kuru para vermiyorlar da hocaya 3.5 mn euro veriyorlar, ne diyecek.
  • seni bloklamışım dostum zamanında

    yanlış karar almamışım
  • Csb olmasi icin yalvardigim konular :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su troll baslik ne kadar belli ediyor kendini. Ayrica birisinin kendi babasina hakaret ettirecek bir konu acmis ve babasina sanki yardim ediyormuscasina hakaret eden insan turleri var. Kendinizden utanin kultursuz saygisiz insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki boaboannen ne diyor bu duruma ?
  • Bütün gün futbol konularından çıkmayan tipler gelmiş Terim in maaşına kızıyor. Ben de desteklemiyorum zaten ama sizin tuttuğunuz takımların oyuncularının aldığı paralardan borçlarından haberiniz var mı? Daha geçen gün haberlerde fb nin 360 milyon lira borcu olduğu söyleniyordu. Önce bunlara karşı çıkın sonra sıra milli takıma gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin bir ederi vardır.Dümdüz bir adamın ederi asgari ücrettir.Fatih terim kendini kanıtlamış yetenekli azimli hırslı kariyerli bir teknik direktördür.O takımın başına o asgari ucretli adamı da getirirsin ama sonra diyemezsin ki neden başarı yok falan.Yalvar yakar hocam gel kurtar denildi o da geldi burda anlaşılmayacak bir şey yok.Vasıfsızlar ordusu yine boş konuşuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Neyzen Tevfikle dalga geçmek için bir bürokrat veya siyasetçi Neyzen'e yanıma gel sana iş vereyim demiş.Neyzen bu adamın yanına gelir gider ama bir icraat yok.Mevzuyu anlayan Neyzen, adı Cevdet Kerim olan zata bir dörtlük yazıp masasına bırakır ve bir daha uğramaz.
    Rızk için Allah kerim,
    Fısk (yalan) için Cevdet Kerim.
    Ha benim gerim,
    Ha Cevdet Kerim.
    Şimdi burdaki Cevdet Kerimin yerine Fatih Terim yazsak nasıl olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 1 Ağustos 2017; 11:59:49 >
  • O değil de Galatasaray ne alaka la?



    Konumuz Galatasaray mi kafan anca futbola mi basıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terime verilen para bu isin basindakilerin cikarlari devam etsin diye veriliyor.Bu iliski taa en tepeye kadar sirayet ediyor.Francodan ilham alan siyasiler uc f in buyusunu bildiklerinden ulkeyi bunlar uzerinden yonetiyorlar.

    Sonucta bu sahis ayakkabilarin arkasina basrak yuruyen , oyunda kafa atan dayilik yapan geldigi yer belli olan bir ki, italyan yaka giyip culu duzeltti diye kimsenin mayasi degismez.Oyle kardelen olmuyor.Bu devran boyle helmis boyle gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırlar dilerim sana, babanı değiştiremezsin bence boşver. Bu zamanda bu maaşa çalışan birinin düşünceleri öyle olur malesef. Kahvehane öyleleri dolu kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baban maaşını beğenip beğenmemeyi veya kimi haklı bulup bulmamayı sana mı soracak ?
    önce babaya saygılı olacaksın, keşke onun tırnağı kadar olabilsen.
    babanın tam tersi şekilde düşünebilirsin ama tanımadığın insanlara babanı şikayet etmek, onu aşağılamaya çalışmak senin kaliteni ortaya koymuş.

    tabi terim in aldığı para da haksızlık ve ahlaksızlıktır, bunu da yazmak lazım ama dileyen tersini de düşünebilir ama sanalda tanımadıklarına en azından babasını aşağılatmaya çalışmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 1 Ağustos 2017; 12:38:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.