Ya beyler 2 topuğumda da nasır gibi birşey var,deri taş gbi olmuş.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı,yoksa hep böyle çirkin mi gözükck topuklarım.:(
Olm nasıl konu dışısınız lan siz.
benimde ayağımda çıkmıştı iğneyi altım bir taraftan sokup diğer taraftan çıkarttım sonra iğneyi iki taraftan çektim sonra içini iyice temizledim iğne ile bir kaç gün sonra temizlendi
em orayı şaka bir yana topuk taşı denen bişey var. banyoda nasırlar yumuşadıktan sonra, onu sürt nasırı inceltir.
Kremleri ilaçları var kalmaz öyle merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
sevindirdin beni adamım. var mı verebilceğiniz bir krem ismi filan.
@03-09-2007 kafam yetişmiyor.
topuk taşını nerden satın alabilirim?
topuk dikeni diyorlardı ona sanırım eczaneden bir bant alıp oraya takıyorsun 1-2 hafta sonra falan o nasır ordan çıkıyor
Kalıbı varmış kalıpsız kullandım.Ayağımda çukurova haritası var şimdilik:D
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
topuk dikeni diyorlardı ona sanırım eczaneden bir bant alıp oraya takıyorsun 1-2 hafta sonra falan o nasır ordan çıkıyor
Bende var o dediğinden, felaket bişey.. Yakı diye bi bant var 3-4 gün onu takıyosun onlar dahada sertleşiyor ve cımbızla onları oyuyosun.. Yaptım ama bi işe yaramadı yine var ayağımın altında, bugün yine alıcam o bantlardan bu sefer derin bi temizlik yapmak lazım, acıyoda
quote:
Orijinalden alıntı: Ertungaa
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
sevindirdin beni adamım. var mı verebilceğiniz bir krem ismi filan.
@03-09-2007 kafam yetişmiyor.
topuk taşını nerden satın alabilirim?
aktar ve baharat satan dükkanlarda görüyorum genelde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme