Şimdi Ara

Ayak sallama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinavda mat cozerken falan ayagimi salliyorum sadece denemelerde degil normal testtede. Dershanede bi kiz sinavda yanima oturdu sinav aninda uyardi sallama diye,baska turlu odaklanamiyorum dedim gitti. Ygsde de sallayacagim. Gozetmen vs gelip uyaramaz dimi ya da arkamdaki bisi diyemez sonucta sinavdayiz konusmak yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayak Sallamanın Faydaları ve Zararları

Ayak sallama, birçok insanın farkında olmadan yaptığı yaygın bir harekettir. Ancak ayak sallamanın hem faydalı hem de zararlı yönleri olabileceğini biliyor muydun?

Ayak Sallamanın Faydaları:

• Rahatlama sağlar: Ayak sallamak, stres ve endişeyi azaltabilecek ritmik bir harekettir.
    • Kan dolaşımını iyileştirir: Ayaklarını sallamak, bacak kaslarını çalıştırır ve kan dolaşımını iyileştirir.
    • Odaklanmaya yardımcı olur: Bazı araştırmalar, ayak sallamanın odaklanmayı ve konsantrasyonu artırabileceğini göstermektedir.

Ayak Sallamanın Zararları:

• Sağlık sorunlarına neden olabilir: Sürekli ayak sallamak, ayak bileği, diz ve kalça eklemlerinde ağrı ve iltihaplanmaya yol açabilir.
    • Rahatsız edici olabilir: Ayak sallamak, çevrendeki insanları rahatsız edebilir veya dikkatini dağıtabilir.
    • Dikkat dağınıklığına neden olabilir: Ayak sallamak, önemli görevlere odaklanmayı zorlaştırabilir.

Ayak Sallamayı Durdurma İpuçları:

• Ayaklarının altına bir ayaklık koy.
    • Ellerini meşgul et.
    • Derin nefes alma egzersizleri yap.
    • Dik dur.

Sonuç:

Ayak sallamak hem faydalı hem de zararlı yönleri olabilen yaygın bir harekettir. Aşırı ayak sallamanın sağlık sorunlarına yol açabileceğini unutmamak önemlidir. Ayak sallama alışkanlığını durdurmak için stratejiler geliştirmek, olası olumsuz sonuçları önlemeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • başkası rahatsız olduğunu söylerse tabi ki uyarır bende çok sallıyorum ama başkasının sallamasından da rahatsız oluyorum ben görsem direk söylerim
  • sadece sağ bacağımı sallıyorum
    bende böyle bi cinsim işte
  • sayısalcıyız_ kullanıcısına yanıt
    Sinav aninda gozetmene uyarin vs desen uyarsa bile devam etse ne olacak ki sonucta kurallar arasinda ayaginizi sallamayin demiyo

• Bücürler bacaklarınız yere yetişmiyo mu :D ben ön sıraya kadar uzatıyorum ordaki demire koyyorum :)

Şaka bir yana tek kişi oturacağın için sorun olmaz

• salla ozaman kardeş her yerini salla sınavda ayak sallayan tipler genelde gergin tiplerdir dışardan çok garip görünüyorsunuz bilin istedim
  • Bu kadar derse strese geriliyor insan tabi... garip gorunmek hic umrumda degil sonuc istedigim gibi gelsin de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayak büyümesi ne zaman durur
    15 yıl önce açıldı
    Ayak Fetişistleri Gelsin..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pireliperi P kullanıcısına yanıt
    Türkçe sorularını okurken emin ol bacağını falan sallayamıyacaksın
  • Hocam ayağını 360 derece çevirerek sallamıyosan sıkıntı yok. Ses yapma yeter. Ben de ayağımı sektiriyorum mesela yerde ama ses yok kimse rahatsız olmuyor.
    Ayak sallamak falan odaklanmayı kesinlikle arttırıyor bu arada.
  • hastalığın adı huzursuz bacak sendromu bendede var
  • bende soruları salliyorum kimse rahatsız olmaz dimi ?

• Okula girmeden ayağınıza ve bacağınıza komple soğutucu sıkın . Burnu akanlarda burnuna sıksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Tanrım yoksa uyardığım kişi sen miydin
  • sınav kurallarına uymadığınız için sınavınız iptal edilmiştir.
  • Yan yana oturduğundan rahatsız olmuştur.Sınavda tek oturcağından sorun olmaz bence.Zaten normal birinin kafasını kitapçıktan kaldırmaması lazım.
  • o bacağı g*tüne ...

şaka lan bende sallıyorum makina gibi
  • Ayni ben :D no problem salla ama masaya vurma rahatsz etmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: pireliperi

Sinav aninda gozetmene uyarin vs desen uyarsa bile devam etse ne olacak ki sonucta kurallar arasinda ayaginizi sallamayin demiyo

kardeş kurallara baktımda geldim, sırada dalgayı havalandırsam yine sıkıntı olmaz galiba öyle bişey yazmıyor
  • gözetmenin uyarısına uymazsan tutanağa bunu belirtirse sıkıntı olabilir ayrıca birde bunu inada bindirip benim gibi dövüş arayan birine denk gelirsen burnun gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.