Şimdi Ara

ayda 10K dolar maaş almak için napılmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimi Matias Raikkönen kullanıcısına yanıt
    evet😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sorma selkilim gayet normal .Sana gemide çok iyi hitap edecekler . İnsanları yanlış bilgilendirme bunu staja çıktığında anliyacaksn . Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz işletme ulaştırma mühendisliği var 3.kaptan yaklaşık 7 k dolar 1. Kaptan 17k felan alıyor ama zor meslek.3 ay boyunca denizdesin

• Let the begin linç

Ayda 10K maaş alacak işe girmen gerekir

• İlk amaç para olursa çok zor bence o paraları kazanmak. Ama arkadaşın da dediği gibi sevdiğin bir işi yaparsan işine saygı duyarsan ve insanlara faydalı olmaya çalışırsan ve biraz da şanslıyan bu meblalara ulaşabilirsin. Türkiyedeki birçok startup’ın başarısız olmalarının ana nedeni amaçlarının faydalı olmaktan bir problemi çözmekten ziyade nasıl kısa yoldan çok çalışmadan parayı vururum olmasıdır. Kısaca parayı amaçlamak para getirmez faydalı olmayı amaçlamak para getirir.

• Uzakyol Gemi Kaptanı olmalısın.

1.kaptan 15 bin dolar civarı alıyor.Hatta seferin son ayı çift maaş alıyor kaptanlar.

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümünü bitirince 3.kaptan olarak başlıyorsun 4 bin dolar civarı maaş alıyor.3 sene görev alınca 2.kaptan,bir 3 sene daha görev alınca 1.kaptan oluyorsun.

Ayrıca bütün dünyayı görüyorsun geziyorsun.

Ama kesinlikle mesleği sevmen gerekiyor aylarca çalışacaksın sonuçta.

• Kasa saglamsa kazanirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukumete saksakcilik yapan bir instagram sayfasi ac. Bol miktarda koyun bul. Sonra reklam ver. Ayda 5.000 garanti.

• aga imzan reel mi? 10.sinifta ygs ne demek bilmiyordum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Silikon Vadisinde ortalama maaşlar.ama oraya gitmenin bir bedeli olacağınj biliyorsun.geçtim emeği azmi başarıyı,oraya giderkenki uçak biletlerinin fiyatı bile bir bedel
    ordan kabul aldığında karşılıyorlar bileti
  • evet reis, kimisine göre manyak, kimisine göre çok bilmiş, kimisine göre hayalperestim ama imzam reel
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCCSurgeon54

Uzakyol Gemi Kaptanı olmalısın.

1.kaptan 15 bin dolar civarı alıyor.Hatta seferin son ayı çift maaş alıyor kaptanlar.

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümünü bitirince 3.kaptan olarak başlıyorsun 4 bin dolar civarı maaş alıyor.3 sene görev alınca 2.kaptan,bir 3 sene daha görev alınca 1.kaptan oluyorsun.

Ayrıca bütün dünyayı görüyorsun geziyorsun.

Ama kesinlikle mesleği sevmen gerekiyor aylarca çalışacaksın sonuçta.
    olleeeeey uzak yol gemi kaptani olmaliyiz arkadaslar hadi uzakyol gemi kaptani olalim xdddd

3.zabitler nerde 4k ile basliyor kardesim,2000-2500 dolar araliginda 3.zabit calistigini bilmiyorsun sanirim.Yasa'da bile 3.zabite 2800 dolar veriyorlar ki yasa turkiyenin sayili denizcilik sirketlerinden.Bu arada yorum yazmayacaktim da bir arkadas atti baya guldum dayanamadim.İnsanlari yanlis bilgilendirmeyin lutfen yaziktir

• Hocam anladığım kadarıyla para odaklı düşünen birisiniz parayı bu denli çok seviyorsanız ticarete atılmanızı öneririm 10k dolar güncel kurla 65bin tl çok ekstrem bir insan değilseniz kazanmanız imkansıza yakın türkiyede de kazanan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez(maaşlı). İlgilenir misiniz bilmem ama benim size tavsiyem çok çalışmak ve kulaklarınızı çevrenize karşı tıkamaktır modunuzu düşürecek birçok insan ve etmenler olacak. Eğer pes etmeden ilerlerseniz para ve makam mevki siz istemeseniz de sizi bulacaktır. Emeksiz yemek olmaz hocam ekmek almak için bile bakkala gittiğinizde enerji harcıyorsunuz.

• Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Uçak mühendisi alır bence

• Tek amacın para kazanmaksa ticarete atıl 10k değil çok daha fazlasını kazanırsın.

• şu vizyon vizyon diye yorum atanlara 1k maaş verelim gel çalış deseler çalışırlar mı acaba?
  • Cevren geniş ise tm den hukuk oku avukat ol ilk 3.4 yıl 3.5 bin lira alırsın sonra bu 50 k bile olur

• Bak anlatıyorum kardeşim burayı iyi dinle önemli şimdi ortalama yerden mezun oluyosun hemen evleniyosun kardeşim 5 sene çalısıyosun cebe 50 bin TL atıyorsun o arada da ingilizce toefl a hazırlanıyosun sonra amerikada mükemmel şartlar aramayan üniler var oralardan kabul alıyorsun. Biriktirdiğin par a 50 bin hadi diyelim 10 bin dolar onunla birkaç ay geçiniyorsun ozaman kadar sağı solu öğreniyorsun oralarda lokantalara başvuruyosun iş buluyorsun okuldan kalan zamanlarla işe giriyorsun para bitince otomatik ordan gelen paralarla işe başlıyorsun. Orda burdakı gibi değil heryerde iş var yoldan geçerken yaşlı birini görüp ondan ücret karsılığını çimelrini biçmek istiyorum bile diyebilirsin hatta iyi paralar karsılığında böyle böyle 2 sene yüksek lisans bitiyo biter bitmez sağda solda bir şirkete başvuruyosun çünkü y. Lisans bitince çalışma hakkın olmuyo. İşe giriyorsun yeşil kartın çıkıyor abd vatandaşı oluyosun sonra tak tak tak yuksrlıyosun bur bakmışsın mıcrosofttasın. Deli paralar kazanıyorsun bir bakmışsın Mustang lar 15 bin dolar şaka sanıyorsun bir bakmışsın arka bahçesi olan bir evin var işte hayat o kısımda başlıyor o kısıma geldiğinde büyük bir kahkaha patlat şayet ben öyle yapıcam

Benim çalıştığım gemide çarkçı başı 8500 2. Çarkçı 6500 dolar alıyor ben elektrik zabitiyim 3000 dolar alıyorum şuan gemideyim İtalya’da ayrıca 3 ay çalışıp ev araba alacak kadar ihya ediyor bu meslek 3 ay çalışıp eve gidiyorlar sosyal hayat dersek gemimiz yakın yol avrupa çalışıyor paso dışarı çıkıp gezip tozuyorlar Dolar bu kadar artmışken Türkiye ye dönmeyi düşünmüyorum 10 ay kalırım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 6 Eylül 2018; 23:44:46 >
  • Kazanır tabi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.