arkadaşlar bu yeni türk filimi güzele benziyor fregmanlarda baktımda 2 sınıfın catışma mücadelesi fakir ve zengi olayları galiba izleyen varsa asl sinemada gitmeyi düşünüyorumda birde sinem kobal baş rolde
parana yazık gitmedim ama kadro, afiş, konu, filmin kalitesini belli ediyor Emrahın (yanlış hatırlamıyorsam Seren Serengil ile) bu konu da dizisi vardı.
Fragmanını izle, filmi izlemiş olursun zaten. Gitme parana yazık.
Git Arkadaşım Git. Sırf Türk Filmi Diye Gitme Kötüdür kakadır diyen adamlara inat git. Filmin 5 dk sını izleyip tüm film kötüdür diye tukaka yapanlara inat git. Tamam belki Film Kötüdür ama sırf türk filmi diyede BELKİDE FRAGMANINI BİLE İZLEMEDEN filmi kötülemek nedir ya?
Git sen arkadaşım.Beğenirsen Söyle,İkilemde kalan arkadaşlara yardımcı olursun.Beğenmezsende Beğenmedim dersin En azından izleyerek Yorum yapmış olursun.
Eskiyadan sonra Turk Filmi icin sinemaya gitmedim. Gerci oncesinde de gitmisligim yok
arka sıradailer ' in ibo sunun orda ne işi var :) ama çocuk harbi karizma
Fragmanı güzeldi.Bende gitmeyi düşünüyorum.
Never Back Down adlı f,lmin kopyasına benziyor. Hele afişinde şahinin yanında ferrari silüetini yapmışlar ki gül gül öldüm :)
Film seyrettim.Film bence gerçekten kötü.bildiğin YeşilÇam filmi.Zengin kız fakir oğlan.Klasik eski Türk filmi.Bence boşu boşuna gidip paranızı ziyan etmeyin..Ama alternatif olarak Kadri'nin Götürdüğü Yere Git Ayakta Kal'dan çok çok daha güzel ve komik
Hayatımda ilk defa parama kıyıp filmin ortasında çıktım.Bu kadar rezalet bi film olamaz.Konu ve olayların giriş gelişme sonuç kısımları çok klasik.10 replik önceden adamın ne yapacağını anlamak hiç zor değil.Çılgın dersane gibi dandirik bi film
resmen rezaletti. bu kadar iğrenç ötesi bi film daha görmedim ben arkadaş. nedir bu yawf modern emrah filmiydi resmen. ağlanacak yerde sinemada kahkahalar koptu walla :D hele o sinem kobal ın çocuğun eli kesildikten sonra doktor lazım demesi yok muydu :D koptuk walla!
10 kişi arkadaş grubunda her kafadan ayrı bi ses çıkınca en sonunda bu filme gitmiştik tarih eski ama o zaman konuyu aramıştım bulamamamıştım madem uplanmış. Hiç tat alamadığım bi filmdi , benden bir olumsuz.
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
Git Arkadaşım Git. Sırf Türk Filmi Diye Gitme Kötüdür kakadır diyen adamlara inat git. Filmin 5 dk sını izleyip tüm film kötüdür diye tukaka yapanlara inat git. Tamam belki Film Kötüdür ama sırf türk filmi diyede BELKİDE FRAGMANINI BİLE İZLEMEDEN filmi kötülemek nedir ya?
Git sen arkadaşım.Beğenirsen Söyle,İkilemde kalan arkadaşlara yardımcı olursun.Beğenmezsende Beğenmedim dersin En azından izleyerek Yorum yapmış olursun.
Git git diyorsun da, işte böyle gide gele bu adamlar rant sağlıyor, sırf maddi açıdan bakıp gerzek (aslında daha ne laflar var daha uygun olan...) prodüksüyonları film diye yutturuyorlar vatandaşa.
Alenen Türk filmi kötüdür diyen bir kişi görmedim ben bu başlıkta? Evet, sırf fragmanı izleyerek bu filmin ne kadar dandik olduğunu pek çok sinema sever anlayabilir zaten. Sinefil olmaya gerek yok bunun için. Bi kere 20-25 yaşında kazık kadar herifleri hâlâ "liseli" formatında gösteriyorlar. İnsaf!
Bir de bu Yılmaz Özdil-vari bir dille yazışmak moda olmuş. Git sen, gel sen... Şiir gibi, her cümleden sonra satır başı... Ohh.
Beğenmezsen beğenmedim dermişmiş.. Miş miş de miş miş... Hadi parasını pulunu geçtim kaybettiği vakti sen kendi hayatından verecek misin adam gittiğine pişman olursa?
Hayatımda izlediğim en basit ve saçma filmdi.
Arkadaşların da dediği gibi Emrah'ın filminin aynısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme