Şimdi Ara

Ayda 1250 TL ile birikim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar para biriktirme konusunda biraz beceriksizim. Şuan iyi sayılabilecek bir işe ve maaşa sahibim , Kendime şöyle bir hedef belirledim ayda 1250 TL bankaya yatıracağım. Enpara 1250 tl ye ay sonunda 8,1 TL veriyor. Para olduğu yerde dursun istemiyorum değerlensin yani ama altındır borsadır biraz riskli geliyor bana altında daha önce uğraştım. Daha faydalı bir yöntem varmı sizce ? Enpara nın verdiği para iyimi yani ?

• Finans bank önermiyorum. zamanında dolandırıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferci_Cildiz

Finans bank önermiyorum. zamanında dolandırıldım.

Ne onerirsiniz peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferci_Cildiz

Finans bank önermiyorum. zamanında dolandırıldım.

Biraz bilgi verebilir misin? Bizde yaşamayalım ne oldu?
  • Enpara'yı tavsiye ederim. Bilinçli kullanırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Alternatif olarak cepteteb tavsiye ederim.

Yatırım olarak bes başlatabilirsiniz. Yatırdığın paraya ek olarak yüzde 25 devlet katkısı alırsın. Ama uzun vadelidir.

Kısa süreli yatırım olarak döviz yada altın alıp satabilirsin. Enpara ve cepteteb gibi bankalarda makas farkı düşüktür. Ama hafta içi ve iş saatleri içinde alıp satman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Merhaba arkadaslar para biriktirme konusunda biraz beceriksizim. Şuan iyi sayılabilecek bir işe ve maaşa sahibim , Kendime şöyle bir hedef belirledim ayda 1250 TL bankaya yatıracağım. Enpara 1250 tl ye ay sonunda 8,1 TL veriyor. Para olduğu yerde dursun istemiyorum değerlensin yani ama altındır borsadır biraz riskli geliyor bana altında daha önce uğraştım. Daha faydalı bir yöntem varmı sizce ? Enpara nın verdiği para iyimi yani ?

ileriye dönük en karlı yatırım. 2 Yıldır çalışıyorum aylık 800 900 euro para kazanıyorum şuan..
    Aylık %14 kar verdiği düşünüldüğünde emeklilik yatırımından daha fazla kazanç sağladığı aşıkar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_117216642/tm.htm
    Bu konuya bir göz atın bence

Sadece 1 yıl içerisinde paranız %300 değer kazanır bir yıl sonunda haftalık 140 aylık ise 700 euro cebinize kar girer ana paranız sabit kalır.
    (Buradan) İnceleyebilir yada üye olabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL ile yatırım
    2 yıl önce açıldı
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.