Bildirim
Ayakkabı Dünyası güvenli mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
up -
up -
Güvenilir ve Pahalı -
güvenli ben almıştım ayakkabı kalıbı dar gelmişti aradım mail attım felan en yakın şubemizden değiştirebilirsiniz dediler gittim bi numara byüğünü aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: sebzeliturta
Güvenilir ve Pahalı
aksine ucuz diyorum ben .Etichet 'te satılan mallardan bile ucuz .
peşin ödersen ayrı bir indirim yapıyor % 5 -
Ankaradaysan magazadan al ben de etichet den aldim ayakkabidunyasina gore daha ucuzdu simdi 43 giyerim normalde begendigim modelin 45 numarasi geldi internetten ayakkabi alma derim modellere gore numarasi degisiyo kizilay mesrutiyette etichet de ayakkabidunyasi yanyana ordaysan elden al derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde ev arkadasim ayakkabi dunyasindan aldigi ayakkabi 4ay sonra yirtildi 2yil kadar garanti oldugundan sifiriyla degistiler bilgin olsun guvenilir yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ok dostlar sağolun bu arada üye olunca 10 tl çek veriyorlar hemen kullanabiliyorsunuz .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X