Şimdi Ara

Ayar yapılan kapıya sökülüp takılmış denmesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babamda bulunan megane2 1.5 dci dynamic aracını dün expertize götürdük.Aracımıda sadece sol ön çamurlukta local boya vardı.Dışarıdan gelen arkadaşlara bunun net bilgisini verip güvendirerek getirdik adamları.Yaklaşık 1.5 sene önce bizim oglan babamın sol arka kapısına asılmış etmiş , o zamanlar kapıda hafif bir düşüklük vardı ve tam oturmuyordu.Kaportacıya götürüp ayar yaptırdık kapıya.Dün expertize soktugumuzda sol ön kapı sökülüp takılmış dediler fakat orjinal dediler.Kapı zaten orjinal boya yok darbe vuruk yok.Biz ayar yaptırdıgımızı soylemıstık 1.5 sene önce ondandır dedik net ve kesin bilgi ilk sahibiyiz aracın zaten.Fakat karşı tarafdan gelenler değişmediğini nerden bilelim dediler.Tramer , plaka sorgusu temiz zaten.Şimdi adamlara da hak verdim şüphe duygusu haklılar bir şey diyemem fakat bu kapı değişmediği halde değişti algısı yaratırıyor bızım halkımız sizce ne yapmalıyız ? Her gelene izah etsek bu kez aracımıza talep düşecek ben söyleme taraftarı bile değilim çünkü kapıya yapılmış bir işlem yok.

• Kapıyı ayarlarken vidalara anahtar değdiyse ki değmiştir, vida üzerindeki anahtar izinden dolayı sökülmüş takılmış yorumunu yapmışlardır.Zaten bu konuların suyu çıktı artık, kapı sökülüp takılınca ne oluyorsa..Kusursuz araba isteyen gitsin 0 km araba baksın Tamponları haritaya dönmüş araçlar var ona bile boyalı demesinler diye öylece dolaşıyorlar.
    Macuna karşı birisi olarak orijinal ekipman ile değişim taraftarıyım.

Ancak günümüzde öyle bir hal almış ki, kapı ayarlatmak için bu vida gevşetilecek arkadaş başka yolu var mı ?

Araca diğelim ki komple motor yapılacak. Ön kaput sökülünce ne oluyor ? sökmemek için bu kez sağını solunu çiziyorlar aracın.

Garip bir ikinci el piyasası var. Alırken fiyat düşürmek için mok ata ata ne hale getirdiler piyasayı.
  • değişşe ne değişmese ne
  • Sokulup takilmis resmen 😱😱

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

değişşe ne değişmese ne

Anlatamıyoruz üstad , anlasalar keşke kapıdan ne olacak anlamıyorum zaten kapıda işlem yok ayar yapıldı sadece.Maksat fiyat düşürmekse düşürmeyizde zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Sokulup takilmis resmen 😱😱

değişme algısı yaratılması sıkıntılı olan durum.
  • Kapıyı ayarlarken vidalara anahtar değdiyse ki değmiştir, vida üzerindeki anahtar izinden dolayı sökülmüş takılmış yorumunu yapmışlardır.Zaten bu konuların suyu çıktı artık, kapı sökülüp takılınca ne oluyorsa..Kusursuz araba isteyen gitsin 0 km araba baksın Tamponları haritaya dönmüş araçlar var ona bile boyalı demesinler diye öylece dolaşıyorlar.
  • Bosverin hocam, yarin oburgun tekerlege civi girer sizi ararlar tekerde civiyle satmissiniz diye bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Macuna karşı birisi olarak orijinal ekipman ile değişim taraftarıyım.

Ancak günümüzde öyle bir hal almış ki, kapı ayarlatmak için bu vida gevşetilecek arkadaş başka yolu var mı ?

Araca diğelim ki komple motor yapılacak. Ön kaput sökülünce ne oluyor ? sökmemek için bu kez sağını solunu çiziyorlar aracın.

Garip bir ikinci el piyasası var. Alırken fiyat düşürmek için mok ata ata ne hale getirdiler piyasayı.
  • sen dua et pert dememişler.millet arabamı gelinmi alıyor anlamıyorum

• benimde aracima eksper bakti ben aliciya dedim arka kapi degisti bu mebla bu yuzden yazildi eksper dediki degismemis kapi orjinal camlar orjinal dedi al buyur burdan yak simdi degisen kapi sok tak yazdilar halbuki cikma bulunup takildi kapi baska arabanin kapisi

sokulen her sey degismistir acik ve net..oyle kabul edilir oyle fiyat bicilir ayni durum kaput icinde olabilirdi

adamin bi tanesi sahibindende arabasini satiyor degisensiz komple boyali 22 binlira hasar kaydi var bu kaydi boyayami yazdilar boya parasimi diyorum yamyam sanane almazssan alma diyor..enteresan isler

• suç sende hocam. İlk başta söylemen gerekirdi. O adamın yerinde olsam bende almazdım. Bu ufak şeyi bile gizlediyse altında illa bir sebebi vardır derdim.

• Mahsuru yoksa kaça anlaşmıştınız adamla?

• Zamaninda 10 yasinda accentinsatarken adama telefonda arka tampon degisti dedim, randevulastigimiz saatte gormeye gelmedi. Arayinca da tampon degismis biz vazgectik demisti.Bunlari sabaha birakmayacaksin😊

• Suyunu çıkardılar artık gerçekten.
    Anahtar değmiş nedir ya. Ulan araba bu ne değecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

suç sende hocam. İlk başta söylemen gerekirdi. O adamın yerinde olsam bende almazdım. Bu ufak şeyi bile gizlediyse altında illa bir sebebi vardır derdim.
    Hocam söylese de alıcı kişi inanmaya bilir.
    Ayrıca pazarlık kozu olarak kullanmayı seviyoruz halk olarak böyle şeyleri.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bizim dolandırıcılığımızdan kaynaklı bence. Olmayan hasardan fiyat kırmaya çalışmak, ciddi hasarı olmayan parçası değişen aracın taklalı güvercinler gibi aynı statüye konması vs hep bunlar dolandırıcılığımızdan. Başka ülkelerde boyanan araçlar değer kazanıyor, parça değişimi iyi karşılanır ama bizde fiyat kırma kozu olarak görülür.

• Farklı bi eksper de aynı sonucu çıkarırsa dğeişmiş gibi fiyat biçmek lazım
  • Siz ondan bahsediyorsunuz, amcanın biri akşam saat 21:30' da aradı. Araç hakkında arıyorum dedi. İlanda yazılanları okudunuz mu? dedim, ben okuyamam gibi birşey söyledi. La havle diyip başladım anlatmaya. 2009 model, tramer kaydı şu kadar, şurası boyalı deyince "Araba kazalı mı?" Sorusu geldi. Önce "ağır hasar, pert durumu yok, ailemi taşıyorum sonuçta" diyecektim. Bir tepem attı vazgeçtim. "Sen kazasız, boyasız, çiziksiz 2009 model aracı bu paraya mı arıyorsun? " dedim. Evet demesiyle kolay gelsin' i yapıştırıp gönderdim. Gitsin ekleme, yapıştırma, alçı uygulamalı, hasar kayıtsız araç baksın.

Bu arada kapı konusunda sökme takma muamelesi görmesi gayet normal. Çünkü sökülmeden kapı ayarı yapılmaz. Ama keşke işlem anında görüntü almış olsaydınız. Tabii bazı alıcıya bu da yetmez o da ayrı bir konu.

Kolay gelsin.

• Bence sattığınız malın herşeyini anlatın, yorumu alıcıya bırakın.
    Çünkü bu işin sonunda sizi yorumlayacak kişi de o olacak,
    - "bence sen şöylesin",
    - "farklı düşünüyoruz, bence öyle değilim"
    noktasına gelmesin.
    Herkes aynı düşünseydi,
    siz o adamın almak istediği şeyi, satıyor olmazdınız zaten .
  • Mesela F30 varken ön camını değiştirdim yetkili serviste,değişim için kaputu söküyorlar.Ön tampon da boyalıydı iyi ön kaputa değişen demediler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.