Şimdi Ara

ayda 10K dolar maaş almak için napılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi soruyorum beylrr iyi bir mühendis alır mı parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek gayen iyi bir maaş almaksa, başarmanın çok zor olduğunu düşünüyorum. fakat yaptığın işi seversen, işi layığıyla yerine getirirsen belki istediğin meblağ kadar olmasa da kesinlikle iyi bir para kazanırsın.

cem yılmaz bir skeçte anlatmıştı; dizi film setlerine tuvalet hizmeti veren bir abinin hikâyesini. düşününce kötü bir iş diye yadırgıyorsun ama adam yaptığı işi sevdiği için iyi bir gelir elde ediyor.
  • Sabah müh aksam e 5

Cok iyisi dahasini kazanir ama bir maasin o kadar iyi olacagini sanmam

• türkiyede çok zor, onun dışında normal ya da biraz üstü bir maaş gelişmiş ülkelerde
  • tek gayen iyi bir maaş almaksa, başarmanın çok zor olduğunu düşünüyorum. fakat yaptığın işi seversen, işi layığıyla yerine getirirsen belki istediğin meblağ kadar olmasa da kesinlikle iyi bir para kazanırsın.

cem yılmaz bir skeçte anlatmıştı; dizi film setlerine tuvalet hizmeti veren bir abinin hikâyesini. düşününce kötü bir iş diye yadırgıyorsun ama adam yaptığı işi sevdiği için iyi bir gelir elde ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denizci olup iyi bir mevkiye gelirsen alabilirsin
  • Vizyonsuz soru sormayı bırakın

• Ciddi yazıyorum gemi Mak Muh Çarkçı başı 1. Mühendis 10-15 bin arası dolar alıyor ama sosyal hayatı pek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Kaka bus mu hocam

• Türkiyede 10 bin dolar kazanan mühendis sayısı çok azdır. ABD'de ise daha olası mühendis kazanabilir o miktarı
  • Hocam türkiye de 4-5k dolar ı zorlayabilirsiniz ama 10k civarı için avrupa da 5 6 senelik deneyimle iyi firmalarda rahatlıkla 10k alırsınız
  • Silikon Vadisinde ortalama maaşlar.ama oraya gitmenin bir bedeli olacağınj biliyorsun.geçtim emeği azmi başarıyı,oraya giderkenki uçak biletlerinin fiyatı bile bir bedel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 6 Eylül 2018; 19:21:37 >
  • Donanimhaberde bu soruyu soran birisi olmamak.

• Amerikada ortalama bir mühendis yıllık 120k kazanmıyor ama sen bilirsin yine de
  • Böyle bir niyetin varsa üniversite okumayacaksın. Ya da okuyup kendini ticarete ve girişimciliğe adayacaksın.

Açtığın konuya göre ikisine de sahip olmadığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnownBoss -- 6 Eylül 2018; 19:37:9 >
  • Çok takmayın bunu beyler, birkaç gündür görüyorum saçma sapan konular açıp duruyor amacı milleti trollemek işte.
  • Gemi mühendisi ya da uçak mühendisi olunmalı, maaşlarını da dolar üzerinden alıyorlardı sanki

• gerçek fikrimi yazarsam buraya banlanırım.yakşamlar
  • Kimi Matias Raikkönen kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz acaba ?

• doktor,avukat,bankacı deseydin belki derdim ama bir mühendisin aylık 10 bin dolar kazanması neredeyse imkansız gibi
  • fasfakiir kullanıcısına yanıt
    Bugün kayıt yaptırırken rapor onayında denk geldik o söyledi ayrıca sorma biçimini sevmediğim için başka da soru sorma okey

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.