Şimdi Ara

Ayak kokusu yapmayacak ayakkabı tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben kendimi bildim bileli hiç ayağımın koktuğunu bilmem.

Ancak okul bitti ve çalışmaya başladım. Bir inşaat şirketinde çalışıyorum. İnşaat mühendisiyim ve sabah 8 akşam 8 ayağımda ayakkabı olduğu için inanılmaz bir koku olmaya başladı o derece ki ben bile rahatsız olur oldum etrafımdakileri düşünemiyorum. Kış şartları nedeniyle bot var tabi ayağımda yağmur çamur ancak yaz geliyor ve ben en az koku yapacak ayakkabı için önerilerinizi bekliyorum. Tabi çok kiri belli etmemesi de önemli

• Kösele
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kösele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 29 Mart 2013; 23:11:33 >

• Güncel !!
  • 2 senedir lacoste ayakkabı giyiyorum önceden çok yürüyünce koku oluyordu haliyle şimdi hiç olmuyor öneririm lacoste ayakkabı birde adidasın koku yapmayan çorapları var onlarada bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum teşekkür ederim benim ki de lacoste fakat dediğim gibi günde 12 saatten fazla ayağımda kalıyor ve buna bir çözüm bulamadım :/

Bunun dışında kokuyu çözemediğimi varsayarsak hangi ayakkabı 12 saat ayakta kalan sürekli yürüyen birisi için en rahat ve ayağı en az yorar bir fikir verebilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.