Ulan diyorum bidaha nike dan almayacam başka yerlere bakıyım diyorum yok yok hiç bir modeli beğenemiyorum bugün dockers, puma, timbaland gibi bir çok mağazayı gezdim ama hiçbir modeli beğenmedim yine gittim nike dan beğendim
Bunları mağazadayken çektim
Bunlar da gelince
Fiyat: 134 Tl
beğenmedim.
bende pek beğenmedim , yinede güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma
beğenmedim.
herkesin tarzı farklıdır, saygı duyarım
134 TL'yi çöpe atmışın.
Ben çok beğendim. Ayakkabının giyilmemiş şekilde fotoğrafı beni ilgilendirmez.Önemli olan ayakta görmek. Giydikten sonra çekmen güzel olmuş. Güle güle giy eskit. Ayakkabı ve şort her türlü altına uydurursun. Buradakilere bakma. Hepsi nixe veya abibas takılıyor
Ulan diyorum bidaha nike dan almayacam başka yerlere bakıyım diyorum yok yok hiç bir modeli beğenemiyorum bugün dockers, puma, timbaland gibi bir çok mağazayı gezdim ama hiçbir modeli beğenmedim yine gittim nike dan beğendim
Bunları mağazadayken çektim
Bunlar da gelince
Fiyat: 134 Tl
/>
quote:
Orijinalden alıntı: Kal Chi
Ben çok beğendim. Ayakkabının giyilmemiş şekilde fotoğrafı beni ilgilendirmez.Önemli olan ayakta görmek. Giydikten sonra çekmen güzel olmuş. Güle güle giy eskit. Ayakkabı ve şort her türlü altına uydurursun. Buradakilere bakma. Hepsi nixe veya abibas takılıyor
sağol hocam ben de şortun altına yakıştığını düşünüyorum iyi oldu yani
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
Bu koşu ayakkabısı değil mi ? Genelde bunların renkli çakmalarını apaçiler dar pantolon altına giyiyor.
puma, adidas, nike ayakkabı almaktan vazgeçin artık abicim. fred perry'nin, tommy'nin, lacoste'un bi sürü on numara ayakkabısı var. hiç olmadı toms giyin
Çöp . bariz .tartışmaya gerek yok. çöp . bedava verseler çöpe atarım . nası giyecekse bu sıcakta bunu. git keten filan al bari.
güzel ama 134 lira biraz fazla gibi ama ayakkabı çok güzel
Sıradan ayakkabı keşke arkasında koca koca NİKE yazanları almasaydınız
quote:
Orijinalden alıntı: Kayrancioglu
Sıradan ayakkabı keşke arkasında koca koca NİKE yazanları almasaydınız
hocam sen diyince fark ettim bende
Hocam modası geçti ne yazık ki
Apaçi ayakkabısı yazmayı sevmem ama, bildiğin apaçilerin dar kot altına giydikleri nikelardan.