Ben işte çalışıyorum ve 8 - 10 saat hamburger v.b şeyler yapıyorum. Fast - food şirketindeyim. Ayaktayım mâlum 8-10 saat. Bu yüzden air tabanlı ayakkabı olarak şunu buldum.
Bu güzeldi ama çok kaba gerçekten. Kotun altına gitmiyor. Aradığım ayakkabı bunun gibi full siyah olmak zorunda iş yerinde şartlar böyle. Gerisi size kalmış, 8 - 10 saat ayağımı maximum koruyacak, minimum seviyede ağrı hissettirecek bir şeyler bekliyorum. Yarın bu ayakkabıyı almaya zorlamayın.
Birde arkadaşlar fileli ayakkabı karda kışta su geçirir mi? Yani fileli alsam mesela bulaşık yıkarken v.b ayağıma çok su gelir. Sonrasında yağmur yağıyor geceye kaldığım için. Sorun çıkarmasın istiyorum. Yukarıdaki rebook indirimde 120 TL dedi adam. 240'tan inmiş yemedim ama 120 TL kendi fiyatıdır zaten. Ayrıca kapalı ortamda olduğum için 8 - 10 saat ter yapar sorun çıkarır mı terleme? Ayak kokusu problemi olmuyor bende zaten.
Rahatlık konusunda en iyisi New Balance fakat Türkiye'de bulması zor biraz. Zaten firma ilk ortopedik ayakkabı üretmeye başlamış.
Yanlış hatırlamıyorsam İstinye Parkta New Balance'nin mağazası vardı.
Arkadaşlar fiyatı da yazın? Maximum 150 - 200 arası bir şey arıyorum. Aldığımız maaş zaten asgari ücret. Aileye destek olalım dedik ama ayakkabısız olmuyor, giydiğim ayakkabı da koşu tipi falan değil. Tabanı çok kısa. Çok ağrıtıyor.
New balance ismi pahalı bir markayı çağrıştırıyor.
çokta pahalı değildir new balance
Keşke 1,2 örnek olsaydı.
Yukarı. Nike'ın tam bana göre olan modelleri var ama ne tesadüf ki, hiç bir Nike mağazasında bulamıyorum !
Arkadaşım almıştı Nike dan bu tarz bir model çok rahat falan diyordu 230 lira demişti fiyatına.
New Balance modelleri eğer bulunduğunuz şehirde YKM Sport varsa orada mevcuttur.
bu new balans'ı conwerseden sonra herkes kullanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
bu new balans'ı conwerseden sonra herkes kullanıyor.
doğrudur fakat new balans numaraları cok zor bulunuyor tabi getiren mağazaya bağlı mesela ben çalışırken new balans modellerinden bazılarından 3 seri gelirdi dahada devamı gelmezdi istanbulda bulabilcen yerleri söylim sana centro beyoğlu bakırköy beyoğlunda var new balans kendi mağazası tünelin orda istinye parkta var başka yerlerdede vardır ilaki ama ben bilmiyorum
Arkadaşlar tutturdunuz New Balance YKM olan taraf bana ters. Yani uzak kalıyor. Şu an Nike v.b tarzı ayakkabılar tavsiye ederseniz yarın mağazaya uğrayacağım.
Bu var aklımda belki Nike mağazasında bulurum. Nike mağazalarında da genelde aradığım modeller yok.
Kotun altına gider mi bu?
Basket ayakkabısı bu bildiğin
Şunu söyliyim; oğru düzgün hava veya jel tabanlı olmayan, nefes alan ama su geçirmeyen yüzeyi olmayan ayakkabıları kesinlikle almayın. Burada converse, new balance'ın o tür ayakkabılarını kastediyorum :)
Ayrıca tamamen siyah mı olmalı? Azcık gri, kahverengi falan olsa olmaz mı?
Arkadaşlar sağolun, ayakkabı aldım.
@AurorAbeam
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim ama dediğin ayakkabıyı 2 mağazada da bulamadım. Baktım yol parası fazla gidiyor Nike ürünleri satan bir yerden
Nike Plus Pegasus GTX 27 Gore-tex bir ayakkabı aldım. Baya etkisi var 10 saat mesaiye kalıyorum artık. Ayaklarım eve geldiğimde hafif sızlıyor sadece. Air tabanlı ayakkabı tavsiye ederim ayakkabının altına elinizle bastırınca bir şey hissetmiyorsunuz basınç düşük çünkü. Yürüdüğünüz, koştuğunuz zaman bulutlarda koşuyor gibi oluyorsunuz.
Güle güle kullanın. Fena ayakkabı değil. Gore-tex olması ayrı bir güzellik :)
quote:
Orijinalden alıntı: MuTLu.
@AurorAbeam
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim ama dediğin ayakkabıyı 2 mağazada da bulamadım. Baktım yol parası fazla gidiyor Nike ürünleri satan bir yerden
Nike Plus Pegasus GTX 27 Gore-tex bir ayakkabı aldım. Baya etkisi var 10 saat mesaiye kalıyorum artık. Ayaklarım eve geldiğimde hafif sızlıyor sadece. Air tabanlı ayakkabı tavsiye ederim ayakkabının altına elinizle bastırınca bir şey hissetmiyorsunuz basınç düşük çünkü. Yürüdüğünüz, koştuğunuz zaman bulutlarda koşuyor gibi oluyorsunuz.
Ekran kartı gibi ayakkabı
ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
quote:
Orijinalden alıntı: MuTLu.
@AurorAbeam
Ekran kartı gibi ayakkabı
ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP
Aynen öyle.
@AurorAbeam
Hocam dediğin gibi ayrı güzel bir özellik. Bugün yağmurda test etmiş olduk. Ayağım su çukurlarına falan girdi su hissetmedim. İşte falan su geldi hiç hissetmedim. Fazla zorlamamak gerek.
Arkadaşlar benim yok ama sizin İphone telefonunuz varsa eğer Nike Plus özelliği sayesinde ayakkabınızla bağlantı kurarak sanırım ne kadar adım attığınızı v.b öğrenebiliyorsunuz. Ayakkabının ikisinde de tabanda nike işaretli çip tarzı bir şey var. İphone'da oluyor sadece sanırım oda 60 - 70 TL'ye kızılötesi cihaz alıyormuşsunuz galiba daha önce duymuştum baktım ayakkabıda var ama İphone yok.
Ör:
Bugün işte 8:30 saat net ayaktaydım. Temizlik falan filan yaptık. Sürekli hareket halindeydim. Şu an eve geldim üzerimdeki yorgunluk hariç ayaklarımda sızlama, ağrıma, yere basamama gibi bir sorun yok. Şu an ağrı falan hissetmiyorum. Çok hafif yorgunluk var.
Nike plus özelliği ve gore-tex özelliği bana lazım demiyorsanız daha ucuza çok güzel modelleri vardı. Yağmurda falan da giymek zorunluluğum olduğu için aldım yoksa o kadar para bayılmam zor. 200 lira / 7 taksit. Maaşın 200 TL'si ayakkabıya 400 TL annemin kredi borcuna bana
Ah hocam keşke karaköye falan uğrayıp (atlaskamp orada) merrel, karrimor falan baksaydınız ama olsun, bu da güzel :) Güle güle parçalayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme