Şimdi Ara

Ayak kiriginin alci ciktiktan sonra agrimasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar doktor alçımı dün çıkardı kirigin da geçtiğini söyledi tek degnekle 2 hafta yürü 1 ay sonra normal yurumeye baslarsin dedi ben bu sözü pek anlayamadim ve şu an ayagimin üstüne yük verdigimde agriyor parmaklara dogru olan yer ve bilek kismi sebebi nedir ne zaman geçer bilen varsa bilgilendirebilir mi (ufak ufak basabiliyorum ama yuk verince agriyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 1 hafta ağrır günden güne ağrısı azalmaya başlar bu sırada yapman gereken ayak bileğini hareket ettirmek acı sınırında hareketi zorlayabilirisn onun dışında sıcak suya sokup öyle daha rahat hareket ettirirsin. Bacağına çok yüklenme kademeli olarak yap her şeyi.

• Kardeş insan kemikleri beton gibin sabit değildir. Sürekli yapılır yıkılıyor. Şekli değişir senin yaşam tarzına hareketine göre.
    Alçıda kaldığı için hareket etmeyen kemiğin ermiştir. Küçülmüştür. Zayıflamıştır.
    Asla ayağına birden yüksek yük yükleme. Kemiğin tekrar güçlenmesi ayları bulur. Ağır ağır eski direncine kavuşur.
    Her gün az az hareket et ve işkembe, kelle paça iç.
    Veya kemik sulu yemekler

• Ufak ufak basıp alistirmaya çalışıyorum iki gunde bir kemik suyu iciyorum arada bir ayagimi oynatiyorum sık sık hareketsiz kalmamasi icin 13 araliga kadar duzelirim umarim sevdigim kizin dogum gunune yetismem lazim

• Dün daha kötüydü bu arada hiç basamiyordum bilek direkt pert oluyordu bugün yine bi nebze daha iyi basabiliyorum

• Arveles iç olur biter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de ayak kırıldı bilekten 3 ay yattım alçıyı çıkardı doktor değneksiz yürü daha iyi olur alışması senin için dedi. hastaneden çıktım adım atamıyorum milim milim yürüdüm sonra adıma döndü vs hayat içinde alışıyorsun çok düşünmene gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.